Cautare: 427 rezultate dupa tagul "soare"

Neatza cu Răzvan și Dani. Prognoza meteo zilei 7 iunie 2019. Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării

acum 257 zile

Vremea este și astăzi instabilă. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai însemnate și va cădea grindină.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vreme instabilă și temperaturi mai scăzute. Maxima zilei va ajunge până la 26°C

acum 272 zile

Spre sfărșitul acestei săptămânii, vremea rămâne în continuare instabilă, iar temperaturile sunt mai scăzute pentru această perioadă. Maxima zilei va ajunge până la 26°C.

Prognoza meteo, 13 mai 2019. Vremea rămâne instabilă. Temperatura maximă va ajunge până la 24°

acum 282 zile

Pentru astăzi meteorologii anunță o vreme instabilă. Ploi locale vom avea în cea de-a doua parte a zile, iar temperatura maximă va ajunge până la 24°.

Prognoza meteo a zilei. Precipitații și vânt în majoritatea zonelor țării

acum 295 zile

Meteorologii anunță precipitații și vânt în toată țara. Vremea va fi caracterizată de instabilitate atmosferică, iar soarele se va lăsa așteptat.

Prognoza meteo a zilei. Vremea continuă să se încălzească

acum 300 zile

Vremea continuă să se încălzească în cea mai mare parte a țării. În zonele de munte vor mai fi puține înnorări, cu averse.

Ileana Badiu, Paște într-o destinație exotică. Ce sumă frumușică a scos din buzunar pentru răsfăt

acum 302 zile

Ileana Badiu a decis să sărbătorească Sfintele Sărbători Pascale într-o destinație exotică. Frumoasa blondă a scos o sumă frumușică din buzunar pentru a-și satisface toate dorințele.

Meteorologii anunță cer variabil și ploi de scurtă durată în toată țara

acum 303 zile

Meteorologii anunță ploi pe o arie largă a teritoriului, dar sunt amestecate cu soare. Cer acoperit în zona sudică și estică.

Vremea împarte România în două! Unde va ploua şi unde va fi soare

acum 306 zile

Ziua de vineri împarte România în două: partea de sud-vest, unde avem mai mult soare şi partea de est, unde ploile rămân prezente şi unde temperatura este mai scăzută!

Vremea ne aduce o zi superbă la început de weekend!

acum 320 zile

Se apropie weekendul şi nici vremea nu se lasă mai prejos! S-a decis să ne facă o zi superbă! Grade generoase, nori foarte puţini şi un vânt domol

Vremea ne aduce la început de săptămâna o zi de vară autentică

acum 324 zile

Începem săptămâna cu o zi de vară autentică! Ziua de luni ne amăgeşte cu temperaturi mari, cu soare generos şi cu un cer senin de vară superbă!

Meteorologii anunță vreme frumoasă în țară! Soarele își face apariția în toate zonele României

acum 327 zile

Chiar dacă gradele sunt sub cele normale sfârșitului lunii martie, soarele își va face apariția în toate zonele și va binedispune pe oricine.

Temperaturile sunt în scădere, iar ploaia iși va face apariția! Maxima zilei va ajunge până la 19°C

acum 337 zile

Dacă ieri era foarte frumos afară, astăzi nu mai este chiar așa. Nu, nu vine frigul, dar temperaturile sunt mai mici. În plus, își fac apariția și stropii pe ploaie pe ici pe colo, dar și vântul. Temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse...

Ce schimbări anunță meteorologii! Temperatura maximă va ajunge până la 18°C

acum 345 zile

Ziua bună se cunoaște de dimineață. A ieșit soarele, dar, să nu ne culcăm pe o ureche, pentru că primăvara încă nu și-a intrat în drepturi așa cum credeam! Ne-a amăgit câteva zile, iar acum se pare că se va instala din nou frigul. O să fie soare afară, dar e cu dinți. Minima...

Vreme foarte frumoasă în toată țara. Maximele se încadrează între 14°C şi 17°C

acum 351 zile

Vremea întoarce gradele pe dos şi se joacă în termometre. Razele soarelui sunt generoase şi ne fac ziua mai frumoasă. E vreme de plimbărică, aşa că nu staţi în casă şi ieşiţi în parc la alergat sau faceţi o plimbare cu bicicleta. Maximele se încadrează între 14 şi 17 grade,...

Vremea se încălzeşte considerabil! Vom avea temperaturi de pana la 20 de grade Celsius

acum 352 zile

Soarele s-a gândit să fie generos în această săptămână şi prezenţa lui urcă gradele în termometre. Aşa că ne putem bucura de o vreme superbă pentru această perioadă a anului.

Meteo, 28 februarie 2019. Vreme frumoasă, dar și puțin capricioasă

acum 356 zile

Jumătate cu soare, jumătate cu nori, cam aşa este împărţită astăzi ţara! Vremea este capricioasă, dar se meţine frumoasă! Chiar dacă pe cer mai apar norişorii pufoşi şi supărăcioşi, să nu vă speriaţi, căci au făcut un pact cu soarele şi nu se vor scutura prea repede....

Prognoza meteo 25 februarie 2019. Soarele apare pe cer, dar nu scăpăm nici de nori

acum 359 zile

Meteo 25 februarie 2019. Zizik, frumoasă asistentă tv de la Star Matinal, ne aduce cele mai noi vești meteo.

Atenție, se râde! În anul 2010 Soarele a răsărit mai târziu doar pentru a-i lăsat pe Răzvan și Dani să se mai odihnească!

acum 373 zile

Neatza împlinește 11 ani! Lucruri care au schimbat istoria în ultimii ani. Material pamflet.

Meteorologii anunță soare și vreme caldă

acum 387 zile

După un weekend cu fenomene meteo care au dat bătăi de cap, vremea se schimbă și aduce soare și temperaturi ce vor ajunge până la 11 grade.

Ramona Gabor s-a bucurat de soare în Thailanda

acum 430 zile

Ramona Gabor s-a bucurat de soare şi în Thailanda! Îmbrăcată într-un costum de baie superb şi o pereche de pantaloni scurţi, Ramona Gabor a mers direct pe plajă, acolo unde s-a ''împrietenit'' cu câteva animăluţe tare drăgălaşe!

1
2
3
4
5
»