Ce culori purtăm în toamna lui 2020

Publicat pe 29.09.2020 la 13:47 Actualizat pe 29.09.2020 la 14:00

ProfiMedia

Moda este într-o continuă schimbare, lucru care aduce diversitate și ocazia de a-ți lăsa propria amprentă pe haine. Anul 2020 a fost și este unul foarte dificil din toate punctele de vedere. Având în vedere nefericita stare de pandemie în care se află toată lumea, marile case de modă au fost nevoie să fie ceva mai creative decât de obicei. Moda nu a stat în loc nici măcăr o secundă, și marii designeri au dat frâu imaginagiei în diverse prezentări de modă în aer liber, sau fără public.

Fiecare sezon e un nou prilej de a experimenta și de a-ți adapta și îmbunătăți stilul. Culorile care se pot purta în fiecare sezon sunt elemente care aduc noutatea. Aceste culori pot fi purtate pe orice tip de piesă vestimentară, fără excepție.

Culorile toamnei 2020

Roșu și derivările acestei culori

Indiferent de culoarea sau tonul pielii tale, roșu se va potrivi întotdeauna. Este o culoare intensă și plină de viața care scoate din fiecare, în momentul în care o portuăm, o parte diferită, un anumit zvâc. Majoritatea caselor de modă au prezentat în colecția de toamnă măcăr o ținută care ori era complet roșie, ori avea elemente de referință în această culoare. De asemenea, sezonul acesta se mai poartă și alte nuanțe derivitate din roșu, cum ar fi: samba, cărămidă arsă, henna arsă (conform impact).

Galben

Galbenul este o culoare dificilă într-adevăr, dar este o culoare plină de viață. Și această culoare a fost prezentă pe marile podiumuri, case precum Vicktoria Beckham, Gucci și Saint Laurent au folosit această nuanță în noua lor colecție, potrivit eva.ro. Secretul acestei culori constă în găsirea nuanței de galben potrivită pentru tine. Atenție, nu purta niciodată o ținută în întregime galbenă.

Bej

Bejul este o idee bună întotdeauna, mai ales în sezonul tomnatic, când frunzele se îngălbenesc ușor și lumea parte într-o nesfârșită melancolie. Bejul dă senzația de prețios și fin, motiv pentru care toamna aceasta ai nevoie măcar de o ținută care să conțină o piesă vestimentară de bază bej.

Bleumarin

Bleumarinul oferă senzația de rece, dar nu atât de rece, perfectă pentru vremea de toamnă. Deși este o culoare închisă, nu este negru ceea ce-i oferă un avantaj. Combină bleumarinul cu bejul toamna aceasta și fii pregătită să cucerești străzile!

Citește și: Christian Dior lansează propria viziune asupra eleganței Noua colecție a creatorului Giambatistta Valli revoluționează lumea modei

În articolul

Ce culori purtăm în toamna lui 2020

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x