Cele mai simple trucuri pentru a aplica în mod corect fondul de ten!

Publicat pe 22.10.2014 la 08:49 Actualizat pe 22.10.2014 la 09:15

Visăm la un aspect perfect al tenului, motiv pentru care fondul de ten ne este cel mai de preț prieten. Fie că vrem să acoperim pistruii sau semnele acneei, această bază de machiaj trebuie aplicată în mod corect pentru a da rezultatele dorite

Visăm la un aspect perfect al tenului, motiv pentru care fondul de ten ne este cel mai de preț prieten. Fie că vrem să acoperim pistruii sau semnele acneei, această bază de machiaj trebuie aplicată în mod corect pentru a da rezultatele dorite. Iată câteva trucuri demne de urmat:

1. Atunci când folosești fond de ten, aplică-l înainte de anticearcăn. Dacă fondul de ten acoperă bine zona, este posibil să nu mai ai nevoie de anticearcăn după, în timp ce dacă ai fi făcut invers ai fi șters o mare parte din el.

2. Aplică anticearcănul într-o formă de triunghi întors, începând cu baza lată sub ochi și vârful în sens opus. Astfel nu doar că vei acoperi perfect cearcănele ci vei crea și senzația de lifting.

3. Dacă doriți să acoperiți un coș încercați să folosiți un creion corector verde inițial, acoperind apoi zona cu un corector în tonul pielii. Camuflați zona cu fondul de ten potrivit pielii tale.

4. Atunci când nu aveți la îndemână anticearcăn sau corector, aplicați fondul de ten și lăsați-l să acționeze în acea zonă câteva minute apoi masați pentru a se incorpora.

În articolul

Cele mai simple trucuri pentru a aplica în mod corect fondul de ten!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • ieri la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • pe 27.11 la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune