Cautare: 2437 rezultate dupa tagul "scandal"

Milionarul Nicorescu, scandal uriaş, din cauza bolidului de 300.000 de euro! O vedetă TV l-a dat în gât!

acum 6 zile

Milionarul Dan Nicorescu face ce face, şi tot în atenţia publicului rămâne. Şi de data aceasta, tot maşinile de lux îi dau bătăi de cap. Ştim deja că a fost surprins de multe ori că parchează cum are el chef, fară să ţină cont de regulile de circulaţie, însă zilele trecute a...

Acces Direct. Ana Maria, dezvăluire șocantă: Abia după ce a murit am aflat că nu este tatăl meu!

acum 9 zile

Fiica lui Aurelian Preda ar fi fost abuzată de bărbatul pe care artistul l-a rugat să o crească. Ana Maria Preda vorbeşte despre cel mai negru coşmar pe care l-ar fi trăit.

Gazda Perfectă. Degustare cu scandal în casa lui Cristian Paşcălău. Diana de la Insula Iubirii: Îmi vine să vomit

acum 9 zile

A început etapa degustări preparatelor pregătite de Cristian Paşcălău. iată la ce concluzie au ajuns concurenții.

Sacrificiul, episodul 10. Scandal monstru în familia Oprea! Andrei (Denis Hanganu) a sărit să-l bată pe Alin (Alexandru Ion)

acum 10 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Andrei (Denis Hanganu) a sărit să-l bată pe Alin (Alexandru Ion) după ce acesta a jignit-o pe Ioana Popescu (Oana Cârmaciu).

Fostul iubit al Andreei Podărescu face noi declaraţii: "I-am făcut numai bine cât a fost în relaţie cu mine"

acum 11 zile

Fostul iubit al Andreei Podărescu a făcut noi declaraţii despre conflictul pe care îl are de câteva săptămâni cu mama copilului său!

Andreea Podărescu continuă acuzele la adresa fostului iubit: "Nu pot să-mi amintesc nici măcar o clipă în care am fost fericită alături de el"

acum 12 zile

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi tatăl copilului ei e departe de a se fi încheiat! "Prinţesa Bucureştilor" face noi acuzaţii dure la adresa fostului iubit!

Fostul iubit al Andreei Podărescu dă replica prin avocatul său: "Problemele care ţin de copil se discută exclusiv în instanţă, nu la TV"

acum 12 zile

Fostul iubit al Andreei Podărescu transmite prin avocatul său, Vlad Hossu, următorul comunicat: "Consider că problemele ce țin de prezentul și viitorul unui copil se discută exclusiv în instanță, mediatizarea unor chestiuni intime nefăcând bine nimănui. Clientul meu își dorește,...

Răi da buni. În plin scandal, Andreea Podărescu arată la TV ce a primit de la fostul iubit

acum 16 zile

Andreea Podărescu arată la televizor tot ce a primit cadou de la tatăl copilului. Pe toate le donează! Reproșurile fostului iubit nu se mai opresc!

Agenția Vip. Andreea Bănică, la un pas să intre în scandal cu Poliţia

acum 17 zile

Se joacă cu focul! Andreea Bănică, la un pas să intre în scandal cu Poliţia! Artista a fost surprinsă de paparazzii în timp ce încălca legea de mai multe ori! Vezi primele declaraţii ale fostei membre din trupa Blondy.

Cristian Boureanu ajunge la munca de jos! Fostul deputat, trimis la ”spații verzi” pentru 100 de zile!

acum 18 zile

Cristian Boureanu ajunge la munca de jos. El va trebui să presteze muncă în folosul comunității la ”spații verzi”, după ce condamnarea în scandalului cu poliția a rămas definitivă.

Sacrificiul, episodul 7. Scandal cu blesteme. Mario (Dorian Popa) pe post de gardă de corp

acum 18 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 7, mama Gela (Virginia Rogin) blesteamă, iar Mario (Dorian Popa) este pe post de gardă de corp. ”Să nu crească frunza în copac până n-o să simți ghiarele morții”, i-a transmis mama Gela celui neinvitat.

Riposta fostului iubit al Andreei Podărescu! "Dacă spune că am bătut-o de ce nu m-a reclamat la Poliţie"

acum 20 zile

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi fostul iubit e departe de a se fi încheiat! Tatăl copilului ei iese la atac şi vrea să demonteze toate acuzaţiile făcute la adresa lui!

Star News. Laura Lavric, dezvăluiri despre relația cu sora ei: Sunt lucruri care se pot ierta și altele care nu se pot ierta

acum 20 zile

Laura Lavric face dezvăluiri, în exclusivitate, despre relaţia cu sora ei. Scandalul în care a fost implicată ani buni a lăsat urme asupra sănătăţii artistei.

Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, adevărul despre despărțirea neașteptată

acum 23 zile

Cosmin a acordat în premieră un interviu pentru Star Matinal de Weekend și a spus lucrurilor pe nume, fără nicio reţinere.

Star Matinal. Claudia Pătrăşcanu şi-a deschis sufletul şi a spus totul despre divorţ!

acum 23 zile

Avem prima reacţie a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrăşcanu şi-a deschis sufletul şi a spus totul despre divorţ! Claudia Patrascanu divort, Claudia Patrascanu ,divort,

Mamă şi fiica, scandal monstru din cauza unui bărbat celebru din showbiz!

acum 24 zile

Cora şi Patricia, două bombe sexy, mamă şi fiica, au pornit un scandal monstru din cauza unui bărbat celebru din showbiz!

Călin Geambaşu o acuză pe fosta logodnică: "Timp de 150 de zile, Angelica nu şi-a sunat copilul!"

acum 25 zile

Călin Geambaşu se află implicat într-un nou scandal mediatic chiar cu mama copilului său. După ce Angelica Cadar a ieşit în public şi l-a atacat, acum, Călin Geambaşu a ales să-i dea replica.

Star Matinal. Oana Zăvoranu, hărțuită de un afacerist

acum 26 zile

Oana Zăvoranu s-a trezit cu un nou scandal pe cap! Un afacerist o hărţuieşte şi spune că vedeta ar fi uitat să-şi achite datoriile. Actrița din serialul Sacrificiul nu a stat cu mâinile în sân şi a demarat imediat un proces.

Xtra Night Show. Andreea Podărescu, lăsată să moară de foame de tatăl copilului: Mi-a furat alocația copilului

acum 26 zile

În luna iunie a acestui an, Andreea Podărescu l-a dat în judecată pe iubit pentru stabilirea domiciliului minorului, pentru alocaţie, dar şi pentru faptul că nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a plătit celulele stem pentru copil.

Xtra Night Show. Andreea Podărescu, despre Gheorghe Bădoi: M-a aruncat din mașină

acum 26 zile

Andreea a făcut greşeala să îi reproşeze bărbatului că din cauza lui părinţii ei au dat-o afară din casă! În acel moment, iubitul a luat-o de păr, a aruncat-o în pat, a lovit-o cu pumnii, a strâns-o de gât.

1
2
3
4
5
»