Cautare: 294 rezultate dupa tagul "stela popescu"

Stela Popescu in plasa lui Gaita

acum 3020 zile

Stela Popescu pica in plasa de intrebari intinsa de Gaita

Concert aniversar Stela Popescu si Maria Ciobanu la Sala Palatului ‎

acum 3064 zile

Maria Ciobanu si Stela Popescu au venit la Neatza sa vorbesca despre concertul aniversar de la Sala Palatului ‎

In vacanta cu Stela Popescu

acum 3229 zile

Acum o sa vedeti cum arata un om fericit! Cand cei mai multi dintre noi muncesc si cate 10 ore pe zi si doar viseaza la odihna si la destinatii exotice, Stela Popescu si-a luat vacata! Dupa 15 ani, timp in care nu a avut nicio zi fara munca, actrita a fugit in Cipru cateva zile. A facut tone de...

Stela Popescu si Alexandru Arsinel, copilul karatist

acum 3261 zile

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au venit la Splendoare de sarbatoare si au interpretat o sceneta amuzanta.

Stela Popescu: "Dubai este fantastic, este un fenomen"

acum 3342 zile

Stela Popescu s-a intors din Dubai, care a impresionat-o puternic si de unde a ramas cu amintiri extraordinare. Pana in urma cu cateva decenii, pe locul unde astazi se intinde un oras fabulos, era nisip cat cuprinde, iar oamenii erau foarte saraci. Descoperirea petrolului in zona i-a salvat si...

Parodie dupa "Romeo si Julieta", cu Stela si Arsinel

acum 3375 zile

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au interpretat o sceneta in care parodiau celebra piesa "Romeo si Julieta" a lui William Shakespeare.

Cum va fi Revelionul pentru Stela Popescu si Alexandru Arsinel?

acum 3375 zile

Pana de curand, cei doi artisti obisnuiau sa munceasca in noaptea de Anul Nou, dar de cativa ani prefera sa se retraga in familie, cu precadere la munte, unde au case de vacanta.

Anda Adam face covrigi, alaturi de Stela Popescu

acum 3405 zile

Anda Adam face covrigi, supervizata de Stela Popescu, care ii va da cateva indicatii.

Stela Popescu impleteste covrigi cu mac si sare

acum 3405 zile

Stela Popescu, avandu-i alaturi pe Nae Lazarescu si Vasile Muraru, a demonstrat ca stie sa impleteasca covrigi si sa-i pregateasca cu mac si sare.

Stela Popescu face covrigi la "Acces Direct"

acum 3405 zile

Actrita Stela Popescu se reprofileaza de Ziua Romaniei. La initiativa echipei "Acces Direct", vedeta a acceptat sa participe la o intrecere inedita intre artisti, competitia "Covrigul de aur", noua mancare de criza a romanilor.

Artistii vorbesc despre Iurie Darie si sotia sa

acum 3454 zile

Fotografiile in care au aparut Iurie Darie si Anca Pandrea, care ii prezinta in ipostaze incendiare, au socat showbiz-ul romanesc. Ceilalti artisti au ramas muti de uimire, i-au acuzat ca au innebunit, i-au compatimit si nu au inteles sub nici o forma acest gen de expunere.

Iata casa de vacanta a Stelei Popescu

acum 3530 zile

Stela Popescu ne prezinta casa de vacanta, o vila superba din statiunea 2 Mai, cu o vedere extraordinara spre mare si foarte functionala. Fiecare obiect din casa are o poveste si o leaga pe artista de locurile din lume pe unde s-a plimbat.

Dorinta de perfectiune au condus-o spre moarte?

acum 3544 zile

Madalina se considera "hidoasa", probabil dintr-o nemultumire de sine dusa in extrem tocmai datorita dorintei si nevoii de perfectiune. Corina Chiriac face un apel spre mass-media sa dea mai multa atentie artistilor care nu mai fac audienta, pentru ca ii vom regreta cu siguranta atunci cand nu...

Stela Popescu: "Gestul ei arata neimplinire si nefericire"

acum 3544 zile

Stela Popescu crede ca Madalina a luat aceasta hotarare pentru ca se simtea neimplinita si nefericita. Desi era in constiinta publicului, Madalina nu privea spre viitor cu bucurie, se simtea inutila.

«
11
12
13
14
15