Cautare: 120 rezultate dupa tagul "pitesti"

Incendiul de la rafinăria din Piteşti se extinde

acum 2309 zile

Incendiu de proporţii de la rafinăria Arpechim. Flăcările au cuprins un depozit de produse petroliere şi s-au extins şi la două cisterne.

Incendiu de proporţii la rafinăria Arpechim Piteşti

acum 2309 zile

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la un depozit de produse petroliere de lângă rafinăria Arpechim Piteşti. La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri. Mariana Zaharia vine cu mai multe informaţii.

Doi tineri s-au distrat cu banii de înmormântare al unui bătrân pe care l-au ucis

acum 2314 zile

Un elev şi un student din Piteşti au fost prinşi de poliţie după ce au omorât un bătrân. Tinerii au intrat în casa omului, l-au omorât şi apoi au furat toţi banii găsiţi. În cele trei săptămâni în care erau căutaţi, băieţii şi-au cumpărat haine de firmă şi saloane de...

Mii de angajaţi Dacia au ieşit în stradă

acum 2321 zile

Aproape 10.000 de angajaţi Daci au protestat şi cer finalizarea cât mai rapidă a autostrăzii Piteşti-Sibiu. Costi Ivaşcu vine cu mai multe informaţii.

Un bărbat gelos din Piteşti a vrut să-şi omoare iubita

acum 2328 zile

Gelozia l-a scos din minţi pe un bărbat din Piteşti care a vrut să îşi împuşte iubita. Tânăra a reuşit totuşi să îi smulgă arma înainte ca el să apese pe trăgaci, însă a dezbrăcat-o şi a încercat să o arunce pe scări. Agresorul a reuşit să fugă şi este căutat acum de...

Un şofer vitezoman a spulberat trei persoane pe o trecere de pietoni din Piteşti

acum 2342 zile

Două profesoare şi bibliotecara unui liceu din Piteşti au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un şofer vitezoman. Mariana Zaharia vine cu mai multe informaţii.

Autorităţile au ignorat cazul unei fetiţe de 4 luni ţinută în frig într-o baracă

acum 2344 zile

Autorităţile au abandonat un copil timp de mai bine luni, deşi ştiau că în familie nu este îngrijit şi nici hrănit. Fetiţa de 4 luni a fost ţinută în frig şi înfometată, într-o baracă din Piteşti.

Badea: In top cele mai idioate lucruri pe care le poti face pe Facebook pe primul loc e Schengen la nume si pe locul doi este sa-ti pui mufa cu anonymous

acum 2372 zile

"Dumneavoastra ati auzit de Robert Turcescu? Pe el il mai cheama si Schengen, inteleg. Pe langa faptul ca il mai cheama si Nicolae, ca pe Ceausescu il cheama si Schengen. Nu stiu, el e din Pitesti. Nu stiu daca Schengen e un nume obisnuit in zona respectiva. (...) Eu am crezut ca daca scrii pe...

Primul bebeluş din 2014 este un băieţel

acum 2384 zile

Anul Nou le-a adus daruri speciale câtorva zeci de familii din toată ţara. Primul bebeluş din 2014 este un băieţel născut la Satu Mare, care a venit pe lume la câteva zeci de minute după miezul nopţii. Credinţa populară spune că un copil născut pe 1 ianuarie e mai norocos decât...

Secvenţial: Cum a murit Carolina, eleva de 18 din judeţul Argeş

acum 2387 zile

Carolina Bănăţeanu, eleva de 18 ani a murit în urma unui atac cerebral. Eleva 18 ani din judeţul Argeş a căzut secerată chiar la şcoală, în faţa colegilor săi.

Judecătorul bătuş din Piteşti, recidivează

acum 2388 zile

Judecătorul bătăuş de la Piteşti, recidivează. Soţia magistratului Gabriel Apostol îşi acuză soţul că a lovit-o. Simona Pomăzan vine cu mai multe detalii.

Piteşti, oraş subjugat de CARACATIŢA IMOBILIARĂ în care este implicat şi iubitul Ioanei Băsescu

acum 2397 zile

Caracatiţa imobiliară de la Piteşti are tentacule puţine, dar eficiente. O mână de oameni a reuşit să acapareze şi să subjuge un oraş întreg. Fie că vorbim de bani publici, de lucrări de milioane de euro sau de retrocedări de terenuri, totul trece prin mâna a câţiva oameni.

Caracatiţa imobiliară din Piteşti face victime

acum 2398 zile

Caracatiţa imobiliară din Piteşti în care sunt implicaţi, printre alţii, şi iubitul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop, face victime. O femeie de 57 de ani a fost târâtă ani la rândul prin tribunale, după ce apropiaţi ai lui Radu Pricop au încercat să pună mâna pe proprietatea...

Un tir cu 170 de porci s-a răsturnat la intrarea pe A1 dinspre Piteşti

acum 2439 zile

Un tir cu 170 de porci s-a răsturnat la intrarea pe A1 dinspre Piteşti. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fost dus la spital, însă multe dintre animalele pe care le transporta au murit. În urma accidentului, camionul s-a dezmembrat şi proape toţi porcii au ajuns în şanţ. Cicrulaţia...

Judecătorul bătăuş din Piteşti, implicat într-un alt scandal violent

acum 2442 zile

Şeful Secţiei Penale de la Judecătoria Piteşti care reclama în urmă cu câteva săptămâni că a fost agresat de doi poliţişti într-o benzinărie de pe A1, a fost implicat într-un alt incident violent într-un magazin din Piteşti. Mariana Zaharia vine cu mai multe informaţii.

Cristian Cioacă rămâne în arest

acum 2442 zile

Curtea de Apel Piteşti a respins cererea de punere în libertate depusă de avocatul lui Cristian Cioacă.

Control la toate băncile din ţară

acum 2444 zile

Furtul unei cutii de valori din Piteşti a declanşat un control la toate băncile din ţară. Mai exact, este vorba despre un audit obligatoriu, în care sunt implicate trei părţi: - Poliţia, auditor şi unitatea bancară.

Ancheta în cazul Cioacă se reia. Instanţa a decis refacerea expertizelor ADN în cazul Elodiei

acum 2445 zile

Curtea de Apel Piteşti a admis refacerea unor expertize în dosarul în care Cristian Cioacă este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu.

Accident grav la Piteşti! Doi oameni au murit, după ce o ambulanţă s-a răsturnat

acum 2448 zile

Doi oameni au murit şi alţi şase au fost răniţi, după ce o ambulanţă BGS care transporta la dializă şase pacienţi s-a ciocnit cu un autoturism, pe un bulevard din Piteşti. Accidentul s-a petrecut la ieşirea din Piteşti spre Bascov, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Ambulanţa BGS...

Studentă din Piteşti, dispariţie misterioasă

acum 2449 zile

O studentă din Piteşti ar fi fost răpită printr-o metodă nouă. Tânăra a dispărut de acasă de mai bine de 2 luni, iar părinţii spun că fata ar fi sechestrată şi drogată de un bărbat necunoscut. Poliţiştii suspectează că fata a fost răpită prin metoda lover-boy.

1
2
3
4
5
»