Cautare: 53 rezultate dupa tagul "poveste de dragoste"

”Poveste de dragoste”, un film emoționant, duminică, la Happy Channel

acum 5 zile

Duminică seară, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii unei emoționante povești. Cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale, ”Poveste de dragoste” este a treia versiune a celebrului film omonim, realizat în 1939.

Acces Direct. Tzancă Uraganu, între șoție și Roxana Prinţesa Ardealului: Ea mi-a spus că nu o să mă uite niciodată

acum 5 zile

Spune că nu poate scăpa de fostul iubit Tzancă Uraganu, chiar dacă el este un bărbat însurat, iar ea e fericită acum lângă altcineva. Şi mai ales, vrea să povestească tot ce i-a făcut celebrul manelist. Pentru că, povesteşte Roxana Prinţesa Ardealului, a fost dezamăgită şi...

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste și deși totul s-a terminat între ei, cei doi au rămas în relații foarte bune

acum 37 zile

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste și deși totul s-a terminat între ei, cei doi au rămas în relații foarte bune si nu se sfiesc să spună că îi mai leagă încă sentimente puternice. Mihai Bendeac i-a făcut recent o declaraţie de dragostei...

Familia Mureșan, emoții la jurizare și o poveste de dragoste zbuciumată: Când divorțam, actualul meu soț se căsătorea. L-am încurajat...

acum 47 zile

Familia Mureșan a venit în fața juraților Chei la Cuțite cu poveste de dragoste zbuciumată și un preprat special. ”La vremea când eu divorțam, actualul meu soț se căsătorea. L-am încurajat”, a spus concurenta.

Edward Sanda a rămas fără iubită. Totul despre femeia care i-a furat inima, dar pe care a pierdut-o

acum 74 zile

Unul dintre artiştii momentului a rămas fără iubită. Edward Sanda vorbeşte pentru prima oară despre femeia care i-a furat inima, dar pe care a pierdut-o. Întreaga poveste de dragoste, în clipul de mai sus.

Cu cine se iubește Theo Rose acum: E un băiat care mă susține în tot ce fac

acum 83 zile

Theo Rose și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Artista spune că se înțeleg foarte bine și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

Doru Todoruț, totul despre relația cu soprana Irina Baianţ: Cum a apărut muzica în viața mea așa a apărut și ea

acum 88 zile

Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, a acordat un scurt interviu pentru "Star Matinal". Doru a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu soprana Irina Baianţ.

Cea mai tare poveste de dragoste din fotbalul românesc! Adina Bourceanu, dezvăluiri din sânul familiei

acum 98 zile

Cea mai tare poveste de dragoste din fotbalul românesc! Adina Bourceanu ne-a oferit un interviu, în exclusivitate, şi ne-a dezvăluit secretele familiei, dar şi ce sacrificii a făcut să fie soţie de fotbalist! Mama copiilor lui Alex Bourceanu face dezvăluiri în premieră!

Au trecut prin greutăți în viață și au rămas împreună. Marina Almăşan şi Georgică Cornu au spus totul despre povestea lor de iubire

acum 102 zile

După o perioadă grea din viaţa lor s-au văzut şi au fost de nedespărţit. Au trecut prin momente grele, dar s-au avut unul pe celălalt. Marina Almăşan şi Georgică Cornu au vorbit în exclusivitate despre povestea lor de iubire.

La 13 ani de la decesul soției, Vasile Șeicaru iubește, din nou!Cine este femeia care îl face fericit pe artist

acum 104 zile

Vasile Şeicaru a suferit enorm, după decesul soţiei sale, Gabriela, însă Cupidon l-a săgetat din nou. El trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Liliana, o femeie mai tânără decât el cu câţiva ani, pe care însă a dorit să o ţină departe de ochii curioşilor.

Diana Matei trăiește o poveste de iubire ca-n filme! Artista face dezvăluiri exclusive din viața de familie

acum 104 zile

Se spune că viaţa bate filmul, aşa s-a întâmplat şi în cazul lor. S-au îndrăgostit nebuneşte unul de celălalt şi au trecut peste orice obstacol doar ca să fie împreună. Din povestea lor de iubire s-a născut un băieţel de nota 10. Chiar dacă nimeni nu le-a dat nicio şansă la...

Doru Todoruţ şi-a asumat, în sfârşit, noua relaţie! "Lucrurile au progresat natural"

acum 110 zile

Au participat, împreună, la Selecţia Naţională Eurovision, şi s-a spus, încă de atunci, că ar fi început o poveste de dragoste, dar nimic nu a fost confirmat, până acum! Doru Todoruţ şi-a asumat, în sfârşit, noua relaţie! Artistul da primele declaraţii despre cea care l-a...

Laurenţiu Duţă şi soţia lui, Ianula, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Care este secretul unei căsnicii reuşite

acum 123 zile

Amintirile nu-l chinuiesc, deşi are multe, adunate în 26 de ani de relaţie. Laurenţiu Duţă şi soţia lui, Ianula, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul ne-a spus cum a început totul, care este secretul unei căsnicii reuşite şi cât de mult a contat faptul că şi-a ţinut...

Povestea de dragoste a Ioanei Popescu, ziarista care s-a iubit cu mai mulți fotbaliști români

acum 229 zile

Ioana Popescu, veste bombă în showbiz! După ce s-a iubit cu mai mulți fotbaliști români, ziarista s-a cuplat cu un artist celebru de la noi, iar prima apariţie are loc în platoul Agenţiei VIP.

Adrian Alexandrov a trăit poveste de dragoste nebună cu Alina Eremia

acum 243 zile

Adrian Alexandrov a trăit poveste de dragoste nebună cu Alina Eremia! Detaliile au ieșit la iveală abia acum.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier, povestea unei mari iubiri

acum 306 zile

Prietenia și dragostea dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier durează de peste două decenii. Povestea lor a început după ce s-au căsătorit în secret, moment amânat de mutle ori și continuă până în prezent.

Raluca și Marian s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, de revelion: „N-am simțit nimic la prima întâlnire”

acum 325 zile

Raluca și Marian s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, la petrecerea de revelion. „N-am simțit nimic la prima întâlnire”, a declarat ea, însă destinul le rezervase deja altceva.

O poveste de iubire încâlcită. Gemelina, prietenă cu amanta soțului ei

acum 334 zile

O poveste de iubire încâlcită. Gemelina este căsătorită de 38 de ani cu Marcel și spune că este prietenă cu amanta soțului ei de mai bine de 17 ani.

După divorț, Sorana trăiește o dragoste ca-n filme: „Mă văd măritată cu el”

acum 339 zile

Sorana are 35 de ani și este într-o relaţie cu Cosmin, din luna Ianuarie. Cei doi s-au mutat împreună și trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. „Mă văd măritată cu el”, a declarat artista.

Mihaela Călin a avut parte de mai multe povești de iubire cu final trist: „Dacă nu simți că e ușor într-o relație, nu mai sta”

acum 352 zile

Mihaela Călin a avut parte de mai multe povești de iubire cu final trist. „Dacă nu simți că e ușor într-o relație, nu mai sta”, a declarat frumoasa prezentatoare de știri.

1
2
3