Adio, păr alb! Cum să oprești DEFINITIV această problemă cu un aliment comun
Publicat pe 29.09.2015 la 16:42 Actualizat pe 29.09.2015 la 19:01
Să scapi de firele albe de păr poate părea un lucru iluzoriu, la prima impresie. Însă acest lucru este posibil cu ajutorul unui aliment banal din bucătăria ta - ceapa.
Să scapi de firele albe de păr poate părea un lucru iluzoriu, la prima impresie. Însă acest lucru este posibil cu ajutorul unui aliment banal din bucătăria ta - ceapa.
Datorită conținutului ridicat de catalază din compoziția ei, atunci când aplici ceapă pe păr, aceasta acționează ca un scut și ajută la scăderea nivelului peroxidului de oxigen, limitând astfel depigmentarea podoabei capilare.
Iată ce ai de făcut:
Amestecă zeama de la 2-3 cepe cu o lingură de ulei de măsline. Masează ușor scalpul timp de 20-30 de minute, după care spală-te pe cap așa cum o faci în mod normal.
Pentru rezultate optime, repetă procesul în fiecare zi!