Cautare: 767 rezultate dupa tagul "transformare"

Dana Roba, transformare uluitoare! A topit kilogramele într-un timp record

acum 15 ore

Dana Roba a topit kilogramele într-un timp record. Vedeta este supusă, în direct la Agenția Vip, la proba cântarului.

Cum arăta Carmen de la Sălciua, înainte de operaţiile estetice

acum 2 zile

Trasformările lui Carmen de la Sălciua! Ce minuni au făcut operaţiile estetice, imagini din trecut cu fosta soţie a lui Culiţă.

Răi da Buni. Gaşca mămicilor de la Te cunosc de undeva! Bella Santiago şi Diana Matei, duelul vocilor şi transformărilor

acum 25 zile

Duelul mămicilor de la Te cunosc de undeva! Au unele dintre cele mai bune voci din muzica românească, dar a venit momentul să vedem cum se descurcă artistele la capitolul transformări!

Adriana Bahmuţeanu, transformare șoc! Cum arată acum?

acum 46 zile

Bahmuţeanca este o femeie îngrijită! Însă oricâtă grijă ar avea de corpul ei, problemele apar inevitabil! De exemplu, noua piatră de hotar din viaţa ei o reprezintă dantura!

Iasmina Halas, transformare fabuloasă! Frumoasa blondină e mai sexy ca oricând

acum 70 zile

Până acum toţi cădeau pe spate când apărea, dar de acum e şi mai şi! Iasmina Halas, transformare fabuloasă! Frumoasa blondina s-a tunat şi e mai sexy ca oricând! Iar noi avem dovada!

Scena Misterelor - Extra Show. Transformarea Rodicăi Popescu Bitănescu într-un cowboy

acum 103 zile

Momente nedifuzate la TV din emisiunea Scena Misterelor. Iată cum a avut loc, pas cu pas, transformarea Rodicăi Popescu Bitănescu într-un cowboy.

Scena Misterelor - Extra Show. Momentul când Liviu Vârciu, super-eroul Deadpool, este atacat de Nea Mărin cu un lemn!

acum 103 zile

Momente nedifuzate la TV din emisiunea Scena Misterelor. Iată momentul când Liviu Vârciu, super-eroul Deadpool, este atacat de Nea Mărin cu un lemn!

Scena Misterelor - Extra Show. Transformarea Andreei Marin într-un extraterestru

acum 103 zile

Momente nedifuzate la TV din emisiunea Scena Misterelor. Iată cum a avut loc, pas cu pas, transformarea Andreei Marin într-un extraterestru.

Scena Misterelor - Extra Show. Transformarea lui Ruby în spiridușul Dobby

acum 103 zile

Momente nedifuzate la TV din emisiunea Scena Misterelor. Iată cum a avut loc, pas cu pas, transformarea lui Ruby în spiridușul Dobby.

Transformarea Antoniei în Hellboy. Mesajul neașteptat pe care i l-a transmis Alex Velea când a văzut cum arată

acum 103 zile

Imagini nedifuzate cu transformarea Antoniei în Hellboy. Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis Alex Velea când a văzut cum arată.

Cum arăta în urmă cu un deceniu una dintre ispitele de la "Insula Iubirii"

acum 104 zile

Transformarea incredibilă a unei bombe sexy de la noi! Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, vorbeşte în premieră despre intervenţiile chirurgicale care au schimbat-o total!

Echipa Galacticilor a câștigat a V-a ediție de la "Scena Misterelor"

acum 116 zile

Cristina Cioran, Diana Munteanu, Irinel Columbeanu, Pepe și Cosmin Seleși, care fac au alcătuit echipa Galacticilor, au câștigat a V-a ediție de la "Scena Misterelor"

Demascarea pinguinului! E actriţă în serialul "Fructul oprit" şi colegă cu Seleşi la "Te cunosc de undeva!"

acum 116 zile

Demascarea pinguinului! Cele două echipe nu au nevoie de indicii ca să recunoască marea vedetă din spatele măștii. E actriţă în serialul "Fructul oprit" şi colegă cu Seleşi la "Te cunosc de undeva!"

Pinguinul-recepţioner care îşi scoate clienţii din minţi!

acum 116 zile

Un pinguin recepţioner aflat şi sub influenţa alcoolului îşi scoate clienţii din minţi! Concurenții trebuie să-și dea seama după voce cine este în spatele măștii.

Demascarea lampagiului! Vedeta din spatele măştii are un succes uriaş pe Instagram

acum 116 zile

Demascarea lui lampagiului din filmul "Mary Poppins"! Cele două echipe încearcă să recunoască marea vedetă din spatele măștii. Vedeta din spatele măştii are un succes uriaş pe Instagram.

Un lampagiu desprins din filmul "Mary Poppins" cântă senzațional piesa "Supercalifragilistic" pe "Scena Misterelor"!

acum 116 zile

Un personaj din filmul "Mary Poppins" a ajuns la Scena Misterelor. Un lampagiu cântă senzațional piesa "Supercalifragilistic". Concurenții trebuie să-și dea seama după voce cine este în spatele măștii.

Demascarea Omului-amfibie, personajul principal al filmului "Shape of Water"! A fost unul dintre juraţii de la Next Star

acum 116 zile

Demascarea Omului-amfibie, personajul principal al filmului "Shape of Water"! Cele două echipe încearcă să recunoască marea vedetă din spatele măștii. Vedeta din spatele măştii a fost una dintre juraţii de la Next Star

Omul-amfibie, personajul principal al filmului "Shape of Water", a ieşit la proteste în Piaţa Victoriei!

acum 116 zile

Omul-amfibie a ieşit la proteste în Piaţa Victoriei! Personajul principal din filmul "Shape of Water" şi-a spus nemulţumirile în exclusivitate pentru Antena 1. Pe scenă a urcat şi reporterul Mirela Voicu.

Demascarea sultanului Baiazid! E unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară

acum 116 zile

Demascarea sultanului Baiazid! Cele două echipe încearcă să recunoască marea vedetă din spatele măștii. E unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi de muzică populară.

Cu o năframă în vârf de băţ! Sultanul Baiazid, “decapitat” în cadrul unui număr de magie!

acum 116 zile

Sultanul Baiazid a fost "decapitat" în cadrul unui număr de magie la "Scena Misterelor"

1
2
3
4
5
»