Cautare: 25 rezultate dupa tagul "poluare"

Coronavirusul, mai puternic în zonele poluate. Dr. Beatrice Mahler: În timp, scade mecanismul de apărare

acum 34 zile

Poluarea pe termen lung afectează aparatul respirator care declanşează inflamaţii. În timp, se produce a scădere a mecanismelor de apărare locală, a atras atenţia managerul Institutului Marius Nasta, dr. Beatrice Mahler.

Poluarea ajută virusul să se răspândească rapid

acum 58 zile

Poluarea ajută virusul să se răspândească rapid

Cum limităm poluarea din casa noastră

acum 64 zile

Cum limităm poluarea din casa noastră. Sfaturi de la medicul Radu Ţincu

Atenție, nu ieșiți din casă! Poluarea s-a redus în București, respirăm aer de munte!

acum 70 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, în Piață Victoriei din București, ne da ultimele informatii despre bolnavii cu cornavirus.

Firea: Miniştrii Alexe şi Popescu vor avea plângeri penale. Poluarea a venit de la CET Grozăveşti, unde s-a ars păcură

acum 79 zile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat duminică, la Antena 3, că va face plângeri penale pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, şi pe cel al ministrului Economiei, Virgil Popescu, în urma scandalului cu poluarea din Bucureşti, de săptămâna trecută.

Cum ne ferim de poluare. Ce ne recomandă medicul Beatrice Mahler, managerul institutului "Marius Nasta"

acum 83 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Institutul "Marius Nasta din București, ne explică cum putem să ne ferim de poluare.

Neatza cu Răzvan şi Dani. Poluare record în această dimineață în Capitală

acum 85 zile

Poluare record în această dimineață în Capitală. Rețeaua națională și rețelele independente de monitorizare au înregistrat depășiri cu 900-1000% peste limitele maxim admise de aproape 800%. Din luna noiembrie, Bucureștiul se confruntă în mod frecvent cu astfel de depășiri...

Alexandru Ţiproc a venit să salveze poluarea, la iUmor! Mihai Bendeac a râs cu lacrimi!

acum 87 zile

Alexandru Ţiproc , auto-proclamatul rege al invențiilor, a revenit pe scenă de la iUmor cu soluția perfectă pentru a scăpa planeta de poluare.

Cum te protejezi de aerul poluat

acum 100 zile

Potrivit unui raport realizat de Global Alliance on Health and Pollution, România ocupă locul 45 în lume la numărul de morți provocate de poluare și locul 8 în Europa. Peste 20.000 de români mor în fiecare an din cauza poluării provocate în principal de mașini și de construcții. Iată ce măsuri ar trebui să iei pentru a respira un aer mai curat.

Poluarea şi aglomeraţia le-au pus probleme serioase Cocuţei şi lui Şerban! "Simţeam că nu mai am aer"

acum 413 zile

Şerban Copoţ şi Cocuţa au avut serioase probleme medicale din cauza poluării şi a aglomeraţiei din pieţele indiene! Primului i s-a făcut rău în plină stradă, iar Andra a trecut printr-un atac de panică!

Expoziția de mașini eco-friendly își propunesă contribuie la reducerea poluării din trafic

acum 588 zile

Expoziția de mașini eco-friendly își propunesă contribuie la reducerea poluării din trafic și să informeze cetățenii asupra beneficiilor oferite de mașinile eco-friendly, cu emisii scăzute de CO2.

Ce legătură există poluare şi sinuzita cronică! Explicaţie uluitoare!

acum 1134 zile

Peste 29 de milioane de persoane din Statele Unite sunt diagnosticate cu sinuzită cronica.

Beijingul a petrecut revelionul într-un nor gros toxic de poluare

acum 1240 zile

Beijingul a petrecut revelionul într-un nor gros toxic de poluare. Capitala chineză a fost din nou acoperită de smogul cu miros înţepător, care a limitat vizibilitatea la doar câteva sute de metri, iar oamenii au fost nevoiţi să poarte măşti respiratorii.

Fascinant! Acest video NASA arată cum poluarea aerului din Asia DISTRUGE planeta!

acum 1782 zile

În Asia se află cele mai poluate orașe din lume, însă consecințele se resfrâng asupra tuturor popoarelor. NASA a dezvăluit un clip care arată cum aerosolii afectează vremea din America de Nord și nu numai!

Fascinant! Cum ar arăta cerul dacă nu ar exista poluare luminoasă (GALERIE FOTO)

acum 1792 zile

Trei fotografi au lucrat împreună la proiectul Skyglow pentru a studia relaţiile dintre oameni şi cerul înstelat. Cei trei au fotografiat cerul cu ajutorul “astrofotografiei”, care foloseşte expunerea lungă pentru a urmări traiectoria stelelor.

GALERIE FOTO! Munții superbi din China de unde locuitorii se „alimentează” cu aer curat

acum 2239 zile

Locuitorii orașului Zhengzhou au trecut printr-un moment critic zilele trecute, când s-au aliniat pentru o gură de aer curat, din Munții Laojun! Bătrâni, copii și adulți au respirat pentru prima dată așa cum organismul le cere

O gură de aer proaspăt în mijlocul traficului: a fost inventată bicicleta care înlătură poluarea

acum 2360 zile

Cei care aleg bicicleta drept mijloc de transport sunt în general persoane care susțin un stil de viață eco și care își doresc ca orașul în care trăiesc să fie mai puțin poluat. Dar exact ei sunt cei care trebuie să inhaleze toate praf și noxele mașinilor. După...

Poluarea aerului este principalul factor cauzator de cancer

acum 2413 zile

Poluarea aerului este principalul factor cauzator de cancer, e concluzia unui studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. În 2010, 223 de mii de decese cauzate de cancerul pulmonar în toată lumea au fost provocate de aerul prea poluat pe care îl respirăm. Traficul greu,...

Poluare masivă cu dejecţii animale la Brăila

acum 2466 zile

Locuitorii din comuna brăileană Tichileşti se plâng că Dunărea miroase pestilenţial în zona lor şi apa este infectată, din cauza deversărilor făcute de un complex de creştere a porcilor. Gospodărirea Apelor a făcut azi un control, dar autorităţile spun că nu pot lua măsuri...

Studiu: barbatii emit cu 7 kilograme mai mult CO2 pe zi decat femeile

acum 3314 zile

Una dintre cercetari, realizata de Centrul Interprofesional de Studii asupra Poluarii Atmosferice, arata ca francezii emit 39,3 kg CO2 pe zi, in timp ce femeile nu emit decat 32,3 kg. Deosebirea este data de diferentele semnificative de comportament sau obiceiuri ale celor doua sexe,...

1
2