“Orfanii unei Națiuni”, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România

Publicat pe 30.09.2020 la 14:19 Actualizat pe 30.09.2020 la 15:28

Telenovela "Orfanii unei Națiuni", serialul fenomen, rulează de luni până vineri, de la ora 22:00, la Happy Channel, începând cu data de 29 septembrie. Serialul este castigător al premiul “Rose D’or 2019” și „Grand Prix”, premii foarte bine cotate în lumea cinematografiei.

TV Happy

În premieră absolută, serialul "Orfanii unei Națiuni" a fost foarte așteptat de fanii din România. Mesajele primite de la aceștia pe paginile de socializare Happy Channel au fost de-a dreptul plăcute. Telespecatorii sunt încântați de povestea tumultoasă a serialul. Poveste care spune crudul adevăr despre rufugiații din țările afectate de conflicte și războaie.

Surprinși de pasiune și fugind de o națiune în război, Laila (Julia Dalavia) și Jamil (Renato Góes) ajung în Brazilia pentru a încerca să trăiască dragostea care i-a unit pe când erau încă în Orientul Mijlociu. Ea este o refugiată siriană. El este un angajat al puternicului șeic Aziz Abdallah (Herson Capri), care a luat-o forțat pe Laila drept una dintre soțiile sale. Mai multe culturi, credințe, vise, accente și o singură națiune se îmbină într-un singur lucru: Brazilia.

Baza acestei povești de dragoste este universul oamenilor din multe locuri din lume - refugiații de război - care scapă de persecuțiile politice sau religioase. „Orfanii unei Națiuni” arată că acești oameni au sosit, sosesc și vor sosi în continuare în Brazilia, o țară a cărei tradiție este de a întâmpina și de a coexista pașnic cu diferențele. În ciuda dificultăților trăite, acești oameni își aduc cu sfințenie moștenirea culturală care s-a îmbogățit și a devenit parte a națiunii noastre, a tuturor.

„Orfanii unei Națiuni” este o telenovelă despre empatie, dragoste și unitatea popoarelor, scrisă de Thelma Guedes și Duca Rachid, cu Dora Castellar, Aimar Labaki și Carolina Ziskind și colaborarea Cristinei BiscaiaIntriga. Se bucură de regia artistică a lui Gustavo Fernández, regia generală a lui André Câmara și regia lui Pedro Peregrino, Alexandre Macedo și Lúcio Tavares.

Telenovela Orfanii unei Națiuni se va difuza de luni până vineri, de la ora 22:00, pe Happy Channel! Reluarea serialului va rula în același interval de zile, de la ora 15:30.

Citește și: “Orfanii unei națiuni”, noua telenovelă Happy, a câștigat un alt premiu

În articolul

În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x