Cum poți să scapi de burtă fără să mergi la sală. ASTA trebuie să faci pentru un abdomen de invidiat!

Publicat pe 03.08.2016 la 10:49 Actualizat pe 03.08.2016 la 10:58

Oare cine nu-și dorește un abdomen plat, de invidiat? Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva ponturi, care te vor ajuta să scapi de burtă.

Oare cine nu-și dorește un abdomen plat, de invidiat? Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva ponturi, care te vor ajuta să scapi de burtă.

Așadar, dacă nu ești pregătit încă să te apuci de o dietă sau să urmezi un program sportiv, atunci nu strică să ții cont de trucurile de mai jos.

Urmează pașii din acest material și vei reuși să scapi de burtă!

Stai în poziție de drepți. Astfel, poți da impresia că ești cu cel puțin 2,5.kg mai slab/a decât în realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist în educație fizică și sport. Ușor de zis greu de făcut. Cum s-ar putea trasnforma o acțiune singulară într-un obicei pe termen lung? Răspunsul este: pilates. Potrivit unui studiu întins pe o perioadă de 6 luni, pe un eșantion de 18 persoane care prezentau probleme cu spatele, Pilates-ul s-a dovedit a fi cea mai ușoară metodă de a îmbunătăți postură practicanților și întări atât mușchii abdominali cât și pe cei ai spatelui inferior. Jessica Cassity, intructor de fitness dezvălui două exerciții foarte ușoare pe care le puteți face fără că măcar să va dați jos din pat care însă vor avea efecte fantastice asupra taliei voastre:

a. Sugeți burtă. Întinși pe spate sugeți încet burtă. Apăsați cu mâinile pentru a fi siguri că ați expirat tot aerul din burtă. După care inspirați ușor. Repetați de 10 ori.

b. Din șezut cu picioarele îndoite. Întindeți-va ușor până atingeți cu pieptul genunchii. Reveniți în poziția inițială și rasuciti corpul spre dreaptă. Repetați mișcarea, însă de data această va rotiți spre stânga. Faceți 8 repetări atât la stânga cât și la dreaptă.

Mergeți la culcare cu o oră mai devreme. Astfel, a doua zi nu veți fi epuizați. Toți cei care își doresc să scape de grăsimea care le acoperă burtă trebuie să știe un lucru foarte important: alimentația sănătoasă împreună cu un program regulat de exerciții fizice ajută să va atingeți obiectivul însă numai dacă va odihniți suficient. Lipsa somnului favorizează creșterea hormonilor de stres odată cu lărgirea taliei. „Exista legături directe între lipsă somnului, stres mărit și creșterea în greutate”, a declarat Michele Olson doctor la Universitatea Auburn. Într-un studiu realizat de cercetătorii canadiani s-a descoperit faptul că adulții care dormeau doar 5-6 ore pe noapte aveau cu 35% mai multe șanse să ia 5 kilograme în plus la greutate și prezentau un abdomen cu 60% mai proieminent decât al persoanelor care dormea 7-8 ore pe noapte.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum poți să scapi de burtă fără să mergi la sală. ASTA trebuie să faci pentru un abdomen de invidiat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x