4 alimente care îți albesc dinții!
Publicat pe 16.12.2014 la 15:24 Actualizat pe 16.12.2014 la 15:51
Ni se spune frecvent să evităm cafeaua, vinul roșu sau fructele închise la culoare, care ne pot îngălbeni dantura, dar care sunt acele alimente care pur și simplu ne scapă de banii aruncați la medicul dentist pentru albire
Ni se spune frecvent să evităm cafeaua, vinul roșu sau fructele închise la culoare, care ne pot îngălbeni dantura, dar care sunt acele alimente care pur și simplu ne scapă de banii aruncați la medicul dentist pentru albire.
1. Căpșunile - chiar dacă sunt roșii, acidul malic face minuni când vine vorba de albirea dinților.
2. Semințele și nucile - sunt grozave pentru calitatea abrazivă.
3. Merele - reprezintă o variantă pentru momentele în care nu poți să te speli pe dinți, acestea fiind benefice atât pentru dinți cât și pentru gingii.
4. Bicarbonat de sodiu - încearcă să folosești puțin praf atunci când îți periezi dinții și vei vedea efectul imediat.