Cautare: 239 rezultate dupa tagul "vica blochina"

”Cea mai deșteptă blondă din România”, se autodescrie Vica Blochina în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”

acum 351 zile

Vica Blochina a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Vica Blochina răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour (partea 2-a)

acum 351 zile

Vica Blochina a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Vica Blochina răspunde provocării celor 61 de întrebări de la Cultour

acum 351 zile

Vica Blochina a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Xtra Night Show. Vica Blochina a lansat lenjeria care nu se mototolește: Este un succes maxim

acum 371 zile

Vica Blochina a lansat pe piața din România lenjeria de pat care nu se mototolește. ”Este un succes maxim”, a declarat vedeta la Xtra Night Show.

Vica Blochina a făcut dezvăluiri crunte despre perioada când făcea foamea

acum 376 zile

Vica Blochina se poate lăuda cu o viaţă desprinsă din poveste, însă nu mulţi sunt cei care ştiu cum a ajuns aceasta în România şi prin ce a trecut. Fosta iubită a lui Victor Piţurcă a dezvăluit tot şi a spus că la 20 de ani era peste tot, însă când a rămas însărcinată...

Vica Blochina, declaraţie şocantă despre coşmarul pe care l-a trăit: Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea

acum 378 zile

Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea! E declaraţia şocantă a Vicăi Blochina despre coşmarul pe care l-a trăit! După mulţi ani, fosta balerină are puterea să rememoreze prin ce a trecut atunci: cum a ajuns să se urască, cum erau zile în care...

Xtra Night Show. Mesaje între Răzvan Ciobanu și Vica Blochina, cu puțin timp înainte de tragedie

acum 384 zile

Vica Blochina, prietenă bună cu Răzvan Ciobanu, a vorbit cu regretatul creator de modă cu câteva ore înainte să se întâmple tragicul accident.

Răzvan Ciobanu, misterul ultimelor 48 de ore de viață. Vica Blochina face dezvăluiri cutremurătoare

acum 392 zile

Vica Blochina face dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viaţa lui Răzvan Ciobanu. Cum s-a decis designerul să plece la mare, cine ar fi trebuit să vină la el, în toiul nopţii şi care este ultima persoană cu care ar fi vorbit Răzvan, îniante să-şi dea ultima suflare.

Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu! I-a amanetat mai multe genți de firmă!

acum 393 zile

În urmă cu două luni, Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu. Aceasta i-ar fi împrumutat niște genți scumpe, de firmă, pe care regretatul desingner nu le-ar mai fi returnat.

Misterul ultimelor zile din viața lui Răzvan Ciobanu! Vică Blochina: Se ruga de mine să-l sun

acum 393 zile

Ultimele zile din viaţa lui Răzvan Ciobanu sunt marcate de mister. Vica Blochina este una dintre singurele persoane care a recunoscut că s-a întâlnit cu Răzvan înainte ca acesta să ajungă pe litoral. Filmul zilei de sâmbătă 27 aprilie a fost detaliat chiar de Vica. Vedeta stabilise cu...

Ipoteze şoc în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu! Vica Blochina: El ori a adormit, ori cred că i s-a oprit inima

acum 399 zile

Accident, omor sau sinucidere? Asta se întreabă toată lumea, după ce a văzut imaginile de la locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în săptămâna Luminată. Iar misterul din jurul morţii creatorului de modă se adânceşte parcă, din ce în ce mai tare, cu fiecare ipoteză...

Misterul morții lui Răzvan Ciobanu. Vica Blochina: Când i-am lăsat mașina, el nu avea intenția să plece la mare

acum 400 zile

Vica Blochina vorbește la Xtra Night Show despre ultimele clipe din viața lui Răzvan Ciobanu. ”Când i-am lăsat mașina, el nu avea intenția să plece la mare”, a declrata aceasta.

Ultimele ore din viața lui Răzvan Ciobanu. Vica Blochina: Aș fi putut să-l salvez

acum 400 zile

Luni dimineaţă o veste teribilă a zguduit din temelii toată România. Răzvan Ciobanu a murit în circumstanţe ciudate, în urma unui accident care ridică încă sute de semne de întrebare, cu o maşină care are 5 stele la testele de siguranţă.

Masca Lion King, lupta pentru indicii. Anca Neacșu și Vica Blochina urcă pe taurul mecanic

acum 412 zile

Masca Lion King. În lupta pentru indicii de la Scena Misterelor au intrat Anca Neacșu și Vica Blochina sunt desemnate să urce pe taurul mecanic. Care dintre ele va rezista cel mai mult în șa, veți în clipul de sus.

Vica Blochina, adevărul despre scandalul monstru în care a fost implicată

acum 414 zile

Mi-am văzut moartea cu ochii! Asta spune Vica Blochina despre scandalul monstru în care a fost implicată! Prin ce trece fosta prezentatoare în aceste momente şi de ce cere ajutorul Poliţiei!

Iubitul Vicăi Blochina, primele declarații despre scandalul dintre ei: Voiam să termin relația cu ea

acum 429 zile

Un scandal de proporții zguduie showbizul românesc! Vica Blochina a fost implicată într-un scandal-monstru desfășurat în plină stradă de către cel alături de care cu toții credeam că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Vica Blochina, scandal cu iubitul, în mijlocul străzii

acum 429 zile

Vica Blochina, scandal in plina strada cu cel alaturi de care se presupunea ca traieste o frumoasa poveste de dragoste. Se pare ca de la iubire la ura, nu este decat un singur pas. S-a lasat cu vorbe grele si fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie.

Vica Blochina și-a renovat apartamentul, dar a rămas cu restanțe la întreținere

acum 505 zile

Vica Blochina a primit lovitura decisivă. După ce a ajuns în faţa judecătorilor pentru neplata datoriei la întreţinere, fosta prezentatoare a fost condamnată de instanţă.

Frumoasa Vica şi fiul ei, Idan, secrete incredibile despre sărbătorile din familia lor!

acum 527 zile

Victor Piţurcă a ­reluat în 2014 relaţia cu Edan, după ce timp de aproape doi ani nu-l mai văzuse. După bătălii în procese cu fosta balerină, Piţurcă şi-a recunoscut în acte copilul. Şi, nici nu avea cum să nu o facă, având în vedere asemănarea incredibilă dintre ei....

Viața amoroasă a Vicăi Blochina

acum 543 zile

Vica Blochina este cu siguranță una dintre cele mai dorite femei din România! Vedeta n-are însă noroc în dragoste!

1
2
3
4
5
»