Cautare: 184 rezultate dupa tagul "povesticool"

Roxana Mihalcea - ”Crucile de la Săpânța”. O colecție de epitafuri din veselul cimitir maramureșean

acum 700 zile

În această ediție de ”PoveștiCOOL”, te invităm să faci cunoștință cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

Iată ce spune regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

acum 700 zile

Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România. După marea premieră de la Teatrul Național București, echipa Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu actorii și cu regizorul piesei, Erwin Simsensohn.

Cristina Ciobănașu îi ghicește viitorul lui Vlad. Ce i se va întâmpla?

acum 701 zile

Pe Cristina Ciobănașu ați văzut-o la Happy Channel în pielea Mirunei (în ”Când mama nu-i acasă” și ”O gărmadă de caramele”), sau în rolul Anei, din ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 (serial ce va reveni din 29 august , cu...

Premiile dansului contemporan. Premianții au primit trofee sub forma unor cărămizi scrise cu foiță de aur

acum 701 zile

Cum a fost la premere și cine și-a adjudecat premiile, aflați la emisiuna ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30 și luni-joi, după miezul nopții)

De ce trebuie să vedeți spectacolul ”Incendii”? Interviu cu Răzvan Enciu și Denis Hanganu, la ”PoveștiCOOL”

acum 705 zile

Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

Interviul ”PoveștiCOOL” cu Michelle Cuevas, una dintre cele mai îndrăgite autoare de cărți pentru copii

acum 707 zile

Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30, a realizat un interviu cu scriitoarea de origine americană.

"Protozelul trăsnit", o carte pe care toți copiii o vor găsi amuzantă

acum 708 zile

Povestea scrisă de Daniel Eberhat este adaptată zilelor noastre. De exemplu, Ucenicul vrăjitor e urmărit de paparazzi, iar Baba Cloanța este vedetă TV.

Povești despre teatru și film cu Marius Manole. Și-a dorit să devină actor după ce părinții săi l-au dus la o piesă de teatru

acum 713 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

Trucuri pentru o dantură perfectă. Iată ce poți face pentru ca vizitele la stomatolog să fie mai rare

acum 714 zile

Una dintre problemele stomatologice frecvente pe care oamenii nu le conștientizează sunt cele legate de ocluzie.

Mihai Mărgineanu: „Pentru mine, teatrul a fost cel mai dorit lucru pe care am vrut să-l fac”

acum 714 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, ai un interviu de excepție cu Mihai Mărgineanu, care are un dublu rol în spectacolul ”D-ale carnavalului”: este atât actor, cât și cel care a compus muzica.De altfel, Mihai Mărgineanu spune că teatrul este marele său...

Mic dejun sănătos cu avocado și spanac

acum 715 zile

Ce secrete culinare a dezvăluit chef Ștefan Popescu la emisiunea „PoveștiCOOL” aflați din acest articol.

În „Hamlet în sos picant”, clasica întrebare ”A fi sau a nu fi” devine ”A mânca sau a nu mânca”

acum 715 zile

”PoveștiCOOL” a mers la spectacolul ”Hamlet în sos picant”, pus în scenă de regizorul Alexandru Jitea la teatrul Nottara.

„Mortina”, o poveste care te face să râzi, dar și să vezi lumea prin ochii unui copil diferit

acum 715 zile

Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” a participat la lansarea cărții ” Mortina ” și a realizat un interviu cu Nona Ropotan despre ineditul personaj de poveste . Dar cine este această Mortina? ”Mortina” este povestea unei fetițe diferite de toți copiii....

”Doina Levintza a fost școala mea”, spune designerul Corina Boboc, la ”PoveștiCOOL”

acum 719 zile

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe și înalte. De altfel, ea nu s-a limitat în a crea ținute doar pentru femeile cu un corp de fotomodel.

Unde și-au continuat vacanța Criss și Vlad, după ce au plecat din Cuba? Imaginile te vor lăsa fără cuvinte

acum 720 zile

Vacanța lor nu s-a terminat odată cu plecarea din Cuba. Criss și Vlad au ales o altă destinație unde să își reîncarce bateriile.

Despre ”Marea schemă a lucrurilor”, cu Rapha și invitații săi, la emisiunea ”PoveștiCOOL”

acum 720 zile

”The Great Scheme Of Things” este noul album Fierbînţeanu, prezentat sub forma unui spectacol, un puzzle de sunet, text, imagine și mișcare. Despre acest spectacol și cum s-a născut acest proiect, Rapha a aflat direct de la protagoniști.

La ”PoveștiCOOL”, Feli Donose a povestit despre planurile ei, despre experiențele mai puțin fericite

acum 721 zile

Feli Donose a povestit că a muncit enorm pentru primul ei album, ”Eu sunt Feli”. Artista a recunoscut, în ziua lansării acestui disc, că era tare emoționată, dar și că i s-a părut că s-a terminat prea repede concertul de lansare.

Cum poți combina mușchiulețul de porc cu prosciutto? Aflați la ”Don apetit & CO”, de la chef Marius Dumitru

acum 721 zile

Cum la ”Don Apetit & CO” se gătește, Chef Dumitru a preparat un mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre.

Loredana Coman, director educațional, spune cum îi influențează pe cei mici educația în natură

acum 721 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vă prezintă locul unde distracția e la ea acasă: o grădiniță în... aer liber, la Snagov.

Grădiniță în mijlocul pădurii. În România, la Snagov. La ”PoveștiCOOL” ai mai multe despre acest loc

acum 722 zile

La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vă prezintă locul unde distracția e la ea acasă: o grădiniță în... aer liber, la Snagov. Cel care se face ”vinovat” de existența acesteia este Dan Prediger, avocatul care și-a investit în acest proiect întreaga avere agonisită în America.

1
2
3
4
5
»