La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

Publicat pe 26.03.2020 la 11:11 Actualizat pe 26.03.2020 la 11:25

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Mirela Boureanu Vaida

instagram/mirela boureanu vaida

Provocarea Cultour îți dă șansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat și Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă!

Așadar, Mirela Boureanu Vaida răspunde întrebărilor Cultour.

Prinsă tot timpul între familie și carieră, artista a fost întrebată dacă mai are timp și pentru ea. “Nu mai am timp pentru mine acum”, recunoaște. Totuși, în puținul timp liber, primul lucru pe listă este răsfățul la salon:”Ce mai am timp doar pentru mine este să fug repede la o manichiură sau să merg până la coafor”.

“Dacă noi îi cocoloșim prea mult, nu știu unde o să ajungă”

Ca mamă, Mirela este extrem de grijulie și atentă la fiecare mișcare și nevoie a copiilor săi, dar lucrul ăsta o deranjează puțin:”Nu înțeleg de unde mi se trage chestia asta de a controla totul. Dacă noi îi cocoloșim prea mult, nu știu unde o să ajungă, dar deocamdată așa mă port”.

“Vacanță, vacanță, vacanță!”

Oricine are un bucket list și dacă te întrebai care sunt planurile cele mai îndrăznețe ale prezentatoarei, află că au oarecare legătură cu visul american.

Nu, nu este vorba despre vreo vacanță în Statele Unite ale Americii, ci de...o tură de Europa cu rulota în stil american:”Mi-ar plăcea cu rulota undeva, să luăm o gașcă. Eu cu soțul meu să stăm în față, să punem muzică, să ne luăm cafele, să fie ca în drumurile alea din filmele americane, cu copiii toți în spate (...) să traversăm munții dinspre Elveția spre Italia”.

Pentru că vrea să le ofere copiilor săi ce este mai bun, ea s-a gândit că cea mai frumoasă surpriză ar fi o excursie în cel mai mare loc de joacă din lume:”Trebuie să-i duc neapărat la Disneyland”.

Nu-i așa că orice copil visează să ajungă acolo într-o zi? Și, fie vorba între noi, și adulților le place să o mai dea în mintea copiilor din când în când.

“M-a ajutat Dumnezeu și tot ce mi-am propus, am realizat!”

Mirela Boureanu Vaida se simte o femeie împlinită și norocoasă. A învățat să se bucure de lucrurile simple, dar care au o însemnătate puternică:În momentul în care îți faci o casă, plantezi câțiva pomi și dai viață a 3 copii, nu-ți mai dorești decât să fii sănătos”.

“Meseria pe cartea mea de muncă nu este, și poate lumea nu știe, nici jurist, nici prezentator...este solist vocal”

Ce visa Mirela să devină pe când era doar o copilă? Nu se imagina într-o rochie de prințesă și nici cu un catalog în brațe. Mirela Vaida își dorea să fie avocat:”Avocat, jurist. În orice caz, ceva care să vorbească mult, pentru că îmi plăcea de atunci”.

Dar a părăsit acest drum în facultate, când și-a întâlnit marea dragoste, televiziunea:”Când am intrat pe făgașul ăsta între avocatură și televiziune, se pare că a început să-mi placă mai mult a doua”.

Criss și Vlad aduc în casele voastre noi invitați, la Cultour, de luni până vineri, de la 17:30, pe Happy Channel.

În articolul

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x