Știai că Prințesa Sisi folosea trucuri pentru înfrumusețare? Iată cât de bizare erau!

Publicat pe 10.09.2014 la 20:56 Actualizat pe 10.09.2014 la 21:21

Împărăteasa Austriei, Elisabeth, cunoscută şi ca Sisi avea o mulțime de ritualuri pentru a-și menține frumusețea. Nu degeaba a fost declarată la acel moment „cea mai încântătoare femeie din Europa”

adevarul.ro

Împărăteasa Austriei, Elisabeth, cunoscută şi ca Sisi avea o mulțime de ritualuri pentru a-și menține frumusețea. Nu degeaba a fost declarată la acel moment „cea mai încântătoare femeie din Europa”.

Daisy Goodwin, o jurnalistă la cotidianul britanic Daily Mail, a decis să încerce pe propria piele câteva dintre cele mai bizare trucuri de frumusețe ale lui Sisi, conform Adevărul.ro.

1. Sportul de dimineață - Sisi obișnuia să se trezească devreme să facă o baie rece ca gheața și apoi să facă un masaj care să îi pună sângele în mișcare. După aceea, împărăteasa ridica greutăți și mergea la călărie. Jurnalista mărturisește că pur și simplu nu poți face față efortului acesta zilnic.

2. Părul fabulos era întreținut cu o mască din 12 ouă și o sticlă de coniac. Această rețetă minune i-a dat părului lui Daisy o textură lipicioasă și urât mirositoare.

3. Baia în lapte de capră era remediul lui Sisi după o zi obositoare, pentru a se bucura de o piele fină. Daisy mărturisește că i-a fost greu să găsească atât de mult lapte, însă a reușit să-l îndoaie cu apă. La final pielea sa nu era deloc atât de fină pe cât spera.

4. Somnul printre prosoape umede. Acest tratament era preferat de împărăteasă pentru că era de părere că astfel va slăbi. Daisy a dormit și ea cu talia înfășurată în prosoape umede și calde, dar mărturisește că nu este tocmai confortabil.

Sursă: Adevărul.ro

În articolul

Știai că Prințesa Sisi folosea trucuri pentru înfrumusețare? Iată cât de bizare erau!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x