Cautare: 458 rezultate dupa tagul "pisica"

Neatza cu Răzvan și Dani. Adopția unui animal în perioada Crăciunului: Este o mare responsabilitate și trebuie privită cu seriozitate

acum 8 zile

Aurelian Ștefan, veterinarul român care a adunat 10 mii de euro pentru animale fără stăpân la maratonul caritabil de la Londra, îți spune ce responsabilități implică adopția unui cățel sau o pisică.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Pisicile dependente de desene animate, bunicuța bogată și copilul fotbalist

acum 10 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", trei clipuri amuzante.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Pisica microbistă, hoțul de înghețată și grănicerul zburător

acum 10 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", trei clipuri amuzante.

Neatza cu Răzvan și Dani - Smiley news. Pisica neinvitată, vedeta unei prezentări de modă cu pretenții

acum 20 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", pisica neinvitată care a defilat la o prezentare de modă cu pretenții.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Pisicile, marea pasiune a Ramonei Olaru. Cum a reacționat iubitul ei când a ajuns la ea acasă

acum 22 zile

Pisicile sunt marea pasiune a Ramonei Olaru. Iată ce a spus iubitul ei când a ajuns acasă la vecina de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Ziua Pisicii. Brad Pitt și Angelina Jolie, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 44 zile

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături de Adrian Dragotă, Președinte Federația Felină Română și crescător de pisici britanice, ne spune care sunt pașii prin care o pisica poate ajunge să fie campioană europeană.

Replici acide între Naba Salem și Alexandra Șerban, la Like a Star!

acum 47 zile

Naba Salem și Alexandra Șerban s-au luat la ceartă în prima gală a emisiunii "Like a Star". Totul a pornit de la pisica Alexandrei care s-a pus pe prosopul Nabei Salem.

Alexandra Şerban a venit cu pisica la "Like a Star!": Îmi plac banii

acum 52 zile

În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în valoare, folosindu-se de toate atuurile de care dispun pentru a-și atinge scopul, acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori pe conturile de Instagram. În serile de...

Râzi cu lacrim! Răzvan Simion și Dani Oțil, motanii din Tom & Jerry

acum 59 zile

Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii matinali de la "Neatza cu Răzvan și Dani", au reprodus, în direct, o scenă din desenul animat "Tom & Jerry"

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Papagalul care miaună ca o pisică

acum 62 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip cu papagalul care miaună ca o pisică.

Smiley news. Cea mai tare pisică din lume

acum 69 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip inedit!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei să îți răsfeți pisica? Hai cu ea la un salon de masaj!

acum 73 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum arata un salon de masaj pentru feline.

Star Matinal. Oana Zăvoranu a organizat cel mai mare marș pentru protejarea animăluţelor, în centrul Capitalei

acum 74 zile

Oana Zăvoranu este o războinică! Sătulă de cei care le fac rău animalelor, Oana a organizat un protest pentru protejarea animăluţelor.

Star la mare fitză. Topul celor mai celebre pisici din lume. Moștenesc milioane de euro

acum 126 zile

Moștenesc milioane de euro și trăiesc o viață de lux cu șoferi la scară, vilă și piscită. Iată topul celor mai celebre pisici din lume.

Cântăreața Nico, portret din 61 de întrebări la CulTour: Am șase căței, trei afară și trei în casă

acum 161 zile

Cântăreața Nico a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Ce trebuie să știm înainte de a pleca cu animalul de companie din țară

acum 169 zile

Propietarii animalului trebuie să dețină pașaport cu toate vaccinurile la zi, clip de identificare, cușcă standard de transport.

Agenția Vip. Pisica Marianei Calfa trăiește într-un castel și are propria menajeră. Hainele ei sunt croite din cele mai fine materiale

acum 182 zile

Singura pisică din România care are o garderobă mai mare decât a stăpânei sale. Patrupedul Marianei Calfa, cea care deține un castel, face parada modei în platoul Agenției Vip.

Ramona Olaru, cu pisica la Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil: Ești sigură că nu latră!?

acum 190 zile

Ramona Olaru a venit în această ediție Neatza cu Răzvan și Dani cu pisica. ”Ești sigură că nu latră!?”, a întrebat-o Dani Oțil.

Apartamentul lui Răzvan Ciobanu a fost spart după moarte? Sorin Oprea, prietenul designerului: Am luat doar pisica!

acum 224 zile

trăit intens, a ars ca o torţă, dar flăcara vieţii lui s-a stins nemilos. Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum. Se pare că apartamentul lui a fost spart la puțin timp după ce acesta decedase.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv