10 moduri în care îți sabotezi tenul fără să știi

Publicat pe 30.04.2015 la 12:42 Actualizat pe 30.04.2015 la 13:12

Nu înțelegi de ce colegele tale au tenul uniform, fără coșuri sau puncte negre, în timp ce al tău nu are niciodată strălucire și încă îți mai apar coșuri? Uite unde greșești:

Hepta

Nu înțelegi de ce colegele tale au tenul uniform, fără coșuri sau puncte negre, în timp ce al tău nu are niciodată strălucire și încă îți mai apar coșuri? Uite unde greșești:

1. Adormi fără să-ți cureți fața

În fiecare seară, înainte să te culci, trebuie să folosești un cleanser sau o apă micelară pentru a îndepărta murdăria și uleiul, altfel te vei trezi cu pori astupați și coșuri a doua zi.

2. Nu dormi suficient

Dacă nu dormi măcar 8 ore pe noapte, nu te aștepta ca tenul tău să arate tânăr și fresh. Probabil, va avea un look tern după o perioadă.

3. Bei prea multă cafea

Mai multe cești de cafea pe zi pot duce la piele deshidratată, ten uscat și riduri pronunțate. Bea 2 litri de apă pentru a compensa cafeaua consumată și folosește un ser.

4. Fumezi activ sau pasiv

Fie că te expui la fum de țigară sau chiar fumezi, pielea ta va simți efectele acestui viciu, în urma distrugerii colagenului și elastinei. Pielea ta își va pierde fermitatea.

5. Ești extrem de stresată

Stresul din viața ta se va vedea pe chip. Așadar, fă o pauză din când în când de la lucrurile care pun presiune asupra ta, dacă vrei să eviți tenul plin de coșuri, iritație și ridurile de expresie.

6. Sari peste mese

Chiar dacă ești pe fugă, asigură-te că ai la îndemână snack-uri sănătoase precum mix-uri de semințe și migdale. Altfel, pielea ta se va usca și va îmbătrâni mai repede.

7. Nu te hidratezi

Nu bei opt pahare de apă pe zi, așa că pielea ta a început să se descuameze sub ochii tăi. Rezolvă această problemă având al îndemână întotdeauna o sticlă de apă plate la 0.5 l și spray revitalizant pentru chip.

8. Îți atingi fața încontinuu

Orice ai face, mai tragi de o cojiță de pe fața ta și mai spargi un coș cu mâinile murdare. De aici pornesc toate problemele tale.

9. Consumi mult zahăr

Produsele bogate în zahăr pe care le consumi adesea duc la piele ternă și uscată.

10. Porți prea mult machiaj

Din când în când, fă o cură de make-up - folosește doar o mascara și un ruj, lasă-ți pielea să respire. Așa, nu vei mai avea pori astupați.

În articolul

10 moduri în care îți sabotezi tenul fără să știi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x