Cautare: 36 rezultate dupa tagul "povesticool"

Mihai Margineanu, despre poveștile care îl inspiră: ”Din păcate, Caragiale este contemporan!”

acum 49 minute

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviui de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.

Din acest weekend, emisiunea ”PoveștiCOOL” se va difuza pe un alt tronson orar

acum 3 ore

De sâmbătă, 24 martie, emisiunea “Povești COOL” se va difuza de la o altă oră. Locul și zilele întâlnirii cu ”Poveștile Cool” vor rămâne aceleași: la postul de televiziune Happy Channel, sâmbătă și duminică (iar reluările vor fi tot în cursul săptămânii).

Anghel Damian, despre primul său scenariu de animație: ”Am scris un lung metraj de animație, pe care îl va face mama mea”

acum 3 ore

Invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, Anghel Damian a povestit și despre filmul ce-i poartă semnătura regizorală. ”Michelangelo”.

Anghel Damian: ”Mă vedeam, mai degrabă, sportiv de performanță decât orice altceva în cinematografie sau teatru”

acum 6 ore

Fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian, invitatul Irinei Margareta Nistor a mărturisit că decizia lui de a urma o carieră artistică a venit destul de târziu, deși el a crescut în lumea cinematografiei.

Andi Vasluianu mărturisește la ”PoveștiCOOL”: ”Eu nu am fost un fan al lui Caragiale”

acum 7 ore

După spectacol, echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Andi Vasluianu, care a mărturisit că, pentru ”D-ale carnavalului”, a repetat textul cu fiica lui. De altfel, ea a fost cea care i-a dat ideea de a-și schimba vocea special pentru acest spectacol:

Criss și Vlad îți prezintă cel mai recent film din cinematografe: ”Tomb Raider - Începutul”

acum 1 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezinta una dintre cele mai recente filme, lansate în cinematografele din România la 16 martie 2018.

Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

acum 1 zile

În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

acum 1 zile

Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

acum 2 zile

Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

acum 2 zile

În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

acum 2 zile

După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

Cea mai longevivă piesă de teatru din lume: a avut premiera acum 66 de ani. Se joacă și în România

acum 2 zile

Agatha Christie rămâne regina incontestabilă a romanelor polițiste. Una dintre cărțile sale, ”Cursa de șoareci”, a stabilit un record greu de egalat. Piesa de teatru pusă în scenă având la bază acest roman se joacă cu casa închisă, în...

Un regal actoricesc. Iat-o pe Cristina Ciobănașu în pielea unei vrăjitoare

acum 2 zile

Totul face parte dintr-o scenetă, jucată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 12.30.

”Incendii”, spectacolul ce dă o șansă tinerilor actori

acum 6 zile

Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a văzut spectacolul și a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

acum 7 zile

Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook

acum 7 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor marchează un debut: este prima întâlnire la o emisiune tv cu tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”. ” L-am descoperit la un film care mi-a...

Cristina Ciobănaşu vorbește despre secretul ei

acum 8 zile

”Mie mi se pare că tu arăți cel mai bine. Te îmbraci frumos, te machiezi frumos...”, asta i-a spus Vlad Gherman iubitei sale, Cristina Ciobănașu.

Feli Donose, la Happy Channel: ”Mâine o să plâng”

acum 8 zile

În interviul acordat la lansarea albumului ”Eu sunt Feli”, artista a mărturisit care sunt cele trei lucruri pe care dorește să le facă în viitor: actorie, să își întemeieze o familie, să adopte un copil.

Designerul Corina Boboc vrea să spargă tiparul prezentărilor de modă cu femei slabe și înalte

acum 8 zile

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe, înalte.

Vlad către Criss: ”De unde vii la ora asta?”

acum 8 zile

Vlad, singur în bucătărie, se întreabă oare unde a dispărut Criss. În timp ce el își face de lucru, Criss descuie ușa de la intrare și... este supusă unui interogatoriu.

1
2

Observator.TV