5 moduri prin care te poți trezi din somn mai frumoasă

Publicat pe 02.03.2015 la 19:08 Actualizat pe 02.03.2015 la 19:25

Somnul de frumusețe nu este un mit, ci un fapt demonstrat. În timpul somnului, organismul nostru intră în modul de refacere, ocazie bună ca și tenul să fie supus tratamentului de recondiționare

Somnul de frumusețe nu este un mit, ci un fapt demonstrat. În timpul somnului, organismul nostru intră în modul de refacere, ocazie bună ca și tenul să fie supus tratamentului de recondiționare.

Pentru a-l ajuta să arat strălucitor atunci când te trezești, ar trebui să urmezi 5 pași simpli pentru îngrijirea tenului:

1. Începe prin curățarea pielii, tonifiere, hidratare și aplicarea unui ser special anti-îmbătrânire.

2. Folosește câteva ingrediente cheie precum retinolul, algele marine roșii, extractul de ceai alb sau mușețelul pentru ca tenul tău să arate fabulos.

3. Aranjează-te în poziția potrivită de somn. Cea mai bună este cea pe spate, fața neatingând suprafața pernei. Lasă circulația sangvină să se facă normal pentru a evita apariția ochilor umflați dimineața.

4. Nu te afunda în pernă. Dacă totuși trebuie să dormi pe o parte, încearcă să îți păstrezi doar un sfert din cap pe suprafața pernei, evitând ca obrajul să o atingă.

5. Folosește lenjerie de pat din mătase. Aceasta previne apariția ridurilor și ruperea părului.

În articolul

5 moduri prin care te poți trezi din somn mai frumoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram
Cuisine • ieri la 18:54
Tort cu cremă mousse și frișcă de cocos
Happy People • ieri la 14:37
Bia Arantes, actrița din „Orfanii unei Națiuni”, despre perioada din izolare și viața personală
Happy People • ieri la 14:33
Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Edith Gonzalez