Cautare: 162 rezultate dupa tagul "povesticool"

Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

acum 4 zile

Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

acum 5 zile

În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

acum 5 zile

”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

”Protozelul trăsnit”, o carte pentru copii și părinți despre un urs, un pinguin și Baba Cloanța, o vedetă TV

acum 6 zile

Care este mesajul acestei cărți, aflați din interviul cu autorul cărții, Daniel Eberhat, acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, al Happy Channel.

Supă cremă de conopidă cu mentă, busuioc, rădăcinoase albe și cartof dulce

acum 7 zile

Chef Mihai Toader i-a dat, din nou, întâlnire lui Vlad Gherman în bucătăria de la școala Horeca, pentru o nouă sesiune de gătit a la ”Don Apetit & CO”, rubrica din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică.

Sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad au un invitat cu o voce inconfundabilă

acum 9 zile

Iata ce puteti urmari in editia din 7 iulie a emisiunii ”PovestiCOOL”.

Să ajungă pe Marte, să facă ocolul Pământului în zbor, iată doar două dintre lucrurile care ar face-o fericită pe Irina Margareta Nistor

acum 10 zile

Pe Irina Margareta Nistor, o puteți urmări la Happy Channel, în fiecare duminică, de la ora 15.30, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”.

”A space Odyssey? Oddity!”, piesă jucată de artiști din Japonia, aplaudată îndelung de publicul din România

acum 11 zile

La ”PoveștiCOOL” continuă seria interviurilor cu protagoniștii spectacolelor prezentate în cadrul festivalului ”Babel FAST”, la Târgoviște, pe scena teatrului Tony Bulandra. Piesa pe care Criss și Vlad v-o propun de această dată este ”A space Odyssey? Oddity!”, ce poartă semnmătura regizorului Yu Murai și pusă în scenă de KPR Theatre, din Japonia.

”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

acum 11 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”).

Criss și Vlad au plecat în vacanță. Iată ce destinație au ales

acum 12 zile

 După o perioadă încărcată de filmări pentru serialul „Fructul oprit”, dar și pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au plecat într-o binemeritată vacanță. Cei doi și-au anunțat fanii pe rețelele de socializare...

Dmitri Aryupin: ”Mi-aș dori foarte tare să revenim, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole”

acum 13 zile

Spectacolul rusesc, plin de simbol, ce poartă semnărtura regizorului Dmitri Aryupin, a fost prezentat de trupa ”blackSKYwhite”, în cadrul festivalului de teatru ”Babel FEST”.

Desert: tartă întoarsă, din doar cinci ingrediente: caise, afine, unt, zahăr brun, aluat fraged

acum 13 zile

Chef Dan Bogatu, invitatul ediției, îi propune lui Rapha să devină... mâinile lui. Adică, chef Bogatu e cu teoria, Rapha cu practica. Cei doi fac echipă și prepară un desert absolut delicios, pe care oricine îl poate face: o tartă întoarsă.

Sâmbătă, ”PoveștiCOOL” te duce în lumea festivalului de teatru ”Babel FEST”. La Happy Channel, de la ora 15.30

acum 16 zile

De la ora 15.30, la Happy Channel emisiunea „PoveștiCOOL” îți va prezenta festivalul de teatru ”Babel FEST”.

Are o carieră promițătoare în lumea filmului, după ce a jucat cu Gerard Depardieu, dar Bogdan Iancu vrea să devină profesor

acum 17 zile

Bogdan Iancu a jucat în filme internaționale, alături de Gerard Depardieu și de Harvey Keitel, dar și într-un celebru film românesc, cu Ștefan Bănică jr.

Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

acum 17 zile

Avea 4-5 ani când a mers prima dată la teatru, la mult apreciata piesă ”Take, Ianke și Cadâr”, și-a amintit tânărul actor Bogdan Iancu, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și film din cadrul...

Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

acum 18 zile

Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

”Acest rol mă provoacă. E contra firii mele”, mărturisește actrița Oana Marcu, la ”PoveștiCOOL”

acum 19 zile

Irina Margareta Nistor vă introduce în culisele piesei de teatru ”Antigona”, o adaptare după opera lui Sofocle, pusă în scenă de Mihai Ranin. Iar acest lucru îl realizează cu ajutorul actrițelor Oana Marcu și Ramona Olteanu.

”Antigona”, pe muzică ortodoxă. Interviu cu regizorul Mihai Ranin

acum 19 zile

Despre piesă , despre alegerea regizorului de a pune în scenă o altfel de Antigonă, aflați din interviul de mai jos, realizat de Irina Margareta Nistor.

Doina Ruști a scris prima ei poveste de... teamă. Era modul său de a-și depăși frica de atunci

acum 20 zile

Scriitoarea Doina Ruști, autoarea a numeroase romane multipremiate și traduse în mai multe limbi, este invitata cristinei Ciobănașu la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminicăm de la ora 14.30.

Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

acum 23 zile

 Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

1
2
3
4
5
»