Cautare: 208 rezultate dupa tagul "vestimentatie"

Adrian Oianu, cu foarfeca printre staruri! Designerul analizează vestimentația vedetelor de la premiera filmului Miami Bici

acum 2 zile

Adrian Oianu, celebrul creator de modă, invitat la Xtra Night Show, analizează vestimentația vedetelor de la premiera filmului Miami Bici.

Adrian Oianu tună și fulgeră! Creatorul de modă analizează vestimentația divelor!

acum 25 zile

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Celebrul creator de modă analizează la Xtra Night Show vestimentația divelor din showbizul autohton.

Xtra Night Show. Vestimentația anului 2020 la nunți și botezuri

acum 31 zile

Adina Buzatu, celebra creatoare de modă, îți arată cu ce să te îmbraci la nunți și botezuri în 2020 ca să fii în pas cu moda.

Adrian Oianu tună și fulgeră! Designerul analizează vestimentația vedetelor de la Revelionul Artiştilor!

acum 38 zile

Designerul Adrian Oianu a analizat, la Xtra Night Show, ținutele vedetelor prezente la Revelionul Artiştilor. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat complet!

Star Matinal. Cum a eclipsat-o Adrian Alexandrov pe Elena Udrea

acum 40 zile

Elena Udrea se bucură de viața de familie, iar la fiecare apariţie, parcă arată din ce în ce mai bine. Însă la cea mai recentă, Adrian Alexandrov a fost cel care a furat privirile cu vestimentația sa.

"Mister Gaga", noul personaj excentric al showbizului! Adoptă ţinute extravagante şi întoarce toate privirile pe stradă!

acum 40 zile

El este noul personaj excentric al showbizului! Adoptă ţinute extravagante şi întoarce toate privirile pe stradă! Cine este tânărul care a şocat cu apariţia la un eveniment monden

Adrian Oianu tună și fulgeră! Designerul analizează vestimentația vedetelor!

acum 80 zile

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Celebrul creator de modă analizează la Xtra Night Show vestimentația divelor din showbizul autohton.

Xtra Night Show. Adrian Oianu tună și fulgeră! Creatorul de modă analizează vestimentația divelor din România

acum 88 zile

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Celebrul creator de modă analizează la Xtra Night Show vestimentația divelor din showbizul autohton.

Xtra Night Show. Cum au încălcat vedetele regulile de vestimentație, la evenimentele de fițe

acum 89 zile

Finalul de an adună vedetele la diverse evenimente care mai de care mai pompoase. Aşa că ale noastre staruri se îmbracă la patru ace, sau nu, şi defilează cu graţie, sau nu, pe covorul roşu.

Adrian Oianu tună și fulgeră! Designerul analizează vestimentația divelor autohtone!

acum 95 zile

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Designerul analizează vestimentația divelor de la noi !

Ori hipster de Bucureşti, ori cerşetor de metrou! Dani Oţil are o problemă cu sacoul pe care îl poartă!

acum 102 zile

Ori hipster de Bucureşti, ori cerşetor de metrou! Dani Oţil are o problemă cu sacoul pe care îl poartă!

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Designerul analizează vestimentația de la petrecerea Anei Morodan!

acum 109 zile

Adrian Oianu, cu foarfeca printre vedete! Designerul analizează vestimentația de la petrecerea Anei Morodan!

Adrian Oianu tună și fulgeră! Creatorul de modă analizează vestimentația vedetelor!

acum 116 zile

Designerul Adrian Oianu a analizat, la Xtra Night Show, ținutele vedetelor prezente la un eveniment din Capitală. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat complet!

Cum s-au îmbrăcat divele la un eveniment cu ştaif!

acum 129 zile

Apariţii de senzaţie pe covorul roşu! Vedetele s-au inspirat de la starurile internaţioanle la un eveniment cu ştaif. Cine a plusat cu ţinuta şi cine a atras toate privirile

Ramona Olaru, într-o rochie cam transparentă! Dani Oţil: "Cred că nu e toată!"

acum 139 zile

Ramona Olaru, vecina de la Neatza, a făcut senzaţie cu vestimentaţia ei, la ediţia de luni! Rochia pe care a îmbrăcat-o a scos în evidenţă ce are ea mai frumos, lucru ce a sesizat şi Dani Oţil: "Cred că nu e toată!"

Trucuri care te ajută să îţi pui silueta în valoare

acum 172 zile

S-a schimbat sezonul s-au schimbat şi tendinţele! Dacă vrei să fii fashion, cool şi mereu în pas cu ce se poartă, stai cu ochii pe star matinal! Specialistul îţi arată, în direct, toate trucurile, dar ne spune şi ce ţinute sunt la modă.

Delia nu se uită la bani atunci când vine vorba despre vestimentația sa

acum 190 zile

Precum orice vedetă care se respectă, Delia investește sume importante în vestimentația sa.

Melania Trump, lecţie de stil!

acum 201 zile

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump şi o actriţă celebră s-au îmbrăcat identic! Cele două au purtat aceeaşi rochie albastră, însă Melania a reuşit să arate senzaţional, dând o lecţie de stil, ca de fiecare dată.

Cum a ales Grigore Leşe să iasă pe stradă

acum 212 zile

Un artist de la noi a avut o apariţie care a întors toate privirile. Şi nu pe scenă, ci pe stradă, în mijlocul zilei. Cum a ales Grigore Leşe să iasă pe stradă.

Still de Succes by Ellida Toma - Mihaela Gherlan a lansat o colecţie "capsulă" inspirată din kimonourile japoneze tradiţionale!

acum 213 zile

Mihaela Gherlan şi-a început activitatea ca designer în 2013, şi a lansat până în prezent 12 colecţii! Creatoarea a lansat o colecţie capsulă pentru vara lui 2019, inspirată din kimonourile japoneze tradiţionale!

1
2
3
4
5
»