Cautare: 235 rezultate dupa tagul "vica blochina"

Vica Blochina, pe perfuzii! Ce se întâmplă cu ea

acum 8 zile

Vica Blochina a ajuns pe perfuzii. Blondina a luat o decizie raicală, speriată de pandemie. Ce se întâmplă cu ea în aceste momente, dar şi cum se protejează, aflăm chiar de la ea!

Star News. Vica Blochina, despre accidentul care a băgat-o în spital: Operația de decurs foarte bine

acum 30 zile

Vica Blochina face primele declaraţii despre accidentul care a băgat-o în spital. Medicii nu au avut de ales şi au băgat-o în sala de operaţie.

Star News. Vica Blochina, de urgență la spital! Medicii au băgat-o în operație

acum 33 zile

Vica Blochina este operată de urgenţă! Vedeta a ajuns la spital în urmă cu puţin timp, cu dureri mari. Antena Stars are imagini şi declaraţii în excluisivitate.

Vica Blochina a petrecut împreună cu fostul partener al Corinei Bud

acum 55 zile

Vica Blochina şi fostul partener al Corinei Bud au petrecut weekendul acesta împreună. Unde s-au distrat şi cum au fost surprinşi vedem chiar acum.

Vica Blochina şi Oana Roman au pozat, în pat, în cele mai provocatoare ipostaze!

acum 60 zile

Cea mai sexy şedinţă foto a avut loc la Răi da Buni! Vica Blochina şi Oana Roman pozează în cele mai provocatoare ipostaze, aşa cum o vede doar iubiţii lor!

Star Matinal. Cine este noul bărbat din viața Vicăi Blochina

acum 64 zile

Vedetele noastre se îndrăgostesc şi nu se mai ascund de ochii curioşilor. Vica Blochina a fost surpinsă pentru prima oară de paparazzii alături de noul iubit.

Vica Blochina face o demonstraţie de box fără egal, la Star Matinal!

acum 65 zile

Sexy, sexy, dar staţi să vedeţi cum se trasformă atunci când intră în ring! Vica Blochina face o demonstraţie de box fără egal, la matinal!

A pariat banii pe afaceri, dar s-a ales cu buza friptă! Vica Blochina a fost înşelată de partenera

acum 67 zile

Vica Blochina s-a trezit fără niciun ban! Blonda spune că a fost înşelată tocmai de persoana în care avea cea mai mare încredere: partenera ei de afaceri.

Acces Direct. Vica Blochina, înşelată de partenera de afaceri

acum 68 zile

Trădată de cea mai bună prietenă, care i-a furat iubitul, dar şi înşelată de partenera de afaceri, după cum chiar ea acuză, Vica Blochina, una dintre cele mai dorite femei din showbiz, speră să trăiască şi zile mai bune. Aşezată comod în pat, îmbrăcată într-un halat, sexy...

Star Matinal. Ce planuri are Vica Blochina de Crăciun și Revelion: Este primul an în care nu simt sărbătorile

acum 102 zile

Vica Blochina surprinde din nou. Frumoasa blondă ne vorbeşte despre un proiect important din viaţa ei. Dacă şi-a găsit sau nu iubirea aflaţi din clipul de mai sus.

Fuego, Gigi Becali, Oana Lis, Margherita și Vica Blochina, concurenți la București Express - Calea Șoricelului! Cine câștigă?

acum 154 zile

Fuego, Irina Loghin, Gigi Becali, Oana Lis, Margherita și Vica Blochina participă la cel mai dur reality show din România, București Express - Calea Șoricelului. Antitalent este prima emisiune ce pune punctul pe ironie și conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și...

Star News. Vica Blochina, un exemplu pentru toate femeile

acum 189 zile

Este o mămică model, care are grijă ca sportul şi alimentaţia sănătoasă să nu lipsească din viaţa fiului său. Vica Blochina, căci despre ea este vorba, face mişcare împreună cu Edan şi îi găteşte un mic dejun ca la carte.

Star Matinal. Vica Blochina, dezvăluiri despre revederea cu familia din Lituania

acum 201 zile

A fost dezamăgită şi trădată de cea mai bună prietenă. După ce i-a spus toate secretele, i-a furat bărbatul fără să îi pese. Vica Blochina nu s-a lăsat doborâtă şi a demonstrat din nou că este o femeie puternică. Frumoasa blondă spune totul despre cea mai mare dezamăgire şi...

Vica Blochina a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei!

acum 233 zile

Vica Blochina a avut parte de o surpriză de proporţii, chiar de ziua ei! La împlinirea vârstei de 44 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mircea Bărbulescu.

Vica Blochina, în lacrimi! Mărturisiri dureroase despre viaţa ei şi despre cel mai mare coşmar pe care l-a trăit!

acum 276 zile

"Cea mai grea perioadă din viața mea a fost când am rămas însărcinată. Am avut o sarcina grea, am fost singură...tatăl lui nu și-a dorit copilul." a declarat Vică Blochina la "Acces Direct".

Acces Direct. Interviu de excepție cu Vica Blochina. Vedeta dezvăluie care a fost cel mai mare coșmar trăit de ea: Momentul în care am fost nevoită să fac testul de parternitate al lui Edan

acum 277 zile

A avut parte de multă fericire dar şi de clipe grele în viaţă. A ajuns să urască perioada în care a fost însărcinată. Vica Blochina a făcut mărturisiri dureroase despre viaţa ei şi despre momentul în care a ajuns în România. Vedeta a vorbit şi despre cum i s-a transformat...

Vica Blochina a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cu sinceritate, despre greșelile din trecut

acum 284 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Vica Blochina a povestit, cu sinceritate, despre lucrurile pe care le-a făcut, în trecut, și despre lecțiile pe care le-a învățat din cele câte i s-au întâmplat.

”Cea mai deșteptă blondă din România”, se autodescrie Vica Blochina în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”

acum 284 zile

Vica Blochina a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Vica Blochina răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour (partea 2-a)

acum 285 zile

Vica Blochina a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Vica Blochina răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour

acum 285 zile

Vica Blochina a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»