Din mâinile make-up artistului Mirela Vescan, direct în paginile VOGUE UK! Află povestea de succes a tinerei care a renunțat la sport pentru a farda perfect!

Publicat pe 18.06.2015 la 11:05 Actualizat pe 18.06.2015 la 11:15

Pentru a realiza un machiaj perfect este nevoie de mai mult decât voință. Sunt tehnici speciale ce se aplică în funcție de persoana care este fardată, de momentul zilei, de vestimentație sau de locul în care alegem să purtăm machiajul.

Pentru a realiza un machiaj perfect este nevoie de mai mult decât voință. Sunt tehnici speciale ce se aplică în funcție de persoana care este fardată, de momentul zilei, de vestimentație sau de locul în care alegem să purtăm machiajul. Din fericire, poți învăța să ajungi un make-up artist de top, chiar dacă nu ai deloc cunoștințe sau experiență și pornești, practic, de la ZERO!

Iulia Filip este exemplul perfect. Fostă elevă la cursurile de machiaj de la IMA ținute de Mirela Vescan, Iulia a făcut rapid trecerea de la sport de performanță la o carieră de succes în machiaj, devenind în scurt timp un make-up artist renumit în lume!

Nu a fost ușor, dar dacă îți alegi un curs profesional predat de un trainer de top ca Mirela Vescan de la, poți ajunge să fii recunoscut și peste granițe!

„Majoritatea timpului mi-o petreceam între antrenamente, îmbrăcată în echipament sportiv, deci era exclus machiajul! Acum colaborez cu reviste, am făcut spot-uri publicitare, filmări pentru emisiuni tv unde machiajul avea un rol foarte important, iar una dintre personalitățile pe care am ajuns să le fardez este Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României”, povestește Iulia.

Ea se mai mândește cu o mare realizare, pentru care toate pasionatele de make-up o vor invidia - pictorialele realizate sub pensula Iuliei au ajuns în cea mai titrată revistă de modă și beauty din lume – VOGUE, ediția UK!

Cea mai mare satisfacție a unui profesor este să vadă că elevul său devine un profesionist de succes, mai ales că orele la cursul Mirelei se parcurg foarte repede – în doar cinci săptămâni!

„Sunt foarte mândră când vin fetele să-mi arate ce au realizat! Rolul meu este să le fac să fardeze cu punct de plecare 0 și să mergem spre +10. Merg cu ele la multe filmări și acțiuni unde nu mai trebuie să verific în urmă. Este un curs interactiv în care învăţăm în fiecare zi altceva, alt stil de machiaj, altă tehnică de machiaj şi multe alte lucruri care au legătură cu frumosul. Este un modul care trece repede, eu cred că este un curs frumos şi constructiv”, ne-a spus trainerul IMA.

Dacă vreţi să învăţaţi toate trucurile despre machiaj, dar și cele mai diversificate tipuri de machiaj, nu trebuie decât să vă înscrieţi aici (link: http://www.intactmediaacademy.ro/inscrieri/inscrieri-online-pentru-cursul-de-make-up/) la cursurile de make-up susţinute de Mirela Vescan la Intact Media Academy.

Cursul se adresează atât celor care abia pătrund în universul machiajului, cât şi celor care doresc să se perfecţioneze şi să-şi ordoneze mai bine informaţiile despre frumos în rafturi. La IMA se împlinesc visuri şi se formează viitorii profesionişti în strălucitorul domeniu al machiajului.


Grăbiți-vă, un nou curs începe pe 22 iunie!

În articolul

Din mâinile make-up artistului Mirela Vescan, direct în paginile VOGUE UK! Află povestea de succes a tinerei care a renunțat la sport pentru a farda perfect!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x