Cautare: 68 rezultate dupa tagul "paul ipate"

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

Paul Ipate, petrecere în autoizolare! Jojo i-a pregătit o surpriză de zile mari

acum 69 zile

Vedetele îşi petrec timpul în autoizolare, aşa că trebuie să se adapteze noilor condiţii. Jojo şi copiii i-au serbat ziua de naştere lui Paul Ipate ceva mai diferit, în acest an. Nu au dat petrecere, dar livrarea la domiciliu i-a ajutat să îşi ducă planul de rezervă la bun sfârşit.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 123 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jojo si Paul Ipate se distrează într-o vacanţă de vis la Dubai!

acum 171 zile

Jojo si Paul Ipate se distrează într-o vacanţă de vis la Dubai!

Paul Ipate: ”Prostia este pe toate drumurile”

acum 229 zile

Actorului Paul Ipate i-a venit rândul să participe la unul dintre cele mai amuzante jocuri la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

acum 231 zile

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Paul Ipate, la CulTour. Jocul Continuă fraza..

acum 232 zile

Paul Ipate, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Paul Ipate, la CulTour. Jocul Ce ai alege între...

acum 232 zile

Paul Ipate, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Paul Ipate, la CulTour: Nu încerca să mă arzi, pentru că întrerupem orice fel de comunicare

acum 232 zile

Paul Ipate, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Paul Ipate, la CulTour: Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine

acum 232 zile

Paul Ipate, super interviu la CulTour. Iată ce a răspunsuri a oferit actorul.

Jojo, detalii din culisele show-ului Asia Express: Eu nu am crezut că situația lui Paul este așa gravă

acum 406 zile

Invitată la ”Star Matinal” de la Antena Stars, aceasta a vorbit despre cel mai greu moment pe care l-a avut în timpul competiției.

Cum a reacţionat Ana Morodan când a aflat că va reveni în Asia Express: Am început să iau calmante isteric şi să beau gin!

acum 428 zile

Accidentarea lui Paul Ipate a dus la o nouă schimbare în Asia Express! Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, care fuseseră deja eliminaţi, au fost reprimiţi în competiţie! Cum au reacţionat cei doi la aflarea veştii

Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express, din cauza unei probleme grave de sănătate. Jojo: Îmi pare rău pentru ce a pățit

acum 429 zile

Paul Ipate a ajuns la spital, are hernie de disc, iar el și Jojo au luat decizia de a părăsi Asia Express. Iată cum au reacționat restul concurenților la aflarea veștii.

Cele mai spectaculoase apariții de la premiile Gopo

acum 433 zile

Premiile Gopo au strâns laolaltă crema showbiz-ului românesc! Iar pentru un aşa eveniment vedetele noastre şi-au ales ţinute pe măsură. Pentru început vă prezentăm cuplul Jojo şi Paul Ipate. Cei doi au sosit a Teatrul Național din Capitală în ţinute care au reuşit să întoarcă...

Cocuța și Paul Ipate primesc fursecuri de la localnici: Am găsit musculițe dulci în ele, mă simt ca un boschetar

acum 434 zile

Lupta pentru imunitate este din ce în ce mai acerbă. Concurenții nu știu cum să găsească mai repede mașini către Gina, dar există și echipe care se opresc la un ceai. Cocuța și Paul Ipate primesc această licoare, dar și fursecuri chiar de la cel care urma să-i ducă la destinație.

Ceartă între Jojo și Paul Ipate la jocul pentru amuletă: Moldoveanco, te arunc în șanț!

acum 435 zile

Jojo și Paul Ipate își doresc cu ardoare să ajungă în Mumbai, orașul în care se va ține marea finală Asia Express, de aceea, uneori, mai au și neînțelegeri.

Paul Ipate, în genunchi în fața șoferilor din India: Vă rog, luați-ne și pe noi!

acum 435 zile

Paul Ipate a ajuns la limita disperării. Concurentul ar face orice ca să găsească o mașină. Atât de hotărât este încât se pune în genunchi în fața șoferilor.

Cursa pentru imunitate a început! Jojo vrea să fie prima la destinație. Paul Ipate: Dacă vine al treilea război mondial, ea îl închide, atât de hotărâtă este

acum 435 zile

Pentru că își dorește atât de mult imunitatea, Jojo își pune viața în pericol când face autostopul, iar acum, când Paul Ipate nu mai este lângă ea să o oprească, este mult mai hotărâtă.

CRBL și Oase au câştigat amuleta! Paul şi Jojo au fost învinşi de o fotografie

acum 436 zile

CRBL și Oase au câştigat amuleta, în ediția de duminică a celui mai dur reality-show, „Asia Express”, după o probă inedită, care a generat tensiuni între coechipieri. CRBL a suferit și o căzătură de zile mari, din cauza vitezei.

Jojo susține că se simte rău, însă concurenții cred este doar o tactică, se preface: ”Mi-e rău! Dă-mi apă. Lasă-mă să mă țin de tine”

acum 440 zile

Oboseala își spune cuvântul, iar Jojo susține că se simte rău. Unii dintre concurenți însă nu o cred, susțin că este foar o tactică. ”Mi-e rău! Dă-mi apă. Lasă-mă să mă țin de tine”, i-a transmis Jojo lui Paul Ipate.

1
2
3
4