Poza rară cu tatăl Cristinei Ciobănașu, actrița din serialul Adela. Cât de bine îi seamănă tânăra

Publicat pe 29.04.2022 la 18:16 Actualizat pe 29.04.2022 la 18:18

Cristina Ciobănașu a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu tatăl său. Prezența paternă din viața actriței a fost rar văzută de către public. Câ de mult îi seamănă domnul Ciobănașu îndrăgitei vedete.

Cristina Ciobănașu este extrem de apropiată de familia sa, dar din nefericire se văd foarte rara toți, din pricina faptului că atât actrița cât și fratele ei sunt mutați la București, aici unde și-au clădit o carieră. În plus, mama lor lucrează în străinătate de foarte mult timp.

Deși este discretă atunci când vine vorba de familie, Cristina a mai adus, de câteva ori, în discuție relația dintre ea și părinții ei punând accent pe faptul că trăiește clipe minunate atunci când sunt împreună, mai ales în locul ei natal.

Aceasta a postat de curând o fotografie alături de cel care i-a dat viață. Se pare că dorul de tatăl său este din ce în ce mai mare, la fel și de mama sa, Cristina nemaivăzând-o pe aceasta de luni bune. Săptămâna aceasta, însă, alături de fratele său a plecat către părinți. Cei doi frați au petrecut clipe minunate împreună și, după cum a spus vedeta, a urmărit împreună cu tatăl său serialul Adela, care s-a văzut pe Antena 1 de la 20:30, joi.

Cum arată tatăl Cristinei Ciobănașu și cât de bine îi seamănă actrița

Acum toată lumea știe de unde are actrița ochii albaștri! Tatăl său este o prezență extrem de discretă, care a fost rar văzută de către public. Cristina Ciobănașu seamănă extrem de mult cu tatăl ei, de la care a împrumutat trăsăturile și ochii albaștri ca un ocean.

“În seara asta o să urmăresc #adela împreună cu tata. Voi alături de cine veți viziona episoadele din seara asta? @adela_paginaoficiala de la 20:30”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook, după ce în luna martie a reușit să o recupereze.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină). Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

Cunoscută și sub pseudonimul de Criss, este de asemenea membră fondatoare a formației dance pop-rock Lala Band și a trupei ONE.

Criss a dovedit de-a lungul anilor că destinul a făcut cea mai bună alegere, ea fiind un exemplu pentru oamenii de pretutindeni: talentată, ambițioasă și muncitoare. Și-a urmărit cu îndârjire visul și a luptat să fie mereu pe măsura așteptărilor, iar ei i-a ieșit mai sus decât oricine își imagina.

În articolul

Poza rară cu tatăl Cristinei Ciobănașu, actrița din serialul Adela. Cât de bine îi seamănă acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x