Cautare: 5 rezultate dupa tagul "vopsea de par"

Trucuri pentru un păr sănătos și frumos, pe timp de vară

acum 179 zile

Vara este anotimpul tău preferat, dar simți că părul tău are de suferit după sezonul estival? Câteva măsuri simple de protecție te vor ține departe de probleme și te vor ajuta să menții frumusețea tipică a unui păr de invidiat. Iată ce poți face.

Vopseaua de păr cauzează apariția cancerului? „Amoniacul poate să provoace multe probleme”

acum 724 zile

Îţi vopseşti părul singură acasă? Tu ştii la ce pericole te expui? Alergiile, eczemele, astmul şi chiar pierderea podoabei capilare sunt cele mai frecvente probleme. La ce trebuie să fii atentă şi cum să îţi faci testul care să îţi arate dacă eşti alergică la soluţiile din...

Păr proaspăt vopsit? Află cum să păstrezi culoarea un timp îndelungat

acum 1270 zile

În prezent, femeile încearcă să scape de monotonie, așa că aleg pigmenți tot mai diferiți. Vopseaua de păr este comercializată în sute de nuanțe, de la roșu aprins, până la culori mult mai îndrăznețe, cum ar fi roz sau albastru.

Incredibil, dar adevărat! A fost la un pas de moarte după ce a folosit produsul de frumusețe pe care tu îl utilizezi în fiecare lună! Află rețeta letală!

acum 1346 zile

Din dorința de a părea mereu tinere și frumoase, femeile se expun multor riscuri! De la intervenții chirurgicale până la produse care au în compoziție substanțe letale.

Aveți grijă! Era să moară din cauza vopselei de păr

acum 1971 zile

O femeie din Marea Britanie și-a cumpărat un kit pentru vopsirea părului acasă. Dar ce i s-a întâmplat este de necrezut.