10 motive pentru care ar trebui să-i dăruiești flori mamei tale primăvara asta, indiferent unde s-ar afla ea

Publicat pe 01.03.2016 la 15:06 Actualizat pe 01.03.2016 la 15:15

Simți nevoia ca, din când în când, să aduci un strop de frumusețe și bucurie în viața mamei tale iar florile ar trebui să fie primul tău gând. Indiferent unde se află mama ta, la trei blocuri distanța, în alt oraș sau în altă țată, un buchet de flori îi va aminti cât de importantă este pentru tine.

Simți nevoia ca, din când în când, să aduci un strop de frumusețe și bucurie în viața mamei tale iar florile ar trebui să fie primul tău gând. Indiferent unde se află mama ta, la trei blocuri distanța, în alt oraș sau în altă țată, un buchet de flori îi va aminti cât de importantă este pentru tine.

Poți alege buchete de flori de la floria.ro, un serviciu care livrează un buchet proaspăt în două ore de la comandă, oriunde în țară. Designerii floriști au creat colecții întregi de buchete de flori dedicate intenției tale de a-i aduce mamei tale un mare zâmbet pe față. Imaginează-ți reacția ei când se uită pe vizor și vede un buchet mare de flori, deschide ușa și un curier îi spune că florile sunt pentru ea și că există și o felicitare care îi este adresată.

Ei, acum e timpul să-ți amintim și de ce merită mama ta cel mai frumos buchet de flori primăvara aceasta:

1. Dacă n-ar fi fost mama ta, nu ai fi citit acest articol acum. Ar trebui să-i mulțumești că exiști.

2. Mamele sunt stâlpii emoționali ai familiei. Ele au grijă dă gestioneze sentimentele tuturor și fac tot posibilul să ne țină departe de suferințe.

3. Cine îți oblojește mai bine rănile dacă nu mama ta? Mamele au o atingere magică - o simplă mângâiere a lor ne vindecă rănile, fizice și emoționale.

4. Mamele noastre au muncit din greu și au făcut sacrificii astfel încât noi să o ducem mai bine. Nimeni nu face asta gratuit, așa că arată-i că știi asta și că înțelegi și apreciezi toate eforturile ei.

5. O mamă este mereu iertătoare - așa că nu uita să fii și tu la fel cu ea, atunci când se ivește ocazia. Poate că nimic nu va fi la fel de valoros în viața asta pentru voi amândouă așa cum este darul iertării. Deschide-ți inima și uită de resentimete. Asta este dragostea adevărată.

6. Dacă te hotărăști să escaladezi cel mai înalt munte din lume, mama ta îți va pregăti pachetul cu mâncare. Mama e cea care îți va alimenta visele și te va susține chiar și atunci când nimeni altcineva nu o va face.

7. Regulile ei te-au făcut persoana care ești astăzi. Poate că nu ți-au plăcut anumite decizii de-ale ei, mai ales atunci când tot ce îți doreai era să petreci alături de prietenii tăi, dar acelea te-au ținut departe de probleme. Ai în jurul tău suficiente exemple de prieteni ale căror mame nu s-au implicat la fel de mult ca să îți dai seama ce comoară de mamă ai.

8. O mamă vede și aude tot și are o memorie de neegalat, în special când este vorba despre amintiri cu tine. E singura persoană din lume alături de care poți depăna și împărtăși anumite emoții și momente din trecut.

9. Mama ta te-a învățat să fii un adult funcțional. Asta a fost slujba ei și, fără ea, ți-ar fi fost greu să te descurci în lumea asta. Te-a obligat să-ți faci patul, să speli vasele și să-ți faci temele dar, iată, acum vezi cât de important a fost acest proces.

10. Pentru mama ești și vei fi întotdeauna copilul ei. Asta înseamnă că va avea mereu intenția de a te ajuta și de a-ți fi alături, fie că ai sau nu nevoie. Tot ce are nevoie să știe este că a putut să te ajute să faci și să fii cine ți-ai propus. Așa că, pentru toate acestea, spune mulțumesc.

Tu pentru ce îi mai ești recunoscătoare mamei tale? Împărtășește-ne motivele tale.

Sursa foto: dollarphotoclub.com

În articolul

10 motive pentru care ar trebui să-i dăruiești flori mamei tale primăvara asta, indiferent unde s-ar afla ea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x