Cristina Ciobănașu a lipsit din online din cauza unor situații delicate: “Nu prea am fost bine”. Ce a pățit actrița

Publicat pe 26.07.2022 la 19:46 Actualizat pe 26.07.2022 la 19:48

Cristina Ciobănașu a trecut printre o perioadă destul de delicată în viața sa. Ea a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare, lucru care i-a îngrijorat pe fani. La scurt timp ea a revenit și cu un mesaj lămuritor.

Cristina Ciobănașu, actrița din serialul Adela, a lipsit de pe social media ceva vreme, iar fanii săi au observat acest lucru și nu au ezitat să o întrebe. Desigur ea și-a menținut momentele de liniște, revenind ulterior cu un răspuns vizavi de perioada de absență.

Mulți s-ar fi gândit că odată ce a încheiat filmările pentru sezonul 4 Adela și se bucură de o nouă reușită în cariera sa, și-a încheiat studiile superioare, ea fi trebuit să fie în culmea fericirii. Cu siguranță a fost, însă au existat și motive care au necesitat un moment de liniște pentru a fi rezolvate și integrate.

Cristina Ciobănașu explicat fanilor de ce a lipsit de pe rețelele de socializare

Criss a trecut printre o perioadă mai delicată, iar ea a explicat următoarele: "După o perioadă lungă, grea și solicitantă, după multe suișuiri și coborâșuri emoționale și, de fapt, după pierderea Prințesei nu prea am mai fost bine. Am avut nevoie de puțin timp să ma obișnuiesc cu noua realitate. De asta am și lipsit mult de aici și îmi pare rău că a fost să fie așa… Acum, în sfârșit pot să spun că sunt mai ok și abia aștept să mă bucur de concertul Beth Hart din seara asta și să împărtășesc și cu voi momentele pe care le consider speciale. ", a scris actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Ciobănașu a mărturisit săptămânile trecute cu lacrimi în ochi pierderea prin care a trecut. Pisca sa care suferea de o boală gravă a murit. Este animăluțul care a vegheat-o de când a venit la București și era doar un copil.

Criss s-a filmat într-un moment dificil, după moartea pisicii sale pe care a îngrijit-o extrem de mulți ani și pentru care a făcut orice ca să o țină în viață. Blănoasa i-a fost oferită într-un moment vulnerabil, când viața sa era pe cale să se schimbe și era doar un copil căruia îi era frică să doarmă noaptea singur.

Actrița a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut după ce s-a stins din viață pisica sa.

„Mi-a fost foarte greu să mă adun să vorbesc un pic despre ce s-a întâmplat azi-noapte. Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut să vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele pe care mi le-ați transmis. Ideea e că știam că Prințesa este grav bolnavă de vreo jumătate de an. I-am făcut un control cardiologic în urma căruia am aflat că avea o formațiune în cutia toracică, formațiune care îi apăsa pe inimioară și care îi afecta capacitatea pulmonară.

Nu am putut să merg mai departe cu investigațiile, pentru că, și dacă făceam asta, și am fi găsit împreună cu doctorii un tratament care să i se potrivească, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea și șansele ca tratamentul să dea rezultate ar fi fost foarte mici. Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple, când o vedeam că e din ce în ce mai slăbită încercam să mă îmbărbătez să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea și am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie. Mă bucur foarte mult că am fost lângă ea când s-a dus și că nu a fost singură și că e bine acolo unde e acum.”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

În articolul

Cristina Ciobănașu a lipsit din online din cauza unor situații delicate: “Nu prea am fost bine”. Ce a pățit actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x