Cautare: 1041 rezultate dupa tagul "moarte"

Star News. Dezvăluiri incredibile despre moartea actriței Edith Gonzales

acum 250 zile

Dezvăluiri incredibile despre moartea şocantă a uneia din cele mai iubite actriţe! Edith Gonzales sau Salomee, cum era cunoscută, a murit după o luptă crâncenă cu boala de care toată lumea credea că s-a vindecat! Mai mult, soţul ei pare urmărit de un blestem crunt: şi-a pierdut...

Informaţii din controversatul dosar al morţii lui Răzvan Ciobanu

acum 253 zile

Informaţii din controversatul dosar al morţii lui Răzvan Ciobanu! Elementele care lipsesc şi detaliile care nu se leagă! Mai mult decât atât, toată lumea se întreabă ce aşteaptă anchetatorii pentru a elucida misterul circumstanţelor în care a murit designerul.

Interviu de senzație cu Mihaela Tatu, celebra realizatoare de televiziune: Am fost la limită cu moartea

acum 254 zile

Mihaela Tatu, celebra realizatoare de televiziune, a oferit un super interviu la Cultour. Vedeta a răspuns la cele 61 de întrebări.

Acces Direct. Bianca Sârbu și alesul inimii, nuntă de lux. Actrița a îmbrăcat rochia de mireasă la 6 ani de la moartea primului ei soţ

acum 254 zile

După ce s-au căsătorit civil, la numai o lună de relaţie, prezentatoarea de la Antena Stars, Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu au făcut şi nunta mult visată. Astfel, celebra actriţă de la Teatrul Constantin Tănase a îmbrăcat rochia de mireasă la 6 ani de la moartea primului ei...

Star Matinal. Anamaria Prodan, interviu în lacrimi: Nu am avut niciodată idoli

acum 255 zile

Anamaria Prodan a avut mereu o relaţie specială cu mama sa. Însă, cu toate că a iubit-o şi a avut mereu grijă de ea, vedeta are un mare regret. Cu lacrimi în ochi, vedeta a dezvăluit faptul că şi-a minţit mama când aceasta se afla pe patul de moarte.

Acasă la Mariana Cojocaru! Celebrul astrolog are o poveste de viață incredibilă

acum 259 zile

Mariana Cojocaru a fost la un pas de moarte, după ce soţul a bătut-o crunt pentru că a vrut să divorţeze! Una dintre cei mai cunoscuți astrologi din România a deschis uşa casei sale şi a arătat tot ce are, dar a făcut şi dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa ei

Acces Direct. Nea Marin, răpus de durerea morții fiului său: Îmi pare rău că am avut un băiat între ele și nu a trăit

acum 260 zile

E spaima vedetelor, dar ca soţ, tată şi bunic, e un exemplu demn de urmat. Puţini ştiu însă că celebrul Nea Mărin trăieşte cu o mare durere în suflet de când şi-a pierdut. un fiu! Cunoscutul coregraf a reuşit să îşi ascundă totuşi suferinţa şi să meargă mai departe, căci...

Acces Direct. Război pe viață și pe moarte pentru copilul cu cinci părinți

acum 264 zile

Război în toată regula pentru copilul cu 5 părinţi! Aţi fost martorii unei confruntări dureroase dintre doi foşti soţi. Lupta crâncenă s-a dat pentru copilul de doar 6 ani, pe care cei 2 l-au luat de suflet, încă din primele zile de viaţă ale micuţului.

Agenția VIP. Geta, clarvăzătoarea care comunică cu îngerii: Am văzut în viitorul unor oameni că vor muri și nu am putut să le spun

acum 268 zile

Ea este clarvăzătoarea Geta, care îţi poate spune cu o singură privire în ce te vei reîncarna după moarte. Care este ipoteza halucinantă despre viaţa de după moarte a femeii care susține că ea comunică cu divinitatea.

Agenția VIP. Ipoteză halucinantă despre viața de după moarte a femeii care susține că vorbește cu îngerii

acum 268 zile

Ea este clarvăzătoarea Geta, care îţi poate spune cu o singură privire în ce te vei reîncarna după moarte. Care este ipoteza halucinantă despre viaţa de după moarte a femeii care susține că ea comunică cu divinitatea.

Cum arată locuinţa Stelei Popescu la șase luni de la moartea ei

acum 274 zile

Am intrat în casa Stelei Popescu! Cum arată locuinţa după moartea marii actriţe! Antena Stars e singura televiziune care a filmat în vila ei.

Mihai Neșu, decizie fără precedent: Accidentul m-a ajutat să mă descopăr pe mine

acum 277 zile

Decizie emoţionantă luată de Mihai Neşu! După ce Dumnezeu l-a salvat de la moarte, fostul sportiv a făcut un gest incredibil.

Agenția Vip. Ralflo, la un pas de tragedie! A scăpat de moarte ca prin urechile acului

acum 278 zile

Ralflo nu a avut deloc o viață ușoară, însă a trecut mereu peste toate greutățile. Totul despre cumpenele care i-au schimbat destinul.

Agenția Vip. Serghei Mizil tună și fulgeră! Fiica lui, amenințată cu moartea

acum 279 zile

Serghei Mizil tună și fulgeră! Fiica lui, amenințată cu moartea. A trăit în teroare şi nu a găsit nicio cale de salvare! Ce se întâmplă acum cu Smaranda.

Agenția Vip. Regina blănurilor, la un pas de moarte după șapte ore în agonie

acum 279 zile

Regina blănurilor, întâlnire cu divinitatea, după ce a fost la un pas de moarte. A stat şapte ore în agonie, întinsă pe podeaua din dormitor şi îşi aştepta sfârşitul, dar o minune a salvat-o în ultima clipă.

Xtra Night Show. Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre moartea regretatului creator de modă

acum 280 zile

Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, vine cu informaţii de ultimă oră despre moartea regretatului creator de modă.

15 mai 1873, ziua în care Alexandru Ioan Cuza, primul domnitor al principatelor române, s-a stins din viață

acum 280 zile

Pe data de 15 mai 1873, primul domnitor al principatelor române, Alexandru Ioan Cuza s-a stins din viață la Timișoara. De atunci și până acum au trecut 146 de ani de atunci.

Celebru parapsiholog, poveste desprinsă parcă din filmele americane

acum 281 zile

Celebru parapsiholog de la noi, povestea desprinsă parcă din filmele americane! I-a prevestit moartea propriului tată şi susţine că de nenumărate ori s-a întâlnit cu îngerii! A trecut prin 31 de operaţii şi a supravieţuit miraculos după ce era să fie tăiată în bucăţi.

Povestea neştiută a celui mai cunoscut parapsiholog din România! A descoperit că are puteri paranormale în momentul în care şi-a salvat tatăl de la moarte

acum 282 zile

Povestea neştiută a celui mai cunoscut parapsiholog de la noi! A descoperit că are puteri paranormale în momentul în care şi-a salvat tatăl de la moarte. fost la un pas să fie tăiată în două de roţile unui tramvai, însă un zid de protecţie a salvat-o miraculos, sub ochii celor...

Iris, clarvăzătoarea care a văzut moartea lui Răzvan Ciobanu: După ce am văzut pozele cu accidentul, am început să văd lucruri

acum 282 zile

Misterul morţii lui Răzvan Ciobanu ar putea fi la un pas de a fi. elucidat. Iris povesteşte că ea a fost acolo, cu ochii sufletului! Poveşte că a văzut, că trăit, că a simţit fiecare moment al cumplitei morţi a lui Răzvan.

1
2
3
4
5
»