Cautare: 6 rezultate dupa tagul "mir"

Nunta în care s-a investit peste un milion de euro

acum 304 zile

A fost nuntă mare în Arabia Saudită. Nour, o tânără arăboaică şi-a unit destinul cu alesul inimii sale, Omar. Şampanie, mii de flori, lux, artişti de renume şi muuultă voie bună, toate acestea au fost ingredientele unei nunţi cum nu s-a mai văzut de mult timp. Dar să o luăm cu...

Icoana Părintelui Iustin Pârvu plânge cu lacrimi de mir

acum 329 zile

Minune în Postul Paştelui! Icoana unuia din cel mai iubit părinte plânge cu lacrimi de mir! Totul s-a întâmplat în timpul unei conferinţe dedicate sfinţilor din închisori. Sfintele Moaşte şi Icoana Părintelui Iustin Pârvu au izvorât mir încontinuu, timp de două ore.

Imagini incredibile! O icoană cu Maica Domnului a început să plângă cu lacrimi de mir

acum 403 zile

Minune! Asta spun credincioşii care trec pragul bisericii din Lazu, lăcaşul în care o icoană ar face miracole cu lacrimile care au apărut pe ea, spun enoriaşii dar şi preoţii din localitate.

Vescan feat. Mira cântă piesa „Ce-o fi, o fi”

acum 483 zile

Vescan feat. Mira cântă piesa „Ce-o fi, o fi”.

O icoană din Giurgiu plânge cu lacrimi de mir

acum 2031 zile

Minunile se întâmplă la tot pasul, trebuie doar să avem ochi şi inimă curată să le vedem. La Giugiu, la biserica din Letca Nouă, se întâmplă minuni. O icoană a Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir, luni la rând.

Viziteaza castelul Mir si cunoaste-i trecutul istoric!

acum 3240 zile

Castelul Mir din Belarus este un exemplu reprezentativ de castel din Europa Centrala. Constructia sa a inceput la sfarsitul secolului 15 si castelul a fost extins si reconstruit in stil renascentin de catre ducele Ilinich la inceputul secolului 16 si in stil baroc in jurul anului 1568, cand...