PREMIERĂ în estetică: Tratamentul care vindecă și acoperă vergeturile

Publicat pe 09.03.2015 la 11:38 Actualizat pe 09.03.2015 la 13:47

STB EXPERT DAY 2015 a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuți la nivel mondial din Germania, Spania, Franţa şi Italia care au oferit demonstraţii practice şi integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice. În cadrul evenimentului, a fost prezentată și biodermogeneza, singura metodă care recuperează complet pielea cu vergeturi!

STB EXPERT DAY 2015 a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuți la nivel mondial din Germania, Spania, Franţa şi Italia care au oferit demonstraţii practice şi integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice. În cadrul evenimentului, a fost prezentată și biodermogeneza, singura metodă care recuperează complet pielea cu vergeturi!

În cadrul ultimului workshop, Pier Antonio Bacci din Italia a prezentat modul de utilizare, dar şi rezultatele biodermogenezei, un tratament revoluționar pentru vergeturi, pentru prima oară în istoria esteticii.

În cadrul congresului au participat atât inventatorul biodermogenezei, cât şi profesorul Bacci, care a făcut studii pe tratarea vergeturilor cu 2000 de paciente. În urma studiului rezultatul dorit s-a dobândit după un anumit număr de şedinţe şi cel mai important este că s-a şi conservat în timp.

Medicii esteticieni au putut afla mai multe și despre gama Teosyal (fillere), și Sciton (laser şi tehnologia BBL).

Teosyal

Primul workshop din cadrul conferinţei STB EXPERT DAY, a reunit doi dintre cei mai renumiţi doctori esteticieni din Germania, Dr. Ştefan Lipp şi Dr. Wolgang Redka Swoboda şi din Franţa, Dr. Jamal Djoudi, care au provocat participanţii să descopere tehnologii de top, prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate întregii fete. Medicii din Germania au insistat asupra anatomiei şi noutăţilor în domeniu, în timp ce dr. Djoudi, specializat în injectările în buze a vorbit despre criteriile de frumuseţe ale feţei şi care sunt proporţiile ideale.

Medicii mizează pe naturaleţe fără a mai bloca muşchii feţei, astfel încât pacientul să manifeste emoţii prin trăsăturile feţei. Dacă în urmă cu cinci ani se injectau câte cinci siringi, acum se injectează două, dozajul scăzând pe măsură ce tehnologia a evoluat prin tehnici noi, fillere mai performante şi aparatură profesională, cum este Teosyal Pen. Teosyal este considerat a fi cel mai pur acid hialuronic, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia să 100% naturală, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elveţia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simplă injectare, ştergerea ridurilor fine şi profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor şi rehidratarea pielii în profunzime. Redensificarea pielii se poate realiza cu Redensity, iar pentru zona cearcănelor există Redensity Eyes. Noutatea constă şi în gama de cosmeceutice Teosyal potrivite după utilizarea fillerelor.

Sciton

Al doilea workshop, Sciton: HALO- primul şi singurul Laser Fracţionat Hibrid din lume, susţinut de Dr. Toni Campo din Spania, a fost dedicat laserului Sciton cu care se realizează tratamentul BBL Forever Young. Medicul a explicat că acest tip de tratament reprezintă baza terapiilor de reîntinerire, nu doar la suprafaţa pielii, dar şi la nivelul genelor. Acest tip de tratament extrem de simplu, fără perioada de recuperere, accesibil la preţ reprezintă aproximativ 40% din rulajul cabinetului său din Barcelona. Pigmentarea care apare odată cu vârsta poate fi tratată cu acest laser, care înlătura pigmentul încă dinainte de a se forma.

Toţi medicii au insistat asupra esteticii dinamice şi naturaleţii, mai puţin înseamnă mai mult. În momentul de faţă medicii din toată lumea folosesc laserul Sciton şi tratamentul BBL Forever Young ca bază pentru toate terapiile de întinerire şi abia apoi fillere cu acid hialuronic, păstrând mobilitatea fetei astfel încât pacientul să arate la fel ca în urmă cu 10 ani fără a se transforma într-o altă persoană fără trăsături individuale.

În articolul

PREMIERĂ în estetică: Tratamentul care vindecă și acoperă vergeturile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Cuisine • la 13:49
2 rețete simple și delicioase ușor de întins pe pâine
Happy People • la 12:40
Au trecut 22 de ani de la premiera "La Usurpadora". Cum arată acum copiii simpatici care au jucat alături de Gabriela Spanic în telenovelă
Happy People • la 11:40
Marlene Favela, protagonista din telenovela "Gata Salvaje", are o fetiță adorabilă. Micuța are 1 an și este deja vedetă pe Instagram
Cuisine • ieri la 18:54
Tort cu cremă mousse și frișcă de cocos
Happy People • ieri la 14:37
Bia Arantes, actrița din „Orfanii unei Națiuni”, despre perioada din izolare și viața personală
Happy People • ieri la 14:33
Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Edith Gonzalez