6 piese vestimentare de bază de care ai nevoie toamna aceasta

Publicat pe 08.09.2020 la 10:24 Actualizat pe 08.09.2020 la 13:30

Noi, femeile, avem aceeași veșnică problemă, indiferent de situația în care ne aflăm. Nu avem niciodată cu ce să ne îmbrăcăm, iar intrarea într-un nou sezon e cu atât mai grea.

Noi, femeile, avem aceeași veșnică problemă, indiferent de situația în care ne aflăm. Nu avem niciodată cu ce să ne îmbrăcăm, iar intrarea într-un nou sezon e cu atât mai grea. Ne dorim să fim mereu la modă, să ne încadrăm în anumite trenduri și să știm că piesele de vestimentație pe care le punem pe noi se află într-o perfectă armonie una cu cealaltă. Play it safe toamna asta cu câteva articole vestimentare care te vor scoate din orice pană de idei.

Ce purtăm în toamna 2020?

Trenciul

Da, o piesă baisic de care auzi în fiecare toamnă. Asta pentru că nu se demodează niciodată și te scoate din orice încurcătură. Fie că alegi să-l porți peste o maletă, camașă sau hanorac, oferă un aer cu totul și cu totul diferit ținutei tale. Sunt zeci de noi modele de trenciuri pe care le poți încerca și asorta în funcție de propriul tău stil.

Rochia din tricot

Ce poate fi mai frumos decât o rochie care-ți oferă confort și eleganță în același timp?! Rochia din tricot de o lungime medie sau lungă alături de o pereche de cizme peste genunchi e întotdeauna o idee bune. Vremea poate nu mai e atât de permisivă pentru clasica rochie, dar cu siguranța e potrivită pentru această combinație. Accesorizeaz-o și cu o curea lată, dacă dorești, pentru a marca talia într-un mod frumos. Atenție, marchează talia, nu o sugruma!

Sacoul în carouri

Toamna aceasta un „yes” la carouri și un „yes” la sacouri. Pentru că ne-am plictisit de clasicele sacouri monocrome, îți aducem în atenție o alternativă mult mai creativă. Sacoul e o piesă care te scoate din încurcătură de cele mai multe ori, fiind potrivit pentru tot felul de situații neprevăzute. Îl poți purta la birou, ca o cafea, la o petrecere de seară etc.

Camașa albă

Camașa albă se află și ea printre pisele toameni 2020, dar nu orice fel de cămașă. Sezonul acesta ne concentrăm atenția asupra cămășii cu detalii, un gulet rotund, un model în zona gâtului, o altfel de terminație a mânecilor. Combină camașa cu trenciul bej de mai sus și nu vei da greși.

Colierul masiv

Toamna aceasta lăsăm inhibițiile de-o parte și accesorizăm puternic, dar finuț. Ideea acestor coliere este că nu necestiă să fie asociat cu alte accesorii, nu mai ai nevoie de cercei sau brățări. Colierul masiv peste o cămașă, rochie din tricot oferă un altfel de efect și impact ținutei.

Paperbag jeans

Unii dintre cei mai permisivi jeanși sunt în trenduri în această toamnă. Jeanșii de acest tip prezintă o talie înaltă, dar ușor liberă, largă, cu prelungire la fel de lejeră. O astfel de piesă de vestimentație poate fi combinată cu ușurință cu orice fel de top, de la maiou de mătase la hanorac.

Be cool, be fashion happy!

Sursă: elle.ro

Citește și: Cum poți purta pantaloni de damă la început de toamna? Plus 5 recomandări de produse excelente! Tipuri de pantaloni – Ce model de pantaloni te avantajează?

În articolul

6 piese vestimentare de bază de care ai nevoie toamna aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x