GALERIE FOTO! Ele sunt dovada că există miracole! Au peste 60 de ani dar nu le-ai da mai mult de 30!

Publicat pe 01.12.2014 la 10:55 Actualizat pe 02.12.2014 la 09:45

Au trecute câteva decenii peste ele dar nu ți-ai da seama de asta dacă le-ai privi. Nu au riduri sau sunt bine mascate, talia a rămas de viespe, iar energia, ca în tinerețe. Ele sunt cele mai frumoase femei trecute de 60 de ani!

Ernestine Shepherd, 77 de ani

Au trecute câteva decenii peste ele dar nu ți-ai da seama de asta dacă le-ai privi. Nu au riduri sau sunt bine mascate, talia a rămas de viespe, iar energia, ca în tinerețe. Ele sunt cele mai frumoase femei trecute de 60 de ani!

Ernestine Shepherd (77 de ani) nu are mai mult de 40 de ani - cel puțin așa crezi când vezi imagini cu ea -sculptată, veselă, fără riduri. Nu e de mirare că, atunci când afli că e trecută de 70 de ani, ți se pare că auzi o glumă nesărată. Dar este cât se poate de adevărat! Ernestine a obținut acest corp de vis și acel chip care sfidează trecerea timpului târziu în viață, pe la vârsta de 50 de ani. Atunci s-a apucat de sport, împreună cu sora ei. Când aceasta a murit, Ernestine i-a jurat că va continua cu antrenamentul.

Acum, are două titluri la campionatele de bodybuilding și se poate lăuda cu finalizarea a nouă maratoane. În fiecare zi, se scoală la 2.30 dimineața și citește din Biblie. Dieta sa presupune 1700 de calorii/zilnic, majoritatea obținute din albușurile ouălor fierte, pui, legume și o băutură din albușuri lichide. Aleargă în jur de 128 de kilometri săptămânal și nu ia suplimente.

Jane Fonda (76 de ani) a ținut bătrânețea la depărtare cu fitness dar și operații plastice. Nu este mândră de ele, dar au fost o formă de a-și potoli demonii - traume în copilărie, anorexie, bulimie, mai târziu, trei divorțuri dureroase și cancer la sân.

Martha Stewart (73 de ani) arată fenomenal pentru vârsta ei datorită Botox-ului dar și obiceiurilor de frumusețe de la care nu se abate. Bea sucul unei lămâi în fiecare dimineață, se spală pe față cu săpun din silicon și aplică Creme de la Mer, își îngrijește mâinile cu exerciții de yoga și masaj. Pentru a-și menține părul, nu folosește fixativ și chiar evită peria.

Annette (72 de ani) a făcut senzație într-un reality show american. Vârsta ei, imposibil de ghicit de audiență, a fost ascunsă cu ajutorul unor trucuri: sport zilnic, mult somn de frumusețe, detoxifiere cu sucuri și bronz natural.

Apasra Hongsakula (67 de ani) arată nesperat de bine pentru vârsta. Au trecut 50 de ani de când a fost numită prima Miss Thailanda dar Apasra Hongsakula a știut cum să folosească ultimele tehnici de frumusețe pentru a-și păstra luminozitatea și fermitatea chipului.

Christie Brinkley (60 de ani) a intrat în lumina reflectoarelor acum zeci de ani, când a lucrat ca supermodel. Astăzi, după patru divorțuri, trei copii și un accident de elicopter, Christie arată atât de bine datorită unui stil de viață echilibrat.

Jennifer Tilly (55 de ani) nu a vrut să dezvăluie secretele frumuseții sale fără vârstă, glumind deseori că se datorează doar filtrelor pe iPhone. De fapt, actrița arată fabulos și fără ele,la orice eveniment de covor roșu.

Elle MacPherson (50 de ani) are încă cel mai tare corp din industria de modelling pentru vârsta ei! Supermodelul spune că nu bea deloc alcool de 11 ani.

În articolul

GALERIE FOTO! Ele sunt dovada că există miracole! Au peste 60 de ani dar nu le-ai da mai mult de 30!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x