Cautare: 15 rezultate dupa tagul "valurile vietii"

Dilan Çiçek Deniz a apărut cu brațul imobilizat într-o orteză. Ce a pățit actrița?

acum 219 zile

O fotografie publicată, recent, de www.hurriyet.com i-a speriat pe fanii frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, pe care o puteți vedea și la Happy Channel în serialele ”Legea familiei” și ”Valurile Vieții”. Dilan apare în imagine cu mâna stângă imobilizată într-o orteză de fixare.

Balerină, actriță și pescar înrăit. Ea este Ezgi Şenler, alias Asli din serialul ”Valurile vieții”

acum 240 zile

Pe lângă balet, Ezgi Şenler a mărturisit că mai are încă o pasiune: pescuitul. De altfel, experiența ei în acest domeniu a ajutat-o și la filmări, pentru secvențele filmate pe un vas de pescuit.

Sacrificiul pe care l-a făcut Alperen Duymaz pentru personajul său din serialul turcesc ”Valurile vieții”

acum 241 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00, dar și în serialul ”Legea familiei”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel (miercurea și joia, de la ora 20.00).

Ea este balerina care a debutat în actorie în serialul ”Valurile vieții”

acum 259 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 261 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

Cum a luat frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz decizia să apară la TV

acum 266 zile

Dilan Çiçek Deniz poate fi urmărită și la Happy Channel în două seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și ”Valurile vieții” (de luni până vineri, de la ora 19.00).

Dilan Çiçek Deniz, invitată să se alăture echipei ”Îngerașilor” celui mai renumit brand de lenjerie intimă

acum 269 zile

Pe Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări, la Happy Channel, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00, dar și în ”Legea Familiei”, serial turcesc pe care îl puteți vedea în exclusivitate la Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

Peste 41 de milioane de vizualizări pentru cântecul actriței Șevval Sam, din ”Valurile vieții”

acum 276 zile

Cea care îi dă viață personajului Yildiz este și o foarte bună și apreciată cântăreață, nu doar actriță.

Decizia lui Hilmi Cem Intepe, din ”Valurile vieții”, după ce a devenit celebru

acum 281 zile

Rolul lui Kelebek din serialul turcesc ”Valurile vieții” (difuzat de Happy Channel) i-a crescut popularitatea frumușelului actor Hilmi Cem Intepe.

”Am explodat ca o bombă de bucurie”, a declarat Hilmi Cem Intepe, actorul din serialul ”Valurile vieții”

acum 290 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 293 zile

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

A studiat actoria în Turcia și în Italia, apoi s-a perfecționat, timp de 7 ani, în SUA. El este Timuçin Esen, din serialul ”Valurile vieții”

acum 295 zile

Timuçin Esen, cel care îl interpretează pe Faryalı în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel, provine dintr-o familie de avocați. Însă, el a ales actoria în locul Justiției.

El este cântărețul-fotomodel din serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel

acum 296 zile

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Timuçin Esen, alias Faryalı din ”Valurile vieții”, visa să devină… artist plastic

acum 304 zile

Pe Timuçin Esen îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00.

Un nou serial turcesc la Happy Channel: ”Valurile vieții”

acum 318 zile

Serialul ”Valurile vieții” (în original: „Bodrum Masali”) se difuzează, din 2 septembrie, la Happy Channel. Povestea, începută la Antena 1, continuă, de luni până vineri, de la ora 19.00, la Happy.