Cautare: 404 rezultate dupa tagul "mirela boureanu vaida"

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Primele imagini de la botezul băieţelului Mirelei Boureanu Vaida. Vedeta nu s-a putut abține și le-a cântat invitaților

acum 379 zile

Primele imagini de la botezul băieţelului Mirelei Boureanu Vaida! Deşi ziua a început ca un coşmar, fosta prezentatoare a uitat de tot şi s-a distrat pe cinste la petrecere.

Mirela Boureanu Vaida, viața cu trei copii. Frumoasa prezentatoare se pregătește de botez

acum 418 zile

De curând, Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, Tudor. Învitată în emisiunea Star Matinal, frumoasa prezentatoare TV ne vorbește despre cum e viața cu trei copii, cum merg pregătirile pentru botez, dar și care este secretul siluetei ei. Cum a reușit să...

Gravidă în șapte luni, Mirela Boureanu Vaida participă la Eurovision

acum 553 zile

Mirela Boureanu Vaida mai are puţin şi naşte al treilea copil, s-a restras din televiziune, dar am aflat ce pune la cale. Vedeta are un plan nebunesc. A povestit ce va face imediat după ce va naşte.

Mirela Vaida, însărcinată cu al treilea copil? "Nu e momentul să fac anunţul"

acum 638 zile

În ultima vreme, numeroase zvonuri legate de o posibilă sarcină au circulat în mediul online. Mirela Vaida şi-a pus fanii pe gânduri la prima apariţie a emisiunii "Totul pentru Dragoste", când a apărut îmbrăcată cu un tricou larg, care părea că ascunde o burtică de gravidă....

Mirela Boureanu Vaida, distracție alături de cei doi copii: Carla este foarte bună la atletism”

acum 777 zile

Mirela Boureanu Vaida vorbește depre cei doi copii. Vedeta vorbește despre viața de mamă cu doi copii. Prezentatoarea susține că micuța ei este bună la activități fizice

Mirela Boureanu Vaida, cea mai tare mămică. Imagini cu prezentatoarea dincolo de lumina reflectoarelor

acum 870 zile

Dincolo de lumina reflectoarelor, este o mămică a doi copii minunaţi pe care îi iubeşte foarte mult! Mirela Boureanu Vaida ar face orice pentru ei.

Diana şi Răzvan, câștigătorii celei de-a 92-a ediții 2k1!

acum 1120 zile

Diana şi Răzvan au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a 92-a ediții 2k1!

Runda "Psihologia de cuplu": De ce apucătură neplăcută ai vrea să îţi vindeci soţul? Pariurile sportive le dau mari bătăi de cap concurenţilor

acum 1120 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin cu întrebarea: "De ce apucătură neplăcută ai vrea să îţi vindeci soţul?"

Daniela: "Tatăl meu ne-a părăsit acum 11 ani. Soţul meu nu îl cunoaşte"

acum 1120 zile

Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin sunt cuplurile din ediţia a 92-a de la 2k1!

Runda "Începutul relaţiei": Cu ce "arme" a jucat iubitul tău la prima întâlnire? Alin: "Ne-am cunoscut la o petrecere la care eu am gătit!"

acum 1120 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin cu întrebarea: "Cu ce arme a jucat iubitul tău la prima întâlnire?"

Runda "Începutul relaţiei": Cât de "Don Juan" ţi s-a părut iubitul tău după primele discuţii cu el? Răzvan: "Am avut chiar şi patru iubite în acelaşi timp"

acum 1120 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin cu întrebarea: "Cât de "Don Juan" ţi s-a părut iubitul tău după primele discuţii cu el?"

Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin, cuplurile din ediţia a 92-a de la 2k1!

acum 1120 zile

Diana & Răzvan, Gabriela & Gabriel şi Daniela & Alin sunt cuplurile din ediţia a 92-a de la 2k1!

Andreea şi Rareş, câștigătorii celei de-a 91-a ediții 2k1!

acum 1121 zile

Andreea şi Rareş au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a 91-a ediții 2k1!

Runda "Psihologia de cuplu": De ce viciu l-ai scăpat pe iubitul tău? Walid: "La 15 ani am consumat substanţe interzise. Eram dependent de o stare"

acum 1121 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Simona & Walid, Andreea & Rares si Adriana & Lucian la întrebarea: "De ce viciu l-ai scăpat pe iubitul tău?"

Viteza, adrenalină şi dragoste "la maxim"! Andreea, dovadă de dragoste pentru iubitul ei, Rareş!

acum 1121 zile

Viteza, adrenalină şi dragoste "la maxim"! Cea mai arzătoare dorinţă a unui concurent s-a împlinit la 2k1. Andreea, dovadă de dragoste pentru iubitul ei, Rareş!

Runda "Dragoste şi alte nebunii": Care a fost cel mai mare număr de apeluri ratate de la iubită pe telefonul mobil? "Iubitul meu nu a ratat niciodata nu apel de la mine. Ştie că sunt nebună la cap!"

acum 1121 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Simona & Walid, Andreea & Rares si Adriana & Lucian la întrebarea: "Care a fost cel mai mare număr de apeluri ratate de la iubită pe telefonul mobil?"

Runda "Dragoste şi alte nebunii": Atunci când sunteţi pe plajă şi iubitului i s-au aprins călcâiele, mai apucaţi să ajungeţi în camera de hotel?

acum 1121 zile

Află câte puncte au adunat cuplurile Simona & Walid, Andreea & Rares si Adriana & Lucian la întrebarea "Atunci când sunteţi pe plajă şi iubitului i s-au aprins călcâiele, mai apucaţi să ajungeţi în camera de hotel?"

Simona & Walid, Andreea & Rareş şi Adriana & Lucian, cuplurile din ediţia a 91-a de la 2k1!

acum 1121 zile

Simona & Walid, Andreea & Rares si Adriana & Lucian sunt cuplurile din această ediţie 2k1.

Camelia şi Bogdan, câștigătorii celei de-a 87-a ediții 2k1!

acum 1126 zile

Camelia şi Bogdan au adunat cele mai multe puncte și s-au calificat în ultima probă. Iată cum au pariat și răspuns la întrebări câștigătorii celei de-a 87-a ediții 2k1!

1
2
3
4
5
»