Cautare: 326 rezultate dupa tagul "secrete"

Florentina Ion, femeia care îi știa toate secretele Israelei: „Plângea foarte mult, era disperată”

acum 1 zile

Florentina Ion este femeia care îi știa toate secretele Israelei. Plângea foarte mult, era disperată”, a declarat aceasta.

Secretele lui Nikos Vertis

acum 4 zile

După niciun an de la concertul susţinut in România. celebrul artist grec Nikos Vertis a revenit. Avea planificat un singur concert la Sala Palatului.însă pentru că biletele s-au vândut foarte repede. organizatorii au făcut în aşa fel încât cântăreţul să urce de două ori pe scenă.

Secretele din viața de cuplu a lui Tavi Colen: „Facem o echipă bună și acasă și pe scenă”

acum 22 zile

Formează un cuplu în viața de zi cu zi, dar și pe scenă și cu toate acestea Tavi Colen și Emma Ștefan nu uită să menţină aprinsă flacăra iubirii. Deși sunt de ani buni împreună, cei doi își fac surprize ori de câte ori au ocazia.

Secretele din familia Anei Baniciu. Ce nu ai știut până acum despre „funduleț”

acum 23 zile

Secretele din familia Anei Baniciu ies la iveală! Aşa tată, aşa fiică! Amândoi celebri, talentaţi, dar şi cu vieţi tumultoase. Dragostea i-a dat mari bătăi de cap lui Mircea Baniciu. Artistul nici nu a vrut să audă de căsătorie cu mamele copiilor săi.

Filmări exclusive! Pepe pregătește cel mai tare clip

acum 26 zile

Un interviu în exclusivitate cu Pepe de la filmarea celui mai nou videoclip! Este vorba despre multă pasiune, dar şi foarte multe secrete!

9 secrete inedite despre telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu!”

acum 40 zile

Din distribuția telenovelei produsă de Televisa în 2015 mai fac parte staruri cu state vechi în telenovele

Secretele meseriei de vlogger!

acum 42 zile

Fetele de la Like One împărtășesc câteva dintre secretele meseriei de vlogger.

Silviu Prigoană: „Beau un litru de apă înainte de masă și nu mai mănânc”

acum 44 zile

Silviu Prigoană, secretele unei diete de succes. Afaceristul sune că bea un litru de apă înainte de masă și nu mai mănâncă nimic seara.

Prigoană, secretele bărbatului puternic: „Vreau să trăiesc 108 ani”

acum 44 zile

Silviu Prigoană dezvăluie secretele bărbatului puternic. Afaceristul vorbește despre moarte ca fiind o etapă naturală a vieții și spune că vrea să trăiască 108 ani.

Secretele entităților care apar doar pe camerele de filmare, dezvăluite de clarvăzătorul vedetelor: ”Atunci când ele nu pot pleca, este nevoie de rugăciuni”

acum 46 zile

Secretele entităților care apar doar pe camerele de filmare sunt dezvăluite la Agenția VIP. ”Atunci când ele nu pot pleca, este nevoie de rugăciuni”, spune clarvăzătorul vedetelor, Viorel Pop.

Jupâneasa Kera Caliţa, secretele căsniciei

acum 70 zile

Kera Caliţa, jupâneasa care a construit un imperiu, a vorbit despre povestea de dragoste cu omul care îi este alături de zeci de ani. Şi nu a uitat să spună şi care sunt ingredientele unei căsnicii de durată.

Secretele ascunse de vopseaua folosită pentru renovarea clădirilor de la Vatican

acum 83 zile

Clădirile de la Vatican ascund un secret vechi de sute de ani! Faţadele impunătoarelor clădiri au fost vopsite cu lapte. Acum faimoasa reşedinţă a Papilor este din nou în renovare.

Mama Antoniei, cea mai sexy bunică din showbiz, își dezvăluie secretele

acum 89 zile

Cea mai sexy bunică din showbiz nu este adepta operaţiilor estetice şi se menţine în formă printr-un stil de viaţă ordonat. Priviți trucurile pe care mama Antoniei ne sfătuieşte să le folosim în sezonul rece.

Oana Zăvoranu l-a împăiat pe Marty, dar mai are și alte secrete

acum 97 zile

Oana Zăvoranu, invitată alături de soțul ei în platoul Răi da buni, vorbește despre animalul ei de companie, Marty. Diva spune că la deshumat și împăiat pe acesta la o zi dupa ce a decedat.

Sandra Izbașa, secretele unei cariere impresionante: "Îmi doream din suflet să scriu istorie pentru România"

acum 104 zile

Sandra Izbaşa, un sportiv de performanţă care a reuşit să intre în istorie! Cum a început cariera sa, dar şi cine a fost alături de ea în cele mai dificile momente, aflăm din interviul pe care ni l-a acordat campioana.

Învață cum să îți organizezi bucătăria ca să ai noroc

acum 112 zile

Secretele unei bucătării organizate le aflăm de la matinali. Specialistul în Feng-Shui îți arată ce să faci să ai noroc și cum trebuie organizată o bucătărie.

Emilia Ghinescu a dezvăluit secretele unei căsnicii împlinite

acum 117 zile

Este una din cele mai de succes interprete de muzică populară şi recunoaşte că reuşitele ei se datorează şi celor apropiaţi. Emilia Ghinescu poate spune că are viaţa perfectă: carieră şi familie frumoasă. Artista ne-a dezvăluit secretele unei căsnicii împlinite.

Mădălina Ghenea, adevăruri dureroase: „Am încercat să adopt un copil, dar nu am reșit”

acum 118 zile

Mădălina Ghenea a vorbit pentru prima dată despre tot ce s-a ferit să spună până acum. Ce secrete dureroase a ascuns vedeta, prin ce chinuri a trecut până a atins celebritatea, cu câtă durere a dus cele nouă luni de sarcină, dar şi cine este lângă ea în cel mai dificil moment al...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV