Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie

Publicat pe 17.08.2020 la 09:51 Actualizat pe 17.08.2020 la 09:59

Paul Ipate povestește că în perioada de izolare și-a umplut timpul cu amenajarea grădinii. El și Cătălina au plantat multe flori în grădină și au amenajat și o căsuță cu leagăne pentru copii.

Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie

Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie

Paul Ipate povestește că în perioada de izolare și-a umplut timpul cu amenajarea grădinii. El și Cătălina au plantat multe flori în grădină și au amenajat și o căsuță cu leagăne pentru copii. În curtea lor, Paul se simte ca în vacanță.

Paul mărturisește că i-a fost foarte dor de cei dragi, de prieteni, dorindu-și să petreacă timp cu ei, nu doar pe Skype și Whatsapp. După ce s-au ridicat restricțiile, Paul a plecat în plimbare cu soția și fetița lui și s-au bucurat de natură.

Natura umană va rămâne la fel peste tot și oricând.

Întrebat fiind dacă această experiență ne va schimba complet percepția și obiceiurile, Paul a spus că acestea sunt doar pusee când realizăm prin ce trecem și cum putem schimba lucrurile, dar nu înseamnă că o vom și face definitiv.

Pentru o perioadă probabil toți vom fi mai blânzi, mai buni și vom avea mai multă grijă de natură. Pandemia a fost o lecție pentru noi toți. Lui Paul cel mai mult i-au lipsit prietenii și spectacolele.

Paul a profitat pe timpul petrecut cu familia și s-a jucat cu cei mici, l-a învățat pe Achim să meargă pe bicicletă, s-au jucat șah, oina și au făcut multe alte activități. De asemenea, nu au lipsit și nenumăratele filme și au început să urmărească și documentare.

Stresul financiar l-a afectat și pe el, cum ne-a afectat pe toți, dar trebuie să ne sprijinim unii pe alții, să fim mai maleabili. Chiar dacă la început a încercat să își păstreze starea pozitivă, Paul mărturisește că și depresia are rolul ei pentru că mereu o putem depăși dobândind lucruri bune.

Până la urmă și dacă ați intrat într-o depresie, te duci în depresia aia, o consumi și dup-aia revii.

În perioada pandemiei, Paul a reușit să își materializeze creativitatea mai mult și a compus o piesă împreună cu Cătălina.

Paul spune că orice apă face valuri și că lucrurile întotdeauna se vor liniști, fiind încrezător că lucrurile vor reveni la normal.

Urmărește interviurile cu vedetele tare preferate la CulTOUR, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel!

Citește și: Monica Davidescu la CulTOUR – Despre perioada de izolare Daniel Nuță la CulTOUR – Despre planurile de viitor făcute în pandemie

În articolul

Paul Ipate la CulTour – Cum să nu te lași copleșit în pandemie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp