PREMIERĂ în estetică: Tratamentul care vindecă și acoperă vergeturile

Publicat pe 09.03.2015 la 11:38 Actualizat pe 09.03.2015 la 13:47

STB EXPERT DAY 2015 a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuți la nivel mondial din Germania, Spania, Franţa şi Italia care au oferit demonstraţii practice şi integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice. În cadrul evenimentului, a fost prezentată și biodermogeneza, singura metodă care recuperează complet pielea cu vergeturi!

STB EXPERT DAY 2015 a reunit anul acesta medici esteticieni recunoscuți la nivel mondial din Germania, Spania, Franţa şi Italia care au oferit demonstraţii practice şi integrate asupra acelor mai moderne proceduri estetice. În cadrul evenimentului, a fost prezentată și biodermogeneza, singura metodă care recuperează complet pielea cu vergeturi!

În cadrul ultimului workshop, Pier Antonio Bacci din Italia a prezentat modul de utilizare, dar şi rezultatele biodermogenezei, un tratament revoluționar pentru vergeturi, pentru prima oară în istoria esteticii.

În cadrul congresului au participat atât inventatorul biodermogenezei, cât şi profesorul Bacci, care a făcut studii pe tratarea vergeturilor cu 2000 de paciente. În urma studiului rezultatul dorit s-a dobândit după un anumit număr de şedinţe şi cel mai important este că s-a şi conservat în timp.

Medicii esteticieni au putut afla mai multe și despre gama Teosyal (fillere), și Sciton (laser şi tehnologia BBL).

Teosyal

Primul workshop din cadrul conferinţei STB EXPERT DAY, a reunit doi dintre cei mai renumiţi doctori esteticieni din Germania, Dr. Ştefan Lipp şi Dr. Wolgang Redka Swoboda şi din Franţa, Dr. Jamal Djoudi, care au provocat participanţii să descopere tehnologii de top, prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate întregii fete. Medicii din Germania au insistat asupra anatomiei şi noutăţilor în domeniu, în timp ce dr. Djoudi, specializat în injectările în buze a vorbit despre criteriile de frumuseţe ale feţei şi care sunt proporţiile ideale.

Medicii mizează pe naturaleţe fără a mai bloca muşchii feţei, astfel încât pacientul să manifeste emoţii prin trăsăturile feţei. Dacă în urmă cu cinci ani se injectau câte cinci siringi, acum se injectează două, dozajul scăzând pe măsură ce tehnologia a evoluat prin tehnici noi, fillere mai performante şi aparatură profesională, cum este Teosyal Pen. Teosyal este considerat a fi cel mai pur acid hialuronic, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia să 100% naturală, fiind realizat sub egida de calitate a laboratoarelor Teoxane din Geneva, Elveţia. Cele 7 formule diferite ale produsului Teosyal permit, printr-o simplă injectare, ştergerea ridurilor fine şi profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor şi rehidratarea pielii în profunzime. Redensificarea pielii se poate realiza cu Redensity, iar pentru zona cearcănelor există Redensity Eyes. Noutatea constă şi în gama de cosmeceutice Teosyal potrivite după utilizarea fillerelor.

Sciton

Al doilea workshop, Sciton: HALO- primul şi singurul Laser Fracţionat Hibrid din lume, susţinut de Dr. Toni Campo din Spania, a fost dedicat laserului Sciton cu care se realizează tratamentul BBL Forever Young. Medicul a explicat că acest tip de tratament reprezintă baza terapiilor de reîntinerire, nu doar la suprafaţa pielii, dar şi la nivelul genelor. Acest tip de tratament extrem de simplu, fără perioada de recuperere, accesibil la preţ reprezintă aproximativ 40% din rulajul cabinetului său din Barcelona. Pigmentarea care apare odată cu vârsta poate fi tratată cu acest laser, care înlătura pigmentul încă dinainte de a se forma.

Toţi medicii au insistat asupra esteticii dinamice şi naturaleţii, mai puţin înseamnă mai mult. În momentul de faţă medicii din toată lumea folosesc laserul Sciton şi tratamentul BBL Forever Young ca bază pentru toate terapiile de întinerire şi abia apoi fillere cu acid hialuronic, păstrând mobilitatea fetei astfel încât pacientul să arate la fel ca în urmă cu 10 ani fără a se transforma într-o altă persoană fără trăsături individuale.

În articolul

PREMIERĂ în estetică: Tratamentul care vindecă și acoperă vergeturile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x