Ozge Yagiz și Gokberk Demirci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ipostază tandră cu cei doi actori

Publicat pe 18.02.2021 la 12:02 Actualizat pe 18.02.2021 la 12:07

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci, protagoniștii serialului fenomen Jurământul, formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe platourile de filmare. Cei doi actori trăiesc o adevărată poveste de iubire.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci, protagoniștii serialului Jurământul

TV Happy

Özge Yağız este o actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul „Jurământul”. Serial care se poate urmări pe Happy Channel, de luni până miercuri, de la ora 20:00!

Özge Yağız este o actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul „Jurământul”. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari.

Gokberk Demirci este un superb actor de naționalitate turcă, cunoscut pentru rolul lui Emir din "Jurământul".

Gokberk Demirci, cel care îl interpretează pe Emir în “Jurământul”, s-a născut la 20 octombrie 1989, în Izmit, Turcia. El a luat parte la lecțiile de actorie de la Teatrul Cengiz Küçükayvaz. Actorul a debutat în 2006, în serialul "Arka Sokaklar". Gokberk a devenit cunoscut pentru rolurile sale din “Hayatımın Aşkı” (2016) și “Jurământul” (2019). Pe lângă cariera de actor pe care și-a construit-o, Gokberk este cunoscut și pentru cea de model.

Povestea de dragoste dintre Özge Yagiz și Gokberk Demirci

Cei doi celebrii actori s-au întâlnit pentru prima data pe platourile de filmare ale serialului Jurământul, la începutul anului 2019. La început cei doi protagoniști ai producției turcești au format un cuplu fictiv datorită scenariului, ca mai târziu să transpună povestea de dragoste de pe micile ecrane și în realitate.

Între cei doi s-a creat o chimie și o legătură instantă, motiv pentru care transpunerea conexiunii dintre Ozge și Gokberk în cadrul personajelor interpretate a fost un atuu pentru producție. Deși există o diferență de vârstă între cei doi actori, acesta nu a reprezentat un empediment considerabil în relația lor, din contra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumoasa poveste de dragoste dintre protagoniștii serialului “Jurământul” a topit inimile tuturor fanilor din întreaga lume. Urmăritorii producției turcești au sperat la o continuare a poveștii de iubire și dincolo de micul ecran.

De curând frumoasa Özge Yagiz a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care cei doi actori se află într-o ipostază tandră. Cu zâmbete pe chip și sclipire în ochii, Ozge și Gokberk par să fie foarte fericiți împreună, semn că relația celor doi funcționează de minune.

Citește și: Cupluri celebre care demonstrează că iubirea adevărată rezistă Cine este Asli Enver, protagonista noul serial turcesc „Alegerea”

În articolul

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ipostază tandră cu cei doi actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x