Cautare: 356 rezultate dupa tagul "speak"

Speak a intrat în vizorul hoţilor! Mesajul artistului: "Dacă se enervează Şoarecu' că o treziţi din somn, că vreţi să spargeţi casa, e jale!"

acum 9 zile

Artistul s-a trezit cu poliţia la uşă, din cauza spărgătorilor de case! Din fericire pentru el, nu a fost prădat de hoţi, însă, poliţia şi-a făcut datoria de a anunţa toţi locuitorii zonei, printre care şi Speak, că în zonă au fost mai multe spargeri de case!

Imagini exclusive cu Speak şi Ştefania! Cum se comportă artistul cu viitoarea lui soţie

acum 13 zile

Cum au fost surprinşi, la scurt timp după ce au dezvăluit detalii bombă despre nuntă, vedem chiar acum!

Speak: "Ştefania a lăsat foarte multe şerveţele pe covor, după ce a revăzut finala"

acum 70 zile

Speak a relatat la Xtra Night Show cum a retrăit finala Ştefania în faţa televizorului.

Concurenţii au primit şi ultimele piese din puzzle! "Asia Express 3 mai continuă doar pentru câteva minute"

acum 71 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele care lupta pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. Concurenţii au primit şi ultimele piese din puzzle şi pornesc spre punctul final al cursei!

Vedetele au fost nevoite să aranjeze mai multe obiecte de mobilier în stil Feng Shui

acum 71 zile

După uriașele crize de nervi de la misiunea cu pătratul Tangram și după ruleta cu alimente bizare, concurenții care luptă să câștige marea finală a sezonului 3 Asia Express află că trebuie să aplice niște principii feng shui pentru a aranja obiectele din încăpere, într-un anumit...

Ruleta mâncărurilor horror i-a pus la pământ pe finaliștii Asia Express! Speak: "Zeamă de gunoi cu mortăciune"

acum 71 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele care lupta pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. La misiunea Ruleta Asia Express, concurenţii trebuie să învârtă roata de cinci ori şi să mănânce din compartimentul indicat!

Finaliştii din Asia Express trebuie să descopere mai multe coduri pentru a avea acces la întrebările de pe o tabletă! "Mi-e frică de Fodor şi Bontea de mor!"

acum 71 zile

Prima misiune are loc la Consiliul municipal din Taipei! Finaliștii primesc patru fotografii cu locațiile unde vor găsi indicii despre codul pe care urmează să-l descifreze!

Marea Finală din Asia Express Sezonul 3 a început! Răzvan Fodor: "Cred că ne vor aştepta 12 ore de chin"

acum 71 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt echipele ce se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

Moment unic la Asia Express! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera lui din concurs

acum 71 zile

Speak și iubita lui Ștefania au bătut recordul pe Instagram! Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram în România.

Gina Pistol le-a făcut cinste concurenţilor cu un ceai de ziua ei! "Vreau să fiu domnişoară de onoare la nunta voastră"

acum 72 zile

După ce au încercat să găsească cât mai multe grame de metal prețios în mina de aur, concurenții au dus „prada” la Gina Pistol, care le-a pregătit o nouă surpriză.

Echipele din Asia Express, în căutarea aurului! "Cred că ar fi vrut să ne angajeze acolo la cât aur am găsit"

acum 72 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania au pornit într-o cursă plină de adrenalină având ca destinație Taipei 101, o clădire emblematică a Taiwanului. O nouă misiune s-a desfăşurat într-o mină veche de aur.

Concurenții, probleme mari cu autostopul. Speak: Nu știu de ce, dar strategiile noastre nu mai funcționează

acum 74 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 33, concurenții au probleme mari cu autostopul. ”Nu știu de ce, dar strategiile noastre nu mai funcționează”, a declarat Speak.

Reacţia Ştefaniei după ce a revăzut cererea în căsătorie: "Am simţit emoţiile ca şi cum s-ar fi întamplat iar"

acum 78 zile

Declaraţiile lui Speak şi ale Ştefaniei, imediat după ce au revăzut momentul emoţionant, dar şi ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Moment emoționant la Asia Express! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania: M-am abținut cu greu să nu plâng!

acum 78 zile

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita sa, în Taiwan. Momentul a fost unic în istoria show-ului Asia Express.

Moment unic la Asia Express! Speak o cere în căsătorie pe Ștefania: Vrei să fii soția mea? Mă văd cu tine toată viața mea!

acum 79 zile

Speak o cere în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera sa de la Asia Express. Momenul este unic în toată istoria show-ului Asia Express.

Monopoly, varianta Asia Express! Sorin Bontea: Să vină banii!

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, sunt echipele care participa la jocul de "Monopoly" ce le poate asigura un loc în marea finală.

Concurenții Asia Express, afaceriști de ocazie: bucătari, vânzători ambulanți, make-up artiști și spălător de parbrize

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și...

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, bucătari de ocazie în Taichung

acum 81 zile

În Taichung, concurenții vor trebui să demonstreze că sunt afaceriști buni. Pentru că vor primi niște bani și va trebui să-i investească așa cum vor ei, iar scopul este să facă cât mai mulți bani.

Sare și nervi! Speak și Ștefania, la un pas să cedeze nervos

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

Concurenții au cărat sare cu cârca! Speak, criză de nervi: Mor cu judecătorii ăștia!

acum 81 zile

Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi...

1
2
3
4
5
»