6 sfaturi practice pentru a te machia ca Rihanna

Publicat pe 08.10.2018 la 09:09 Actualizat pe 08.10.2018 la 09:13

Vedeta povestește că pasiunea ei pentru machiaj a început de mică, de când o urmărea pe mama ei cum se dădea cu ruj. Cu siguranță ai observat ce bine arată mereu machiajul și pielea ei și ți-ai dorit să arăți exact ca ea. Mai jos, te învățăm exact cum să faci asta.

Rihanna nu este doar o cântăreață talentată, care produce hituri de aproximativ 11 ani, ci este și o mare fană a machiajului. Chiar dacă de multe ori are make-up artiști care se ocupă de look-ul ei, RiRi se bucură să petreacă uneori chiar și o oră ca să obțină un look care să exprime exact ce simte atunci.

Vedeta povestește că pasiunea ei pentru machiaj a început de mică, de când o urmărea pe mama ei cum se dădea cu ruj. Cu siguranță ai observat ce bine arată mereu machiajul și pielea ei și ți-ai dorit să arăți exact ca ea. Mai jos, te învățăm exact cum să faci asta.

Primul pas spre o piele sănătoasă și fără imperfecțiuni este hidratarea. E important să bei apă de fiecare dată când îți este sete, dar și să folosești produse de hidratare pentru a evita apariția petelor uscate.

1. Aplică conturul după forma feței tale

Rihanna împărtășeste într-un tutorial pe Youtube că ar trebui să folosești conturul exact pentru forma feței tale, urmărind oasele obrajilor. Mai mult, când îți conturezi fruntea, e important să întinzi produsul înspre linia părului ca să nu rămână urme.

În plus, pentru a obține un gât mai lung și o bărbie mai definită, RiRi recomandă să formezi un triunghi pe gât, folosind produsul Match Stix Matte de la Fenty Beauty. Aceasta este marca de produse de machiaj produsă de Rihanna, pe care o găsești la noi în Sephora.

2. Folosește corector pentru orice problemă

„Toată lumea știe că poți folosi corector pentru a ascunde pungile de sub ochi, cearcănele, mahmureala și deciziile proaste” glumește Rihanna în tutorialul ei de machiaj. Ea sugerează să încălzești mai întâi produsul pe mână pentru a fi mai ușor de aplicat.

3. Nu părăsi casa fără pudră matifiantă

După ce folosești fond de ten, concealer și un produs de conturare, e important să aplici o pudră matifiantă pentru ca produsele să reziste mai mult și să nu îți apară puncte de grăsime. Rihanna glumește că nu iese din casă fără pudră, iar dacă aceasta nu îi încape în geantă, mai bine schimbă geanta.

4. Folosește fard maroniu pentru a ascunde cearcănele

Rihanna mărturisește că dacă nu a apucat să doarmă prea mult, are un truc pentru a acoperi cearcănele: fardul maroniu aplicat fix sub pleoapa inferioară. Pentru a crea impresia că nu are ochii obosiți, ea mai adaugă și puțin fard auriu în colțul interior al ochilor.

5. Nu îți fie frică să folosești mai multe straturi de iluminator

„Cred că pentru a putea aplica corect iluminatorul trebuie să nu îți fie frică de el” declară Rihanna. În tutorialul ei de pe YouTube, RiRi folosește trei produse de iluminat în același timp, deoarece consideră că îi scoate trăsăturile frumoase în evidență și conferă un aspect fresh.

6. Folosește machiaj și pentru corp

Fața nu este singura parte din corp pe care o poți accentua prin machiaj. În special dacă ai fost des la mare vara asta și vrei să iți scoți bronzul în evidență, poți folosi un ulei de corp strălucitor pe umeri și în decolteu. Îl poți aplica cu o pensulă kabuki pentru un look uniform.

Dacă îți place look-ul Rihannei, nu îți va fi greu să îl imiți. Trebuie să ții minte că hidratarea este foarte importantă, că niciodată nu poți folosi prea mult iluminator și că e important să ai mereu pudră matifiantă la tine.

Sursă foto: Shutterstock

În articolul

6 sfaturi practice pentru a te machia ca Rihanna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x