Cautare: 43 rezultate dupa tagul "printul harry"

Veste şocantă din trecutul amoros a lui Meghan Markle! Actriţa a fost înşelată cu un bărbat!

acum 16 zile

Viaţa amoroasă a lui Meghan Markle nu a fost tot timpul roz! Înainte să devină celebră şi să-l cunoască pe Prinţul Harry, actriţa a fost tradată în dragoste!

Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales naşii bebeluşului

acum 114 zile

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au ales naşii bebeluşului. Şi cum nu se putea ca părinţii spirituali ai unui copil de viţă nobilă să fie oricine, ei bine, naşii urmaşului regal sunt faimoşi în întreaga lume. S-au făcut pariuri şi specuaţii, iar într-un final. s-a...

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți

acum 159 zile

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți. Vestea că cei doi așteaptă un copil a fost făcută public pe Instagram.

Răzvan Simion a participat la nunta regală: ”Am stat cu familia miresei”

acum 307 zile

Răzvan Simion susține că a participat la nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle. Acesta prezintă și o poză în care apare alături de familia regală.

Mihaela Călin, ultimele vești de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle: ”Vor fi prezenți câteva sute de mii de oameni”

acum 310 zile

În direct, de la Londra, Mihaela Călin, a prezentat ultimele amănunte legate de nunta regala dintre prințul Harry și Meghan Markle.

”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

acum 313 zile

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle. Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii.

Maraton regal, la Happy Channel. Filme cu Meghan Markle, viitoarea prințesă a Casei Regale a Marii Britanii

acum 314 zile

Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita sa, actrița Meghan Markle, se căsătoresc pe 19 mai 2018. Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, și iubita sa, Meghan Markle se vor căsători la Castelul Windsor, din Marea Britanie.

Detaliile din culisele nunții regale. Ce pregătiri se mai fac

acum 317 zile

Mai e puțin până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă acum ies la iveală detalii din culisele nunții regale. Fosta stilistă a lui Meghan Markle a dezvăluit ce look va purta în ziua nunții logodnica prințului Harry.

Meghan Markle, regim draconic înainte de nuntă. Are o listă plin de restricții

acum 353 zile

Meghan Markle mai are câteva hopuri de trecut pană va ajunge în fața altarului alături de prințul Harry! La ce reguli o supune Familia Regală pe viitoarea prințesă.

Nunta dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle, cel mai așteptat eveniment din Marea Britanie

acum 355 zile

Casa Regală se pregătește de cel mai așteptat eveniment al anului. Nunta dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai.

Prinţului Harry şi Meghan Markle, nuntă cu 600 de invitaţi. Care este protocolul regal

acum 361 zile

A început numărătoarea inversă! Se fac pregătiri uriaşe pentru cea mai aşteptată nuntă a anului! Prinţului Harry şi Meghan Markle vor avea o nuntă cu peste 600 de invitaţi, veniţi din toate colţurile lumii. Nepotul reginei Elisabeta a II-a s-a ocupat în detaliu de pregătirea...

Nici n-a intrat bine în familia regală că Meghan Markle încalcă regulile

acum 426 zile

Nici bine nu a ajuns în Casa Regală că Meghan Markle a încălcat protocolul! Viitoarea soție a Prințului Harry uimită de numărul mare de oameni care îi așteptau în fața Castelului Cardiff a uitat că nu are voie să dea autografe și i-a semnat unei fetițe o felicitare,

Cât îl costă pe Prințul Harry petrecerea burlacilor

acum 431 zile

Sunt ultimele luni de libertate pentru prinţul Harry. Aşa că nepotul reginei renunţă la viaţa de burlac printr-o petrecere într-o staţiune de lux din Elveţia, inaccesibilă muritorilor de rand. Avem imagini şi am calculat şi costurile escapadei princiare

Înainte de a fi logodită cu un prinț, Meghan Markle a vândut iaurturi

acum 462 zile

Nici prin cap nu i-a trecut că va deveni o ducesă. În urmă cu mai mulţi ani logodnica prinţului Harry, actriţa Meghan Markle vindea iaurturi într-un magazin.

Casa Regală a Marii Britanii se pregătește de nuntă. Prințul Harry se căsătorește

acum 482 zile

Casa Regala a Marii Britanii se pregătește de nuntă. În urmă cu scurt timp a postat un anunț în care face publică căsătoria dintre prințul Harry și iubita acestuia.

Prințul Harry, la un pas să iasă din linia de succesiune a familiei regale britanice. Motivul INCREDIBIL care l-a determinat să renunțe la idee

acum 636 zile

Printul Harry sustine ca niciunul dintre membrii familiei regale nu-si doreste de fapt tronul.

Dezvăluire inedită! Prințul Harry a vrut să iasă din linia de succesiune a familiei regale

acum 637 zile

”Am simtit că voiam sa ies", a spus Harry intr-un interviu pentru săptămânalul Mail on Sunday.

Este sau nu invitată şi iubita prinţului Harry la nunta Pippei Middleton?

acum 685 zile

Viitoarea miresa a făcut o "derogare" si i-a "acceptat" pe printul Harry si pe Meghan Markle, desi nu sunt casatoriti ori logoditi

1
2
3