Toamna se numara... cele mai noi trenduri in machiaj!

Publicat pe 10.09.2018 la 16:26 Actualizat pe 10.09.2018 la 16:31

In acest sezon, tendintele de frumusete sunt variate, pentru ca tu sa dai frau liber imaginatiei, fara teama ca vei da gres cu stilul tau original. Iar pentru ca machiajul este cartea ta de vizita, iata care sunt cele mai noi trenduri de care sa tii cont!

Toamna este anotimpul in care iti reinnoiesti garderoba si iti schimbi coafura. De ce nu ai fi la curent si cu noutatile in machiaj? In acest sezon, tendintele de frumusete sunt variate, pentru ca tu sa dai frau liber imaginatiei, fara teama ca vei da gres cu stilul tau original. Iar pentru ca machiajul este cartea ta de vizita, iata care sunt cele mai noi trenduri de care sa tii cont!

Pleoape pictate in culori vibrante

De acum, poti sa iti folosesti paleta de farduri ca o adevarata maestra. Make-up artistii celor mai cunoscute branduri cosmetice din toata lumea propun un machiaj monocrom, realizat dintr-o singura culoare puternica. Acesta poate fi atat in nuante de toamna, precum cupru, maro-roscat sau auriu, dar si in nuante delicioase de roz magenta si rosu ciresiu. Daca nu ai gasit printre farduri culoarea potrivita chipului tau, construieste un machiaj nonconformist cu ajutorul rujurilor cremoase pe care sa le aplici direct pe pleoape.

Glitter woman

Desi ai fi tentata sa crezi ca glitterul se poarta numai la ocazii speciale, in sezonul de toamna-iarna 2018-2019 indrazneste sa fii sclipitoare de cate ori simti nevoia! Printre favoritele make-up artistilor, glitterul ia amploare si este inclus chiar si in machiajul de zi gratie aerului sofisticat si artistic pe care il ofera. Alege un machiaj glitter in nuante de roz, argintiu, purpuriu si auriu tomnatic fie pentru ochi, fie pentru buze si pastreaza linia obrajilor cat mai fina. Pentru o stralucire rece, de argint, aplica fardul de pleoape Glitter de la Melkior deasupra caruia sa adaugi si un strat fin de luciu de buze transparent.

Soft pink look

Din ce in ce mai intalnit in randul celebritatilor, look-ul cuminte, de baby face devine un stil de viata pentru mai toate tinerele. Si cum toamna lui 2018 aduce un plus de gingasie si un aer de naturalete, soft pink look este noul nude pe care il poti purta zi de zi. Pentru un machiaj reusit, alege un fond de ten cu o textura aerata, cat mai lejera, aplica pe pleoape un fard cremos in nuante de roz pudra, contureaza-ti genele pleoapei superioare cu o mascara si incheie capodopera cu un gloss transparent. Chipul tau se va lumina de indata!

Buze de catifea

Cea mai noua tendinta in machiaj, care a luat cu asalt toate posesoarele de buze superbe, este rujul cu o textura mata in culori tari. Toamna aceasta, invioreaza-ti buzele si ofera-le o textura catifelata cu rosu pasional, fucshia, pruna coapta si ultraviolet. Cu noul ruj lichid mat Matte Stain de la Melkior Professional, vei avea un look demn de un pictorial.

Sclipiri de diamant

Diamantele nu se mai poarta la gat, ci direct pe fata. Da, ai inteles bine! Daca pana acum erai obisnuita sa iti completezi tinuta cu accesorii masive, a venit momentul sa fii nonconformista si sa porti machiajul pe post de cel mai pretios accesoriu. Cea mai noua moda in materie de machiaj este data de strasurile decorative regasite fie pe pleoape, fie pe buze, care se fixeaza cu un lipici special. Nu-i asa ca abia astepti sa le incerci?

Acum ca esti in tema cu cele mai noi trenduri in materie de machiaj pentru toamna-iarna, Melkior.ro te asteapta cu produse profesionale de top, in nuante delicioase, care iti vor incanta privirea. Lasa-te inspirata si arata ca poti fi propriul tau make-up artist!

În articolul

Toamna se numara... cele mai noi trenduri in machiaj!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x