Cel mai pur acid hialuronic din lume, acum în cosmeticele tale

Publicat pe 09.07.2015 la 13:46 Actualizat pe 09.07.2015 la 13:49

Odată cu noua gama de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, o nouă inovație a revoluționat industria medicinii estetice. Linia de produse de îngrijire a pielii Teoxane Cosmeceuticals încorporează tehnologia unică RHA® şi conţine o alăturare eficientă de complexe care lucrează pentru îmbunătățirea aspectului pielii, chiar în intimitatea propriului cămin

Odată cu noua gama de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, o noua inovație a revoluționat industria medicinii estetice. Linia de produse de îngrijire a pielii Teoxane Cosmeceuticals încorporează tehnologia unică RHA® şi conţine o alăturare eficientă de complexe care lucrează pentru îmbunătățirea aspectului pielii, chiar în intimitatea propriului cămin. Laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia sunt recunoscute pentru crearea celui mai pur acid hialuronic din lume Teosyal, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia sa 100% naturală, acum disponibil şi acasă prin intermediul cosmeceuticelor.

“Combinația exclusivă dintre RHA™ și complexul de restructurare menține nivelurile de hidratare cu efect de durată în timp ce stimulează acidul hialuronic și colagenul din piele pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine. Utilizate zilnic, ADVANCED FILLERE-le pentru zi și noapte accentuează efectele injecțiilor de umplere, este ca și cum am folosi injecții cu acid hialuronic în fiecare zi, evident într-un gramaj mai mic, dar constant, deoarece concentraţia de RHA® prezenta în noua gama Teoxane este aceeaşi ca în cazul injectărilor cu acid hialuronic”, explica Andreea Iftimie, Managing Partner See.Try.Buy Company, distribuitorul cosmeceuticelor Teoxanne.

Resiliant Hyaluronic Acid® (Acid Hialuronic Rezistent), inovația și revoluția industriei cosmetice, este un acid hialuronic asemănător cu cel natural, substanţă pe care o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă.

RHA TM Advanced Filler, îngrijire de zi și de noapte

RHA TM Advanced Fillers au în compoziția lor RHATM, Novhyal® Biotech-G şi Complexul de Restructurare Dermică. Toate aceste elemente ajută la reactivarea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, hidratând-o pentru a deveni mai netedă.

RHA TM Advanced Filler Îngrijire de noapte hidratează, netezește și reduce vizibil ridurile. Rezultatele sunt vizibile în 28 de zile în urma studiilor realizate. Fillerul se aplică seara pe față și gât curățate perfect.

RHA TM Advanced Filler Îngrijire de zi creează și menține un nivel optim de hidratare și asigură o umplere netedă și durabilă a ridurilor. Combinația exclusivă dintre RHA™ și Complexul de restructurare menține nivelurile de hidratare pe termen lung și stimulează sinteza de acid hialuronic și colagen din piele pentru a reduce vizibil ridurile și liniile fine. Utilizat zilnic, Advanced Filler accentuează efectul injecțiilor de umplere a ridurilor. Formulă este îmbogățită cu unt de Shea pentru a calma și repara pielea. Se aplică dimineața pe față și gât curățate.

Prețul acestora este de 85 euro.

Rezultatele noii game de cosmeceutice Teoxane
Testele realizate în cadrul unui laborator independent au demonstrat că nivelul stresului oxidativ cauzat de 24 de ore de expunere la razele UVA a fost redus cu 27%, aşadar produsele joacă un rol important pentru prevenirea îmbătrânirii pielii datorată razelor soarelui.

De asemenea, a fost remarcat rezultatul de regenerare epidermică, grosimea epidermei crescând în medie cu 27% după 11 zile. După tot atâtea zile a fost observat faptul că ancorarea epidermei de derma este mult mai puternică, iar sinteza acidului hialuronic în derma papilară şi în epidermă se realizează mai uşor.

Noua gamă de cosmeceutice Teoxane este disponibilă acum şi online, pe site-ul http://teoxane-beauty.ro, aducând rezultatele obţinute în cabinetele de medicină estetică la îndemână oricărei persoane, în confortul propriei case.

În articolul

Cel mai pur acid hialuronic din lume, acum în cosmeticele tale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x