Cautare: 547 rezultate dupa tagul "piele"

Bună dimineața, Sănătate! Sfaturi pentru îngrijirea pielii

acum 54 zile

În această perioadă ne spălăm des pe mâini, ne dezinfectăm, iar pielea poate fi afectată. Specialiștii oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea celui mare organ din corp.

Cum ne pregătim tenul pentru primăvară. Pași pentru o piele frumoasă și sănătoasă

acum 87 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-o clinică de înfrumusețare din București, ne arată ce trebuie să facem pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Machiajul perfect în sezonul rece

acum 93 zile

Aerul uscat și temperaturile scăzute se pot dovedi niște inamici veritabili pentru aspectul și sănătatea tenului. Cosmeticele trebuie să fie alese cu grijă, altfel pielea poate avea de suferit.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum ne îngrijim pielea în timpul sarcinii

acum 95 zile

Viviana Iordache, medic dermatolog, ne spune cum să ne îngrijim pielea în timpul sarcinii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să vă îngrijiți corect gâtul și decolteul

acum 108 zile

Pentru cina de Valentine´s Day, nu doar tenul trebuie să arate bine, ci și gâtul și decolteul. Ce trucuri aplicăm pentru o piele suplă și sănătoasă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să avem o piele sănătoasă și hidratată iarna

acum 110 zile

Un ten corect îngrijit conferă pielii nu doar strălucire, dar și sănătate. Intervențiile laser sunt apreciate de pacienți și au ca efect regenerarea pielii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Beneficiile acidului hialuronic pentru piele

acum 166 zile

Dana Miricioiu, chirurg estetician, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile acidului hialuronic pentru piele.

Neatza cu Răzvan și Dani. Beneficiile produselor apicole în sezonul rece

acum 179 zile

Produsele apicole, adevărate medicamente naturale, contribuie în primul rând la întărirea imunității, dar au un rol important și în menținerea sănătății pielii.

Canhead, omul a cărui peiele se comportă ca o ventuză! Cheloo: "Aş vrea să meargă cu mine la trezorerie"

acum 189 zile

Canhead, concurentul din America care a intrat în Guinness World Records pentru că a reușit să își lipească cele mai multe doze, folosindu-şi doar pielea, a venit pe scena de la iUnor. Cum își poate controla el pielea, mai reușesc doar trei oameni în toată lumea! La vârsta de 7 ani...

Cum trebuie să ai grijă de tenul tău în sezonul rece

acum 198 zile

Îngrijirea tenului este foarte importantă, mai ales când se apropie sezonul rece, pielea are nevoie de ceva mai multă atenţie. Fie că avem sau nu probleme cu tenul. Pentru o îngrijire corectă, cele mai importante lucruri de care trebuie să ţinem cont sunt: demachierea în fiecare...

Neatza cu Răzvan și Dani. Totul despre peeling, tratamentul-vedetă în sezonul rece

acum 201 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un centru de infrumusetare din Bucuresti, ne explica importanta unui peeling in sezonul rece.

Xtra Night Show. Romică Țociu și-a ajustat, pe alocuri, pielea înainte să plece în Statele Unite ale Americii

acum 214 zile

Romică Ţociu se află în Statele Unite ale Americii, însă a ţinut neapărat să îşi ajusteze, pe alocuri, pielea feţei înainte de plecare. Cu nevasta la braţ, Romică a trecut pragul unui salon de înfrumuseţare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Importanța colagenului pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor

acum 249 zile

Angelica Banu, medic specialist în chirurgie plastică și reconstructivă, spune care este importanța colagenului pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Bătaie cu apă, la Neatza cu Răzvan și Dani. Băieții de la Mandinga au fost udați până la piele: Fetele au rămas uscate

acum 262 zile

Dani Oțil a lansat o provocare pentru trupa Mandinga, Yasiris și Ramona de la Neatza cu Răzvan și Dani. Fetele au reușit să nu ia contact cu apa, dar băieții au făcut baie.

Star Matinal e pe val! Cum să-ți îngrijești pielea înainte și după ce ai fost la plajă

acum 279 zile

Daca vreti sa va bucurati de vara si de vacanta fara a fi bolnav, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi. Evitarea tratamentelor cosmetice ce pot dauna pielii si chiar a epilarii pentru in perioada imediat urmatoare expunerii la soare.

Neatza cu Răzvan și Dani. Bună dimineața, Sănătate! Cum ne îngrijim pielea vara

acum 311 zile

Știai că pelea este cel mai mare și cel mai greu organ al corpului? Ea ne protejează în fiecare zi, așa că și noi trebuie să avem grijă de ea. Simona Dragomir, omul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explică cum ne îngrijim pielea vara.

Star Matinal. Cauze care duc la apariția problemelor cu pielea. Medicul dermatolog ne dă cele mai bune sfaturi: Nu puneți iaurt sau oțet pe arsurile solare

acum 316 zile

Vara este sezonul în care îți expui mai mult pielea la soare decât de obicei. Pentru a pleca în vacanță foate bine informat, Mihaela Leventer, medic dermatolog, a venit în emisiunea Star Matinal să ne spună care sunt principalele cauze care duc la apariția problemelor cu pielea, dar...

Neatza cu Răzvan și Dani. Machiajul la plajă favorizează îmbătrânirea prematură a pielii

acum 319 zile

Chiar dacă favorizează îmbătrânirea prematură a pielii, femeile nu sunt dispuse să renunțe la machiaj nici măcar la plajă. Medicii îndeamnă la prudență.

Star Matinal. Ce boli pot anunța petele de pe piele: Expunerea la soare trebuie să fie una treptată

acum 326 zile

Hiperpigmentarea apare atunci când este produsă prea multă melanină în anume porțiuni ale pielii. Are ca rezultat pete întunecate de piele care sunt de culoare maro deschis până la negru și pot varia în funcție de dimensiune și formă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum ne pregătim pielea pentru plajă

acum 327 zile

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, dintr-un spa din București, a aflat de la Ștefania Gherman, manager spa, cum să ne pregătim pielea pentru plajă cu ajutorul unui scrub.

1
2
3
4
5
»