Mirela Vaida la CulTOUR – Despre cum să petreci timpul frumos cu cei dragi

Publicat pe 07.08.2020 la 09:38 Actualizat pe 11.08.2020 la 09:20

Mirela Vaida, realizatorul TV, a fost foarte îngrijorată la începutul pandemiei pentru cei trei copii ai săi și pentru soacra sa, ei fiind în categoria de risc.

Mirela Vida la CulTOUR – Despre cum să petreci timpul frumos cu cei dragi

Mirela Vida la CulTOUR – Despre cum să petreci timpul frumos cu cei dragi

Mirela Vaida, realizatorul TV, a fost foarte îngrijorată la începutul pandemiei pentru cei trei copii ai săi și pentru soacra sa, ei fiind în categoria de risc. Având în vedere că ea a continuat să meargă la muncă, fiind pe platourile de filmare ale emisiunii sale în fiecare zi, avea mare grijă la întoarcere să se dezinfecteze și să se schimbe de haine pentru a putea apoi să se bucure de prezența celor dragi.

Cu toate acestea, Mirela a avut o stare pozitivă, a păstrat distanța socială și a spus că trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Chiar dacă vacanțele și vremea de afară de îmbie, trebuie să fim în continuare extrem de precauți pentru că pericolul nu a trecut.

Mirela se declară norocoasă că stă la curte și a avut parte de aer curat, iar copiii și cățelul au putut zburda în voie. Întrebată fiind de o potențială vacanța, Mirela a spus că nu plănuiește nicio plecare, în afară de o vizită în Moldova, la părinții ei sau poate la Cluj, la soacra ei. Anul acesta va renunța la vacanțele în afara țării.

Fă ce n-ai făcut cu timpul tău, spune Mirela.

Acum, când are mai mult timp, Mirela a reușit să se relaxeze mai mult, pentru că mai avea repetiții cu trupa ei sau spectacole la teatru. Emisiunea la care mergea în fiecare zi a făcut-o să rămână totuși în contact cu lumea, fiind nevoită să iasă din casă în fiecare zi.

Ce I-a plăcut Mirelei cel mai mult în izolare a fost faptul că a avut mai mult timp pentru ea și pentru cei dragi, fără să fie mereu pe fugă și fără să fie constrânsă de timp. Copiilor le-a plăcut mult că au fost mai răsfățați și au stat mai mult în aer liber.

Mirela povestește că nu a vorbit prea mult la telefon în această perioadă, doar a ținut cu părinții ei.

Să lăsăm un pic lucrurile să dospească, în ritmul lor, să nu grăbim nimic, să nu deranjăm pe nimeni.

Fetița cea mare a Mirelei, Carla, care are 5 ani, a avut cursuri online, iar Mirela se declară mulțumită că cei mici sunt obișnuiți cu tehnologia și stiu cum să beneficieze de pe urma ei.

Legat de pandemie, Mirela spune că, din păcate, oamenii uită foarte repede și e posibil să nu se schimbe lucrurile sau oamenii să nu învețe prea multe lucruri. Cu toții trebuie să punem accent pe timpul liber, pe casă, familie și faptul că putem petrece mai mult timp cu cei apropiați.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Oana Roman la CulTOUR – Despre timpul cu familia petrecut în pandemie Marian Râlea la CulTOUR – Povestea magicianului din izolare

În articolul

Mirela Vaida la CulTOUR

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • ieri la 18:01
Mousse aromat cu ciocolată și biscuiți
Happy People • ieri la 15:23
Celebrul cântăreț, David Bisbal, a devenit tătic pentru a 3-a oară
Happy People • ieri la 12:16
Herson Capri, Aziz din “Orfanii unei Națiuni”, este fericitul tată a 5 copii la vârsta de 68 de ani
Happy People • ieri la 11:17
Așa mamă, așa fiu. Gabriela Spanic are de ce să fie mândră de Gabriel
Happy People • ieri la 10:58
Cum arată Natalia Oreiro nemachiată
Happy People • pe 23.10 la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui