Cautare: 1242 rezultate dupa tagul "spital"

Star Matinal. Irina Rimes, păzită în spital de familie! Diagnosticul pus de medici este secret

acum 154 zile

Primele imagini cu Irina Rimes, după ce a ajuns la spital cu hemoragie internă! Diagosticul pus de medici e ţinut la secret! Familia o păzeşte în spital!

Star News. În ziua în care Denisa Răducu ar fi împlinit 30 de ani, tatăl ei face declaraţii şocante

acum 174 zile

În ziua în care Denisa Răducu ar fi împlinit 30 de ani, tatăl ei face declaraţii şocante şi vorbeşte despre persoanele care au lăsat-o pe artistă fără nicun ban pe patul de spital! Dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele luni de viaţă, în chin, ale regretatei artiste.

Soţia lui Andrei Gheorghe a încetat din viață

acum 177 zile

Momente cumplite pentru familia lui Andrei Gheorghe. Soţia regretatului om de radio a încetat din viaţă. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de apropiaţii femeii. Petruţa Gheorghe s-a luptat ani buni cu o boală cruntă şi a avut parte de tot sprijinul copiilor, dar şi al...

Star Matinal. Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost internat într-un spital din SUA!

acum 178 zile

Florin Salam a ajuns acasă, în România, după perioada pe care a petrecut-o în Statele Unite ale Americii, acolo unde a fost internat într-un spital, ca urmare a unor probleme medicale. Întors în Bucureşti, celebrul manelist a fost protagonistul unor momente incredibile, iar imaginile...

Sacrificiul, episodul 25. Eva se roagă de fiul ei să nu renunţe la lupta cu viaţa! "Andrei, trebuie să te trezeşti şi să recucereşti iubirea Ioanei"

acum 182 zile

Eva Oprea îi vorbeşte fiului său, Andrei, aflat pe patul de spital în comă după ce a suferit un accident de circulaţie.

Răi da Buni. Detalii de ultima oră despre Mărioara Roman după ce a ajuns la spital!

acum 184 zile

Invitată la "Răi da Buni", Oana Român a dezvăluit, în direct, cum se simte Mărioara Român după ce a ajuns la spital.

Acces Direct. Hevito, de urgenţă la spital! Artistul, căsătorit cu o româncă cu 25 de ani mai mare decât el, a trecut prin momente de groază

acum 184 zile

Momente cumplite pentru Hevito! Vi-l aduceți aminte pe cântărețul dominican, care are o relație cu Dana, o româncă mai mare cu 25 de ani decât el. El 35, ea 60 de ani! Ei bine, artistul Hevito a trecut prin momente de panică! Cântăreţul a fost transportat, de urgență, la spital...

Serialul Sacrificiul, episodul 24. Spiritul mamei Ștefaniei își face apariția la spital!: De ce nu vrei să te trezești? Te cheamă!

acum 188 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 24, spiritul mamei Ștefaniei își face apariția la spital! ”De ce nu vrei să te trezești? Te cheamă!”, i-a transmis aceasta fiicei ei.

Sacrificiul, episodul 24. Andrei (Denis Hanganu), în stare gravă la spital: Mi s-a făcut rău. Nu mai țin minte nimic

acum 188 zile

În serialul Sacrificiul, episodul 24, Andrei (Denis Hanganu) și Ștefania (Julia Marcan) ajung în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier.

Fiica Anamariei Prodan, accidentare la baschet! Imagini de pe patul de spital

acum 189 zile

Clipe grele pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Sarah a suferit o accidentare pe terenul de baschet, în timpul unui meci. A ajuns pe urgenţă la spital, şi situaţia pare destul de gravă, deorece medicii i-au pus piciorul în ghips, şi cel mai probabil va trebui să ia o pauză destul...

Mama Denisei Răducu a fost operată de urgenţă!

acum 190 zile

Mama Denisei Răducu a fost operată de urgenţă! A ajuns de la cimitir în spital!

Mioara Roman a ajuns, din nou, la spital!

acum 190 zile

Mioara Roman a ajuns din nou la spital! Miercuri dimineţa Oana Roman şi mama sa au plecat împreună la o clinică unde au făcut mai multe investigaţii medicale. Din fericire doamna Roman nu a păţit nimic grav, a fost doar un control de rutină!

Florin Salam, probleme grave de sănătate! A fost internat, de urgenţă, într-un spital din America

acum 192 zile

Florin Salam se confruntă cu grave probleme de sănătate! Din cauza acestora, artistul a fost nevoit să îşi anuleze toate concertele şi să facă o pauză destul de lungă. Îngrijoraţi de acest lucru, admiratorii săi și-au ridicat masive semne de întrebare referitoare la adevărata...

Star Matinal. Cum s-a vindecat Ana Morodan după ce a avut depresie

acum 194 zile

Ana Morodan, contesa digitală de la Asia Express, a dezvăluit momente de depresie prin care a trecut.

Neatza cu Răzvan și Dani. Casele Ronald McDonald, un program unic în România. Andreea Cioban: Peste 20 de mii de părinți au stat în casele noastre

acum 198 zile

Amalia Năstase, președinte Fundația pentru Copii Ronald McDonald și a Andreea Cioban, director executiv, au venit la Neatza cu Răzvan și Dani și au vorbit despre proiectele lor.

Clipe de groază pentru Andreea Bălan! A ajuns de urgență la spital cu fiica ei cea mică!

acum 198 zile

Andreea Bălan a suferit o nouă dramă, la șapte luni de când a venit mamă pentru cea de-a doua oară. A ajuns de urgență la spital, cu fiica ei cea mică.

Acces Direct. Fetiţa lui Laurette, agresată la şcoală! Fotomodelul: poate să facă necroză!

acum 198 zile

Zile de coşmar pentru fetiţa lui Laurette! Vedeta este în stare de şoc, de când fiica ei ar fi fost agresată la şcoală, de un coleg. În urma incidentului, fata manechinului ar fi ajuns la spital, unde ar fi stat 4 ore, pentru ca medicii să repare răul făcut.

Acces Direct. Fetiţa lui Laurette, agresată la şcoală!

acum 198 zile

Zile de coşmar pentru fetiţa lui Laurette! Vedeta este în stare de şoc, de când fiica ei ar fi fost agresată la şcoală, de un coleg. În urma incidentului, fata manechinului ar fi ajuns la spital, unde ar fi stat 4 ore, pentru ca medicii să repare răul făcut.

Acces Direct. Fiica frumoasei Laurette a fost agresată? Fotomodelul face acuzaţii extrem de grave!

acum 198 zile

Zile de coşmar pentru fetiţa lui Laurette! Vedeta este în stare de şoc, de când fiica ei ar fi fost agresată la şcoală, de un coleg. În urma incidentului, fata manechinului ar fi ajuns la spital, unde ar fi stat 4 ore, pentru ca medicii să repare răul făcut.

Laurenţiu Duţă, hemoragie internă după ce a înghiţit o furculiţă!

acum 202 zile

Laurenţiu Duţă, hemoragie internă după ce a înghiţit furculiţa! Artistul a fost dus de urgenţă la spital! Medicii fac declaraţii în direct!

1
2
3
4
5
»