Cautare: 308 rezultate dupa tagul "mirela vaida"

Mirela Vaida, extrem de revoltată: Copiii din satele românești nu au apă și săpun, iar eu primesc somații și amenzi pentru că arăt realitatea la televizor

acum 29 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, este extrem de revoltată. Moderatoarea a primit somații și amenzi pentru că arată la televizor realitatea din România.

Sorin Ovidiu Bălan și Mara Bănică, nebunie de dans!

acum 36 zile

Petrecem cea de-a treia zi de Paşte, în stilul nostru românesc, aici la Acces Direct! Avem alături prieteni dragi, artişti de seamă, dar v-am pregătit şi o mulţime de surprize, care vă vor ţine cu sufletul la gură.

Sorin Ovidiu Bălan si Mirela Vaida, duet de la Acces Direct!

acum 36 zile

Sorin Ovidiu Bălan si Mirela Vaida fac un duet de excepţie. Ei cântă în premieră " Sunt vagabondul vieții mele", chiar aici la Acces Direct!

Culiţă Sterp, ceartă aprinsă cu Mirela Vaida: Eu nu sunt Vulpița!

acum 49 zile

Scandal cumplit în lumea mondenă! Celebrul Culiţă Sterp, fratele lui Iancu şi mama celor doi sunt acuzaţi de un tânăr cioban, care susţine că a fost angajatul familiei, că nu i-ar fi dat banii pentru munca prestată. În plus, susţine tot tânărul oier, faimosul Culiţă l-ar fi...

Mama lui Viorel acuzată de Vulpița și fiul ei că umblă după alți bărbați. Mirela Vaida: Bine că o judeci pe maică-ta, dar nu ai fost atent la soția ta. Nu a rămas bărbat în comuna aia pe care să nu-l știe!

acum 55 zile

Vulpița și Viorel fac acuzații grave la adresa bunicii fetiței lor. Cei doi soți susțin că mama lui Viorel ar umbla cu alți bărbați, chiar dacă are soț acasă.

Câinele Mirelei Vaida a fost la un pas să fie mâncat de o vulpe!

acum 64 zile

Mirela Vaida, frumoasă prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a povestit cum era să rămână fără câine, după ce o vulpe i-a intrat în curtea casei.

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge audienţele, dezvăluiri inedite din sânul familiei: Ne gândim deja al patrulea copil!

acum 71 zile

Mirela Vaida, prima zi de naştere fără petrecere! Prezentatoarea care sparge audienţele vine la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri inedite din sânul familiei! Ce măsuri de protecţie şi-a luat împotriva coronavirusului.

Mirela Vaida și Viorile Gemene, super colaj folcloric, la Neatza!

acum 71 zile

Mirela Vaida, alături de Viorile Gemene, a cântat live un colaj folcloric.

Mirela Vaida, serbată în platoul Acces Direct: Cred că nu a mai fost așa ceva din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial

acum 72 zile

Mirela Vaida este serbată în platoul Acces Direct. ”Cred că nu a mai fost așa ceva din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial”, a spus prezentatoarea TV.

Regretele Vulpiței. Mesaj șoc pentru soacră și Mirela Vaida

acum 72 zile

Vineri, Veronica i-a adresat soacrei cuvinte jignitoare şi i-a vorbit public pe un ton ofensator. Mai mult, soţia lui Viorel ne-a sfidat pe toţi cei care asistam la acel dialog. Ei bine, weekend-ul se pare că a fost un sfetnic bun, pentru că azi, Veronica a avut un mesaj pentru mama soacră.

Protejează-te de coronavirus! Cum ne spălăm corect pe mâini

acum 76 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a lansat camania "Cum ne spălăm corect pe mâini", pentru a preveni infectarea cu coronavirus.

Mirela Vaida, detalii din culisele telenovelei "Vulpiţa şi Viorel": "Eu i-aş lua studiu de caz la Facultatea de teatru"

acum 77 zile

Regina Audienţelor vine în platoul Răi da Buni! Mirela Vaida vorbeşte despre telenovela momentului prezentată la Acces Direct - "Vulpiţa şi Viorel"

Mirela Vaida s-a înfuriat pe soții Stegaru: Nu mai radeți de oameni și sărăcia lor!

acum 77 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, a răbufnit la adresa soților Stegaru, după ce aceștia au râs de situația precară a unor oameni de la țară.

Acces Direct. Mirela Vaida, o mămică fericită: Am primit un video cu fetița mea spunând poezia de Ziua Mamei, m-am emoționat!

acum 82 zile

Mirela Vaida a primit un filmuleț cu fiica sa, de la educatoarea celei mici, în care, cea mică, spune o poezie dedicată mamei. Vedeta este profund emoționată.

Acces Direct. Mămică de 18 ani, pe drumuri cu unul dintre copii. Tatăl celor mici ar fi alungat-o din grajdul în care locuia. Mirela Vaida: Cum să formulez eu să protejez minorii, dar pe ei nu îi protejează nimeni?

acum 85 zile

O mămică de 18 ani a rămas pe drumuri cu unul dintre copii, după ce tatăl celei mici ar fi alungat-o. Bărbatul ar fi căzut în patima alcoolului şi nu ar mai fi fost interesat de soarta celor doi copii pe care-i are, acuză tânăra mămică.

Vulpiţa, faţă în faţă cu misterioasa bruneta care a adus urgia în viaţa ei!

acum 89 zile

Bruneta care s-a întâlnit cu Viorel, în seara în care acesta a coborât până la magazin, ca să cumpere o șampanie s-a hotărât să vorbească. Fata a ales să-și păstreze identitatea anonimă, dar e acum în legătură directă cu noi, chiar din sediul firmei sale.

Viorel Stegaru și Vulpita, prinși cu minciuna! Mirela Vaida: Cum poți să minți că ești gravidă!

acum 89 zile

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, s-a enervat pe soții Stegaru, după ce au mințit că așteaptă un nou copil.

Cel mai nou serial pur românesc: Vulpița și Viorel, șî noi putem!

acum 89 zile

Mirela Vaida, prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a prezentat genericul celui mai nou serial românesc: Vulpița și Viorel, șî noi putem!

Acces Direct. Vulpița și Viorel, bombardați cu jigniri și amenințări! Veronica nu a dormit de frică! Mirela Vaida: Ca ei sunt mulți, iar autoritățile nu schimbă nimic!

acum 100 zile

Vulpița și Viorel, celebrul cuplu, au fost bombardați cu o serie de jigniri. Veronica susține că nu a putut să doarmă de frică.

Acces Direct. Mirela Vaida, îndurerată. Un coleg de la teatru a decedat: Sunt alături de familia lui Paul Talașman!

acum 100 zile

Mirela Vaida trece printr-un moment extrem de greu. Colegul ei de la teatru, Paul Talașman, a trecut în neființă. Prezentatoarea este alături de familia actorului și o va ajuta cu tot ce va putea.

1
2
3
4
5
»