Cautare: 327 rezultate dupa tagul "secrete"

Anca Ţurcaşiu, secretul unei căsnicii de durată: vacanţele lungi şi dese!

acum 2 zile

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei au celebrat 22 de ani de căsnicie printr-o escapadă romantică în America! Cum au reuşit să ţină flacăra iubirii aprinsă după mai bine de două decenii de la primul sărut,

Secretele celui mai mare cafegiu

acum 9 zile

Cafegiul Gheorghe Florescu şi-a trăit aproape toată viaţa în parfum de cafea

Care este povestea secretă a celor două mari artiste de la noi, Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu

acum 19 zile

Povestea secretă a două mari artiste de la noi! Au copii cu acelaşi bărbat, la fel de faimos ca şi ele! Pe una a băgat-o în depresie, pe celalaltă a salvat-o de un soţ violent! Dezvăluim marele secret al Didei Drăgan şi al Silviei Dumitrescu.

Simona Florescu, secretele frumuseții la 50 de ani

acum 35 zile

imona Florescu Dichiseanu refuză să îmbătrânească! Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu arată senzaţional la cei 50 de ani ai săi şi ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Valahu și Florin Vasilică, la test, cu soțiile! Vedetele își spun secretele

acum 40 zile

Provocare pentru Valahu și Florin Vasilică, dar și soțiile lor! Vedetele își spun secretele la Acces Direct.

Steliana Sima și Elena Merișoreanu la duel cu Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Artiștii își spun secretele

acum 48 zile

Provocare pentru Steliana Sima, Elena Merișoreanu, Nicu Paleru și Emilia Ghinescu! Artiștii își spun secretele la Acces Direct.

Nepoții lui Nea Marin spun lucruri trăsnite! Copiii dezvăluie cele mai ascunse secrete ale familiei

acum 80 zile

În zi de sărbătoare, invitatul nostru special de azi este cel mai nemilos dintre prezentatorii pe care i-a avut până acum Antena! A pus pe fugă vedetele, la propriu, cu nuiaua în mână. Dar când au avut nevoie de ajutor, n-a ezitat să le întindă o mână! Dar atenţie! De data asta,...

Familia „Te cunosc de undeva” petrece și ne împărtășește cele mai ascunse secrete ale concurenților

acum 80 zile

Familia „Te cunosc de undeva” petrece şi dă din casă! Ce secrete ne-au împărtăşit celebrii concurenţi, dar şi juraţii emisiunii, la un pahar de voie bună.

Sorin Similea, secretele uni păr sănătos și strălucitor: „Revenim la șuvițe intense”

acum 121 zile

Sorin Similea, nepotul Angelei similea, dezvăluie secretele uni păr sănătos și strălucitor, dar și care sunt tendințele sezonului toamnă-iarnă 2018: „Revenim la șuvițe intense”.

Codin Maticiuc, totul despre pasiunea secretă: „Mă abțin să nu-mi mai pun atâtea bijuterii”

acum 124 zile

Codin Maticiuc face dezvăluiri despre bătăile din copilărie, dar şi despre colecţia secretă. Atât de sincer parcă nu l-am văzut niciodată! Să vedem cum a dat totul pe faţă fără nicio reţinere.

Lavinia Pârva face dezvăluiri despre secretele căsniciei fericite pe care o are cu Ștefan Bănică Jr

acum 128 zile

Frumoasa Lavinia Pârva face dezvăluiri despre secretele căsniciei fericite pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. Dar asta nu e tot, haideți să vedem ce a spus și despre dorința de a deveni mămică.

Fiul lui Gelu Voicu, la testul sincerităţii! Tudor, despe cele mai mari secrete ale părintelui său!

acum 136 zile

La doar 11 ani, băiatul renumitului interpret de muzică populară, ştie cele mai mari secrete ale părintelui său! Şi azi ţi le spune şi tie! În exclusivitate, pentru Acces Direct, Gelu Voicu lasă garda jos şi îi dă voie lui Tudor să spună totul despre el!

Carmen Brumă dezvăluie secretele unor gustări sănătoase: "Alunele conțin grăsimi sănătoase și previn bolile cardiovasculare"

acum 157 zile

Carmen Brumă dezvăluie secretele unor gustări sănătoase. Alunele conțin foarte multe grăsimi sănătoase și previn bolile cardiovasculare.

Carmen Șerban, dezvăluiri din intimitate: „Nu mi-aș părăsi iubitul dacă m-ar înșela”

acum 164 zile

Test fulger pentru Carmen Şerban! Faimoasa artistă este la cel mai dur interogatoriu! Secretele artistei ies la iveală. Carmen Şerban îţi divulgă detalii neştiute din intimitatea ei.

Antonia vrea să fie reporter? Artista și-a surprins fanii cu cele mai uluitoare secrete

acum 165 zile

Antonia îşi cântăreşte atent apariţiile şi interviurile, dar, de data asta, a reuşit să-şi surprindă fanii cu secrete uluitoare. Antonia a fost luată la cele mai tari întrebări şi chiar a răspuns fără perdea. Iar dacă vă întrebaţi cine a fost reporterul, surpriza e şi mai...

Secrete din culisele serialului "Fructul oprit"! Michaela Prosan: "Sunt timidă și introvertită"

acum 172 zile

Liviu Vârciu a licitat pentru soţia sa, Doiniţa Oancea, dar a şi recunoscut că are probleme de sănătate. Asta s-a întâmplat în culisele platourilor de filmare de la Snagov, acolo unde actorii din serialul "Fructul oprit" se pregătesc pentru începerea noului sezon.

Alina Pușcaș se destănuie: "Eu nu am gustat din fructul oprit"

acum 174 zile

Alina Puşcaş se destăinuie! Noi am aflat secretele uneia dintre cele mai frumoase mămici din showbiz! Vedeta a vorbit despre cea mai mare temere pe care o are, dar şi despre sacrificiile pe care e dispusă să le facă, de dragul celor mici.

Nico şi soţul ei, secrete incendiare din intimitate

acum 191 zile

Nico şi soţul ei, secrete incendiare din intimitate! Cum reuşesc cei doi să ţină flacăra iubirii aprinsă dezvăluie chiar artista.

Secretele Ancăi Serea, mama eroină a showbiz-ului românesc

acum 191 zile

Anca Serea este mămica eroină a showbiz-ului românesc şi, cu siguranţă, multe doamne se întreabă cum reuşeşte. Ei bine, vedeta ne spune secretul ei, dar şi ce a făcut din casa în care locuieşte cu soţul şi cu cei cinci copii ai lor.

Dana Sota, frumusețe la orice vârstă: ”Nu ar trebui să facem foarte des saună”

acum 201 zile

Dana Sota, cunoaște secretele tinereții naturale și ne dezvăluie câteva trucuri pentru a ne menține pielea tânără și sănătoasă.

1
2
3
4
5
»