EVITĂ aceste GREȘELI de MACHIAJ când mergi la serviciu

Publicat pe 31.08.2016 la 16:09 Actualizat pe 15.09.2016 la 10:24

Dtudii recente arată faptul că femeile care nu obişnuiesc să poarte make-up câştigă mai puţini bani decât cele care o fac.

Foto: Hepta.ro

Machiajul pentru birou poate fi privit ca o provocare. Aşa cum poate fi ridicată problema ținutei de la muncă, aceeaşi situaţie apare şi în cazul machiajului, întrucât alegerile pe care le faci în rutina zilnică sunt cele care te definesc şi cele care formează impresia colegilor în ceea ce te priveşte.
Deși se spune că „Nu haina îl face pe om”, studii recente arată faptul că femeile care nu obişnuiesc să poarte make-up câştigă mai puţini bani decât cele care o fac.

Concentrându-ne pe machiajul la birou, sunt anumite greşeli care trebuie evitate cu orice preţ. Iată 7 dintre cele mai importante explicate de make-up artistul Katiuşa Popovici.


1. Să execuţi machiajul în cea mai bună lumină. Nişte becuri fluorescente ar putea conduce la executarea greşită a unui machiaj, iar acesta poate crea impresia că eşti bolnavă. Este deosebit de important să aplici machiajul într-un spaţiu cu lumină naturală pentru a-ţi păstra un aspect natural şi sănătos.
2. Folosirea prea multor nuanţe metalice în rutina zilnică - „Folosirea unor nuanţe cu particule de sclipici va duce automat la gândul unei petreceri, iar aceste două locuri trebuie delimitate în mod categoric”, afirma Katiuşa Popovici. Dacă îţi doreşti un machiaj luminos, optează pentru un blush sau un iluminator discret care va da tenului tău o strălucire sănătoasă.
3. Să îţi aplici un ruj puternic în cadrul prezentărilor - „Chiar dacă nu încurajez machiajul strident la birou, dacă vei avea rolul principal în următoarea şedinţă, foloseşte un ruj memorabil! Cu siguranţă vei avea mai multă încredere în tine şi vei atrage atenţia oamenilor asupra buzelor tale şi, implicit, asupra a ceea ce spui”, afirma Katiuşa.
4. Nu mult fond de ten - excesul de fond de ten sau pudră îţi poate face faţă să pară încărcată şi să te îmbătrânească. Încearcă doar să îţi maschezi zonele încercănate din jurul ochilor, împreună cu celelalte imperfecţiuni, apoi hrăneşte-ţi tenul cu un fond de ten uşor şi hidratant.
5. Nu uita să-ţi defineşti sprâncenele - o simplă definire a sprâncenelor va face că întregul tău look să pară unul mai îngrijit, retuşat şi profesional.
6. Nu aplia insistent gloss-ul - gloss-ul sclipitor este din povestea petrecerilor în oraş, în niciun caz pentru machiajul de birou - fie vei părea prea tânără, fie prea casual, aşa că ideal este să optezi pentru rujurile mate sau pentru cele cremoase. Şi ţine minte să ai mereu un ruj în geantă, nu ştii când vei avea nevoie.
7. Nu renunţa la blush - multe dintre cele care apelează la tehnica conturării considera că nu mai au nevoie de blush, ceea ce este complet eronat. Blush-ul aduce culoare fetei tale şi îţi evidenţiază pomeţii într-un mod frumos. Trebuie doar să fii atentă să alegi nuanţa potrivită!

În articolul

EVITĂ aceste greșeli de MACHIAJ când mergi la serviciu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x