Cautare: 640 rezultate dupa tagul "premiera"

Actorii din serialul "Fructul oprit", spectatori la marea premieră

acum 6 zile

Luni în şir au filmat în locaţii spectaculoase din România, dar și din Turcia, iar aseară, odată cu telespectatorii au văzut rodul muncii lor. Actorii și membrii echipei de producție a serialului fenomen: "Fructul Oprit" au vizionat împreună cu dumneavoastră marea premieră.

Au mai rămas doar două zile pâna la marea premieră a serialului "Fructul oprit"

acum 9 zile

Doar două zile ne mai despart de marea premieră a serialului "Fructul oprit". Prima dramă psiholgică din peisajul serialelor româneşti beneficiază de o distribuţie impresionantă din care fac parte nume mari precum Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir şi Doru...

Bia - ”K.O.”

acum 10 zile

Bia cântă în premieră la Neatza melodia ”K.O.”

Așteptarea a luat sfârșit! “Fructul oprit” are marea premieră, luni, 15 ianuarie

acum 10 zile

“Fructul oprit” va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Serialul adună în distribuție mari actori ai României și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

În premieră, doi români sunt obligaţi să posteze pe Facebook o decizie a Tribunalului Tg. Mureş

acum 17 zile

Premieră în justiţia din România! Doi români sunt obligaţi de o instanţă din Târgu Mureş să publice pe conturile lor de Facebook sentinţa pe care le-au dat-o. Magistraţii îi obligă pe cei doi să plătească daune morale unor persoane pe care le-au jignit pe reţelele de socializare.

Mirela Vaida, dezvăluiri, în premieră, despre familie: "Părinții mei au fost întotdeauna niște oameni echilibrați"

acum 26 zile

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Mirela Vaida a oferit un interviu, în premieră, pentru echipa de la Star Matinal. Vedeta își aduce aminte cu drag de vremea copilăriei, dar și de părinții săi.

Care e cea mai nouă premieră în cinematografe? Irina Margareta Nistor îți spune ce filme poți vedea pe marile ecrane

acum 31 zile

La postul Happy Channel, Irina Margareta Nistor vă prezintă care sunt cele mai noi filme de pe marile ecrane. „Vreți bani? Chiar dacă nu aduc întotdeauna fericirea?”, acestea sunt întrebările la care criticul de film Irina Margareta Nistor vă invită să...

În premieră, imnul Star Matinal

acum 32 zile

Matinalii noștri, Naty, Ralu și Bote, au pregătit cea mai frumoasă surpriză pentru telespectatori. La cei 4 ani împliniți, imnul Star Matinal răsună tare în difuzoare.

Mahala Rai Banda, piesă în premieră pentru românii de peste hotare

acum 35 zile

Trupa Mahala Rai Banda a cântat, în premieră la Star Matinal, o piesă pentru românii de peste hotare.

Premiera europeană, de la Londra, a "Ultimului Jedi", a avut ca invitaţi de onoare doi prinţi din lumea reală

acum 40 zile

Prinţii William şi Harry au fost întâmpinaţi cu tot fastul cuvenit unor asemenea personalităţi. La spectacol au luat parte realizatorii şi vedetele filmului, care au primit aplauzele fanilor.

În premieră mondială pe micile ecrane filmul de animație “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf”

acum 41 zile

Fanii ”Frozen” care urmăresc scurtmetrajul “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf” pot câștiga o jucărie Disney – Olaf cântăreț - dacă răspund pe pagina de Facebook Antena 1 la întrebarea afișată pe ecran în timpul filmului.

"Star Wars: Ultimii Jedi" a avut premiera mondială la Los Angeles!

acum 42 zile

Star Wars: Ultimii Jedi a avut premiera mondială la Los Angeles! Accesul a fost permis şi fanilor, care şi-au cumpărat entuziasmaţi bilet, la premiera celui mai lung film al celebrei francize SF.

Pepe și Jimmy Dub, piesă lansată în premieră la Neatza

acum 52 zile

Pepe și Jimmy Dub au realizat o piesă în premieră la Neatza, "Dulce Eres Nena". Melodia are o variantă în română, dar și în spaniolă.

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Vârsta unei foste campioane mondiale şi europene la marş i-a pus în dificultate

acum 53 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. A treia runda le-a adus în faţă o fostă campioana mondială şi europeană la marş

Nicolae Furdui Iancu cântă alături de fiul său!

acum 53 zile

Nicolae Furdui Iancu cântă alături de fiul său!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Runda a doua: Câţi ani are Nicolae Furdui Iancu?

acum 53 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. La runda a doua cei trei au trebuit să intuiască vârsta lui Nicolae Furdui Iancu!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Prima rundă le-a adus în faţă o fostă Miss România!

acum 53 zile

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”. Prima rundă le-a adus în faţă o fostă Miss România!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu, primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

acum 53 zile

Trei campioni, Cătălin Moroșanu, Marian Drăgulescu și Florin Răducioiu au venit în prima ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. O ediție specială, care premiază intuiția cu 30.000 de euro.

Premieră pentru centrul de transplant din Iaşi! Şi-a salvat fratele geamăn

acum 55 zile

Premieră pentru centrul de transplant din Iaşi! Medicii de acolo au făcut primul transplant de la donator viu, fratele geamăn al pacientului. Însă, dincolo de reuşita medicală, există o poveste demnă de un roman.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV