”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

Publicat pe 15.05.2018 la 11:06 Actualizat pe 15.05.2018 la 11:40

Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle. Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii.

În acest weekend, întreg mapamondul va fi cu ochii pe nunta Prinţul Harry al Marii Britanii cu iubita sa, actrița Meghan Markle. Cei doi se căsătoresc pe 19 mai 2018. Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britani, și iubita sa, Meghan Markle își vor uni destinele la Castelul Windsor, din Marea Britanie.

Nunta celor doi va fi marcată la postul de televiziune Happy Channel cu un maraton regal de filme cu viitoarea prințesă. Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 10.00, ai serialul ”Suits” (”Costume”), cu Meghan Markle.

Iar duminică, de la ora 18.00, Happy Channel vă oferă o comedie romantică a cărei protagonistă este chiar viitoarea prințesă a Marii Britanii. ”Dragostea, pas cu pas”, o producție Canada, 2016, spune povestea unei femei în căutarea bărbatului potrivit.

Cassandra Barber (Meghan Markle) pare că nu are noroc în iubire. Mereu se ”cuplează” cu bărbați nepotriviți. Pentru că este o femeie de afaceri de succes, ea decide să lase iubirea pe ultimul plan. La insistențele surorii sale, Cassandra reîncepe căutările jumătății sale. Pentru asta, apelează la un expert în iubire. Dr. Susie (Teryl Rothery), autoarea unei cărți de tipul ”ghid practic de găsire a bărbatului potrivit”.

Cassandra urmează sfaturile expertei și ajunge în faza în care trebuie să se decidă pe care dintre cei doi ”finaliști” la inima ei să îl aleagă. George (Jonathan Scarfe) este genul de bărbat sigur pe el, genul de om pe care te poți baza. Iar Robert (Kristoffer Polaha) este genul de bărbat care te face mereu să râzi, imprevizibil, plin de viață. Pe care îl va alege Cas? Aflați duminică, 20 mai, de la ora 18.00, la Happy Channel, urmărind comedia romantică ”Dragostea, pas cu pas

În articolul

”Dragostea, pas cu pas”, un film cu viitoarea prințesă a Marii Britanii, la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x