Cautare: 74 rezultate dupa tagul "poveste de dragoste"

M-a înșelat iubita! Bogdan Nonic, poveste de dragoste amuzantă cu final așteptat

acum 19 zile

În sezonul 8 iUmor, ediția 5, Bogdan Nonic și-a spus povestea de iubire, spre bucuria celor prezenți. Atenție, se râde cu lacrimi!

Denise Crăciun și-a spus povestea de dragoste la iUmor

acum 26 zile

Denise Crăciun, căsătorită cu un român, a venit din SUA să-și spună povestea de dragoste la iUmor, în versuri muzicale.

Feli lansează melodia Sus pe munte: S-a născut din povestea mea de dragoste cu Cătălin

acum 31 zile

Feli, între viața de familie și scenă. Artista vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani despre melodia ”Sus pe munte”, dar și despre familie.

Star Matinal. Povestea de dragoste a lui Helmut Duckadam

acum 69 zile

Celebrul Helmut Duckadam a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre momentul cererii în căsătorie.

Star Matinal. Ioana Ginghină iubeşte din nou

acum 92 zile

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Ioana a povestit despre cum şi-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, familie şi apropiaţi, dar şi de un "prieten" care se transformă treptat într-un..iubit?

Super interviu cu Horia Tecău! Celebrul sportiv a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Star Matinal

acum 109 zile

E discret când vine vorba de viaţa sentimentală, dar de data asta a spus în exclusivitate tot ce s-a întâmplat între el şi fosta iubită şi de ce au ajuns la despărţire.

Bărbatul pe care îl iubeşte Petruţa: Nu am nimic cu ea, am făcut plângere la poliție să scap!

acum 113 zile

Este îndrăgostită, până peste cap, de bărbatul cu care spune că a petrecut cele mai frumoase 5 luni din viaţa ei. Apoi, el ar fi părăsit-o fără niciun motiv. Petruţa, tânăra îndrăgostită, spune că din cauza iubitului ei, ar fi încercat să îşi ia viaţa de 3 ori.

Acces Direct. Petruţa, inima ruptă! După trei luni de dragoste, iubitul a dispărut!

acum 113 zile

Este îndrăgostită, până peste cap, de bărbatul cu care spune că a petrecut cele mai frumoase 5 luni din viaţa ei. Apoi, el ar fi părăsit-o fără niciun motiv. Petruţa, tânăra îndrăgostită, spune că din cauza iubitului ei, ar fi încercat să îşi ia viaţa de 3 ori.

Star Matinal. Povestea de dragoste a Amaliei Bellantoni, scorpia de la Chefi la Cuţite!

acum 123 zile

Invitată la "Star Matinal", Amalia Bellantoni, una dintre cele mai controversate apariţii de la Chefi la cuţite, și-a spus povestea de dragoste.

Star News. Ioana Chişiu, poveste de dragoste ca-n filme. Cum a fost cerută în căsătorie

acum 162 zile

Pe lângă o casă impresionantă, Ioana Chişiu are și o relație de vis. L-a cunoscut pe cel urma să-i devină soţ, când era în școala generală, iar acum, au o căsnicie de invidiat şi două fetițe superbe. Ioana dezvăluie, în premieră, pentru Star News, cum a fost cerută în...

Neatza cu Răzvan și Dani. Feli lansează melodia Frunze cad: Este inspirată de o poveste de dragoste trăită de mine

acum 169 zile

Feli lansează melodia ”Frunze cad”, a treia filă din jurnalul muzical ”Feli de pveste”, și este o piesă despre iertare, cu versuri scrise integral de artistă.

Maria Buză şi George Pătraşcu, cântă, la "Acces Direct", melodia "La mulți ani!"

acum 213 zile

Invitati la "Acces Direct", Maria Buză şi soţul ei, George Pătraşcu, au cantat melodia "La multi ani!"

Maria Buză şi soţul ei, George Pătraşcu, despărțiți de 400 km de ziua ei!

acum 213 zile

După 17 ani de căsnicie, Maria Buză şi soţul ei, George Pătraşcu, se iubesc la fel de mult ca în prima zi! Doar că ieri, artista şi-a serbat ziua de nume, nu cu soţul ei, ci împreună cu copilul.

Detalii neştiute despre povestea de iubire dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc

acum 264 zile

Avem imagini din casa lui Petre Roman şi a Silviei Chifiriuc! Cum arată locuinţa celor doi, dar şi dezvăluiri au făcut despe povestea lor de iubire, aflăm chiar de la ei!

Cine e femeia după care sufera Tinu Vereşezan? A intrat la dietă pentru ea!

acum 267 zile

Şi-a început cariera muzicală dintr-o joacă, pe vremea când era doar un puşti. Iar azi, e unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică de petrecere şi are succes, în special, la publicul feminin. Dovadă este şi faptul că de câţiva ani se iubeşte cu o frumoasă brunetă,...

Adrian Romcescu, pentru prima oară la Neatza cu Răzvan și Dani: Nu am lipsit din România, am fost navetist!

acum 273 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Adrian Romcescu, una dintre cele mai bune voci masculine ale muzicii românești, a venit cu povești din perioada comunistă.

Povestea de iubire interzisă! Csere Csaba: Mama soacră nu mă acceptă pentru că sunt urât!

acum 282 zile

Trăiește o dragoste interzisă și spune că ar fi fost bătut cu făcăţeul de mama iubitei sale. E drama unui tânăr tătic în vârstă de 25 de ani. O dramă pe care o trăieşte, acuză el, din cauza părinţilor femeii pentru care ar fi în stare să-şi dea şi viaţa. Aceştia s-ar...

Detalii şocante ies la iveală în povestea de iubire interzisă! Tânărul îi imploră pe păriţii fetei să-i lase să-şi trăiască dragostea!

acum 282 zile

Trăiește o dragoste interzisă și spune că ar fi fost bătut cu făcăţeul de mama iubitei sale. E drama unui tânăr tătic în vârstă de 25 de ani. O dramă pe care o trăieşte, acuză el, din cauza părinţilor femeii pentru care ar fi în stare să-şi dea şi viaţa. Aceştia s-ar...

Povestea de dragoste furtunoasă a Crinei Abrudan: Atâția ani împreună sudează și mai mult o relație

acum 288 zile

Crina Abrudan ne spune secretele relaţiei, dar şi planurile pe care le au împreună!

Star Matinal. Adina Bourceanu, sacrificiile pe care le face o soție de fotbalist: Jumătate din viața asta am petrecut-o alături de Alex

acum 297 zile

Invitată în emisiunea Star Matinal, Adina Bourceanu ne spune care sunt sacrificiile pe care le face o soție de fotbalist. Partenera fostului căpitan al Stelei l-a cunoscut pe Alex la vârsta de 14 ani și de atunci au rămas împreună.

1
2
3
4